London Billetter
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Kjøp din billett nå

Populære Billetter i London

Se alle Billetter i London
Se alle 741 billetter og opplevelser

Hva folk sier om London

Selve omvisningen inne hos Warner bros var veldig bra, jeg har nå vert der 2 ganger og det var bedre denne gang. MEN busssen ut var forsinket da flere ikke hadde forstått denne med billettene, det var dårlig informert at turen totalt kun tar 7 timer som gjelder FRA du tar bussen, selv om den er forsinket, til du er tilbake igjen på startstedet. vi trodde de 7 timene var det vi hadde inne i studioet. Det var negativt, vi kunne ha nådd bussen men den gikk som avtalt fra WB tilbake, den plusset ikke på de 15 min den var forsinket fra start ergo vi nådde ikke bussen. Men en hyggelig mann der hjalp oss på neste buss Hilsen Lise Rønneberg

Helt fantastisk å besøke Warner Bros studio, Harry Potter tour. jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok turen dit, og opplevelsen var amazing. Det var mye fint å se på fra settene til Harry Potter innspillingene, og særlig starten, inngangen, var meget bra. Hit blir jeg å dra flere ganger. Skulle bare ønske at vi hadde 5 timer tilgjengelig der, istede for bare 4 timer, det var nesten litt for lite. Men touren anbefaler på det sterkeste for alle Harry Potter fans!

Turen og opplevelsen i The Shard var veldig bra. De ansatte/sikkerhetsfolkene inne i bygget var hyggelige, men litt stresset. Vi kom raskt opp til toppen når vi entret bygget. utsikten var enestestående og upåklagelig. Det er også to barer med all slags drinker oppe i toppen. Det eneste minuset var at vi trodde Champagne var inkludert i prisen, siden det står evt. champagne i annonsen til Getyourguide. Selve opplevelsen var flott og det var verd pengene.

Knirkefritt opplegg med henting på hotellet, og vi ble også kjørt til døra da vi skulle hjem igjen. Selve studiotouren var proppfull av alt en Harry Potterfan kan ønske seg, og man må faktisk holde litt tempo for å få med seg alt. Begynnelsen av turen ble litt stressende med mye folk, noe som roet seg etterhvert.

Kjempefint ute på Warner Bros. Studios. Bussen vi kjørte ut dit var det veldig trangt mellom setene med dårlig benplass. I hvertfall når man skal kjøre buss i 1 1/2 time i Londontrafikk. Bussen hjem igjen var nyere med bedre benplass. De spilte Harry Potter filmer både til og fra.