Legg til datoer

LondonAktiviteter

Våre mest anbefalte London Aktiviteter

London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

1. London: Før-Hours National Gallery Tour med kunstverksted

Oppdag Londons nasjonalgalleri på en omvisning før timer og reis gjennom kunsthistorien mens du utforsker en av de mest imponerende kunstsamlingene i verden. Avdekk betydningen bak mesterverkene med historikerguiden din, og skisser dine egne kreasjoner inne i galleriet. Møt guiden din på Nasjonalgalleriet og begi deg ut på en omvisning for gruppen din alene . Vandre gjennom de enorme salene uten de vanlige folkemengdene og beundre kjente kunstverk som viser frem utviklingen av kunst gjennom historien. Oppdag den dypere betydningen av maleriene med detaljerte forklaringer fra kunsthistorikerguiden din. Deretter kan du delta i et eksklusivt skisseverksted inne i det tomme galleriet. Lær det grunnleggende om skisser og perspektiv fra guiden din, og la det omkringliggende kunstverket gi næring til kreativiteten din. Lag din egen unike suvenir for å ta med deg hjem etter en enestående opplevelse på dette ikoniske stedet. GetYourGuide samarbeider med National Gallery i London for å bringe du en virkelig unik opplevelse med en av de største kunstsamlingene i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv omvisning før timer og få dine egne ideer til live med et skisseverksted.

London: Karibisk-britisk stek med original flava

2. London: Karibisk-britisk stek med original flava

Unn deg en appetittvekkende 2-retters britisk stek i karibisk stil med en av grunnleggerne av Original Flava. Se når enten Craig eller Shaun lager sin spesielle jerk marinade mens de forklarer historien bak denne fusjonsretten Ankom Original Flava Residency i hjertet av Brixton og møt verten din, Craig eller Shaun fra Original Flava. Deretter kan du se en live demonstrasjon av hvordan du forbereder den ikoniske jerk-marinade og krydre ingrediensene dine til den karibisk-britiske steken. Når du ser på demonstrasjonen, kan du dykke ned i historien bak dette fusjonskjøkkenet. Oppdag hvordan karibisk-britisk mat har utviklet seg og hvordan disse kulturene smeltet sammen og påvirket hverandre. Etter livedemonstrasjonen kan du slå deg til ro for en appetittvekkende to-retters middag. Smak din karibisk-britiske stekemiddag og nyt kjære elementer fra begge kulturer, fra Yorkshire pudding til jerk chicken, sammen med brun lapskaus kylling, stekt lam, stekte dumplings, saus, stekte poteter og mer. Det er også et kjøttfritt alternativ for vegetariske gjester og veganske gjester. Sett inn den varme atmosfæren i rommet mens du deler historier med verten og andre matelskere. På slutten av opplevelsen kan du ta med deg en krukke med jerk marinade, en ny forståelse av karibisk-britisk mat og noen tips for å berike hjemmelaget ditt. Sør-London-fødte og baserte brødre Craig og Shaun bringer kjærligheten til karibisk mat til et vanlig publikum gjennom sosiale medier og kokebøker. Bli med Original Flava for en eksklusiv kulturell opplevelse i London mens du oppdager det beste fra både britisk og karibisk mat.

Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

3. Fra London: Harry Potter-omvisning på Warner Bros Studio

For de som er store Harry Potter-fans byr denne Warner Bros. Studio-omvisning i London gir en unik mulighet til å utforske magien i Harry Potter-filmene – den mest suksessrike filmserien gjennom tidene. Gå bak kulissene, hvor du kan utforske en rekke fantastiske filmsett, kostymer og rekvisitter. Lær om noen godt beskyttede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffekter og animatronikk som gjorde disse Harry Potter-filmene så uendelig populære over hele verden. Gå i den berømte Diagonalallmenningen, og se butikkvinduene til Ollivanders tryllestavbutikk, Snirckel og Blæk og Wiltersens Wærste. Se de ikoniske rekvisittene fra filmene, inkludert Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorsykkel. Gjenoppdag andre minneverdige sett fra filmserien, inkludert fellesrommet i Gryffindor, guttenes sovesal, Hagrids hytte og rommet med trylledrikker. Besøk plattform 9 ¾ og kjør med Galtvort-ekspressen! Utforsk en perfekt kopi av plattformen og toget, og gjenopplev magien fra Harry Potters turer til Galtvort. Poser med en bagasjevogn rett før den forsvinner inn i veggen, og gå gjennom togvognen. Lær om hvordan de ikoniske togscenene ble filmet, og se gjennom bagasjen til din favorittkarakter! Topp Galtvort-eventyret ditt med et besøk i suvenirbutikken og ta med deg suvenirer fra den Harry Potter-filmen som er din favoritt. For første gang noensinne kan du komme inn på filmsettet til Trollmannsbanken Flirgott. Gå gjennom Trollmannsbanken Flirgott, Lestranges hvelv, et galleri med gnomer og mye mer. Beundre de imponerende marmorsøylene og oppdag kostymene og protesene som tilhører Grofnok, Klotak og mange andre av gnomene i banken. Gå så inn i dypet av Lestranges hvelv, som brukes til å lagre skattene til Bellatrix DeMons, og omgi deg selv med skatter. Du har rundt 4 timer til å oppleve magien i Harry Potter-studioet. På grunn av mye trafikk på travle tider av året, kan dette besøket bli kortere, men du tilbringer minst 4 timer i studioet. Inkludert bussreisen varer omvisningen rundt 7-7,5 timer totalt, avhengig av trafikk og adgangstider. Oppdag Galtvort: 2. mai - 4. september 2023: For første gang siden innspillingen vil over 400 flytende lys pryde det fortryllede taket i den store salen, og gi besøkende en sjanse til å gå inn i settet akkurat slik rollebesetningen ville ha sett det under Harry Potter og De vises stein.

London: Adgangsbillett til London Eye

4. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

5. London: Billett til Tower of London og kronjuvelutstillingen

Besøk ikoniske Tower of London – en del av britisk historie helt fra det 11. århundre. Dette stedet på UNESCOs verdensarvliste ble bygget av Vilhelm Erobreren i 1086.  Oppdag Londons middelalderborg – en sikker festning, kongelig palass og beryktet fengsel. Hold utkikk etter ravnene som bor i borgen, og finn ut hvorfor de er kjent som Tower of Londons voktere. Spaser over Tower Green for å se stedet der mange henrettelser fant sted, inkludert henrettelsene av to av Henrik VIIIs koner. Du får også tilgang til innsiden av tårnet. Bli imponert og blendet av Storbritannias kronjuveler. Disse uvurderlige symbolene på den britiske monarkiet utgjør den største samlingen av kronjuveler i verden, som er tilgjengelige for det offentlige. La deg forbløffe av de 23 578 edelstenene, inkludert den glinsende Imperial State Crown. Dette praktstykket alene har 2868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få verdifull innsikt i Tower of Londons historie, fra noen av de mest kjente beboerne, Yeomen Warders. Selv om omvisninger er utilgjengelige for øyeblikket, er Yeoman Warders til stede og kan fortelle fascinerende historier om slottet gjennom tidene.

London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

6. London: Inngangsbillett til Madame Tussauds

Millioner av mennesker har strømmet inn gjennom dørene til Madame Tussauds i London siden attraksjonen åpnet for mer enn 200 år siden. Sett navnet ditt på listen og spaser opp den røde løperen, for å se alle favorittstjernene dine. Taubarrierene du ofte finner på museer er borte, slik at du kan komme helt innpå superkjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner. Gjenopplev øyeblikkene og begivenhetene som vakte oppsikt verden rundt. Bli med favorittkjendisene dine på den ultimate festen, som inkluderer Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Bli med kongefamilien på den ikoniske balkongen på Buckingham Palace, og ta en selfie med Harry og Meghan, og møt Harry Stiles. Utforsk jungelen i filmen «Kong: Skull Island» sammen med Tom Hiddleston som kaptein James Conrad, eller ta en drosje for en reise gjennom 400 år av Londons historie. Deretter kan du bruke «kraften» for å bli transportert til en galakse langt, langt borte og spille sammen med de store stjernene i Star Wars-universet.

LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

7. LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

Unngå folkemengdene og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra London Heathrow lufthavn. Velg mellom et 3-timers eller 6-timers opphold, og gjør deg komfortabel i en av premium-loungene som ligger i Terminal 2 (avgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (avgang og ankomst) og Terminal 5 (avgang) . I salongen kan du nyte muligheten til å slappe av før flyturen og slappe av på de komfortable sitteplassene mens du ser på TV, utstyrt med Sky Sports. Du kan også benytte deg av salongenes ubegrensede høyhastighets-Wi-Fi, og spise på en rekke ferske sesongbaserte matvarer samt drikke fra en fullt betjent bar.

London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

8. London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

Dra av sted på en eventyrlig reise til Harry Potters verden og Warner Brothers Studio. Gå på bussen i sentrale London og reis til en verden med lynkiler, sjokoladefrosker og polyksir-drikker. Se de magiske kulissene, de mest ikoniske rekvisittene og kostymene som ble brukt av trioen Harry, Ronny og Hermine på nært hold. Oppdag noen av Galtvorts best bevarte hemmeligheter, inkludert morsomme fakta og trivia om spesialeffekter og animatronics. Etter å ha ankommet studioet kan du utforske alle settene, rekvisittene og studiogavebutikken i 4 timer. Få bildet ditt tatt på filmsettene du liker best slik som den imponerende Storsalen, Humlesnurrs kontor og Griffings fellesrom.  Gå ned den brostensbelagte Diagonallmenningen og se de lokale heksene og trollmennene mens du passerer tryllestavbutikken Ollivander, Snirckel og Blæk, og Blingsau Uglestormarked. Besøk Plattform 9¾ og kjør med Galtvort-ekspressen. Utforsk en perfekt gjenskapelse av den magiske perrongen og toget. Gjenopplev magien fra Harrys turer til Galtvort, ved å posere med en bagasjevogn rett før den forsvinner gjennom veggen. Topp eventyret ditt på Galtvort-ekspress med et besøk i suvenirbutikken og ta med deg hjem minner fra din favoritt Harry Potter-film. Etter at du har smakt på skummende Smørterøl, og har prøvd deg på å fly en sopelime, er det på tide å gå om bord i bussen tilbake til London. Besøk studiobutikken for å finne noen suvenirer før du drar tilbake til Gompenes verden.

Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

9. Warner Bros. Studio London: Omvisning med busstransport

Dette 7-timers programmet (inkludert 4 timer i studioene) gir deg muligheten til å utforske magien fra de verdenskjente Harry Potter-filmene hos Warner Bros. Studio London, inkludert den forbudte skogen. Ta en titt bak kulissene til et stort utvalg av vakre filmsett, kostymer og rekvisitter. Se noen nøye bevoktede hemmeligheter, inkludert fakta om spesialeffektene og den fantastiske animatronikken som gjorde disse filmene så enormt populære rundt om i verden. Forsyn deg med forfriskninger i Studio Café, inkludert nylagde varme supper og snacks, salater, smørbrød og andre godbiter. Andre snacks kan kjøpes på 2 steder i løpet av omvisningen. Utforsk Studio Shop fylt med et bredt utvalg av gaver og suvenirer som et minne fra dagen du tilbrakte i Warner Brothers Studios og «The Making of Harry Potter»-omvisningen. I 2022 åpnet glassdørene til Professor Sprouts drivhus for aller første gang. Akkurat som en Galtvort-elev, gå inn i drivhuset med mange eksotiske og magiske planter, og stopp for å trekke ut en alrune, som en del av en interaktiv skjerm. Basert på scenen i «Harry Potter og mysteriekammeret», gjenkjenn den giftige tentakelen som henger fra taket mens du går gjennom.

London: Omvisning på Wembley stadion

10. London: Omvisning på Wembley stadion

Følg i forballlegendens fotspor. Omvisningen på Wembley stadion lar deg utforske bak kulissene til Storbritannias største sports- og musikkarena. Denne prisvinnende omvisningen tar deg med dypt inn i hjertet av stadion, og inkluderer omkledningsrommene, pressekonferanserommet, spillertunnelen, banen og den ikoniske kongelige losjen. Omvisningen gir deg sjansen til å gjenoppleve stadions største øyeblikk, fra Englands strålende verdenscupseier i 1966, UEFA Champions League-triumfer, den pågående tradisjonen med Emirates FA Cup-finale, utallige utsolgte konserter og mer. Crossbar-utstillingen og The Walk of Legends viser høydepunkter fra Wembley-arkivene. Du får vite om stadions opprinnelse, dets rike historie og arv, så langt tilbake som The British Empire Exhibition fra 1924. Du kan laste ned en guideapp ved ankomst til stadion. Ved hjelp av QR-koder får du tilgang til det digitale innholdet på telefonen din. Det er gratis WiFi-tilgang for de som ikke kan bruke mobildataene sine.

816 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Utrolig! Det var helt verdt det, en veldig god og ganske imponerende opplevelse. Cruisepersonalet var ganske vennlig og de gir deg en guidet tur. Det var godt å vite fra tidligere anmeldelser at cruiset bare dekker ett etappe, så vi tok cruiset til London Eye og ventet på reservasjonstiden vår der. Når London Eye-sløyfen var over (utrolig btw) satte vi oss på bussen rundt 15.00 og brukte bussen til 17.00 da rutene gikk tom, og stod fortsatt opp tidlig og fortsatte å bruke bussen neste dag. (Bussen varer i 24 timer, så vi besøkte flere steder med tiden vi hadde igjen.) Jeg anbefaler på det sterkeste å laste ned Big bus-appen for å kunne se rutene og bussene i sanntid. Utrolig opplevelse, vi var 4 personer

Det ville være nødvendig å legge igjen et skilt på holdeplassene om at denne bussen passerer. Det ville være greit å sende et kart over de mottatt når turen er avtalt for å kunne organisere før start. De ba oss gå på bussen, men på siden din satte de noen stopp, men det var umulig for meg å se de samlet inn. Veldig hyggelige sjåfører

Flott. var der tidlig. kom kjapt inn. bygger seg fort kø. kom greit inn på kronjuvelene, men absolutt der der var lengst kø. behjelpelig ansatte. Flott ivaretatt historisk sted

Veldig interessant tur. Visste veldig lite om Jack the ripper på forhånd. Men lærte veldig mye.

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.