Legg til datoer
London

Arkitektur

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
173 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 173

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 920 vurderinger

Veldig informativ cruise nedover Themsen. Guiden var både kunnskapsrik og morsom. Likte det grundig og ville ikke nøle med å bestille det igjen. Cruiset gikk fra Westminster brygge kl. 13.00 og tok 2 passasjersamlinger på ruten ned til Greenwich. Vi ankom Greenwich ca kl. 14:05 og bestemte oss for å bli ombord for returen tilbake til Westminster Pier, som gikk kl. 14:10. Vi bestemte oss for å hoppe av ved St Katherine's Dock, ved siden av Tower Bridge for å se på yachter og ta en drink på Dickens Inn. Jeg vil anbefale på det sterkeste! Et nydelig lite avslappende sted. Ingen hodetelefoner var nødvendig på cruiset, til tross for hva bestillingen sier. Ankom 20-30 minutter før avgang hvis du vil garantere en plass på det åpne toppdekket.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Vi likte dette cruiset. Mannskapet var veldig enkelt å jobbe med - uformell, avslappet og morsom. Og nyttig: vi fikk noen råd om å reise til vår neste destinasjon som var veldig hjelpsomme. London fra elven var en annerledes måte å se byen på, og verdt det.

I en travel metropol som London, vekk fra folkemengdene... En tur med morsomme og interessante historier om historien til kanalene i London. For å ende opp på Camden Market hvor du kan nyte god mat, fine butikker og et kunstnerisk miljø!

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten