Legg til datoer

LondonAktiviteter for par

Våre mest anbefalte London Aktiviteter for par

London: Adgangsbillett til London Eye

1. London: Adgangsbillett til London Eye

Gå inn i kapselen og opplev spenningen idet du stiger opp over elven, og kommer på høyde med Houses of Parliament og Big Ben. Svev over London i en høyde på opp til 135 meter over bakken, om bord i Europas største pariserhjul.  Du får en fantastisk 360-graders utsikt over byen, som brer seg ut under deg. Se de mest berømte landemerkene som Buckingham Palace, St. Pauls katedral og Tower of London. På en klar dag kan du se Windsor Castle og opptil 40 km rundt deg. Nyt den gradvise rotasjonen og se utover hektiske London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. 

London: Inngangsbillett til London Dungeon

2. London: Inngangsbillett til London Dungeon

London Dungeon er en unik og spennende attraksjon, som tar deg med til byens farligste og skumleste fortid. Se, føl, hør og lukt karakterene fra den "skummel fortid", som kommer til live når du minst venter det. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en cocktail i tavernaen. Gå inn i Sweeney Todds beryktede barbersalong på Fleet Street og la han gi deg en potensielt dødelig barbering. Beveg deg deretter forsiktig gjennom gatene i Whitechapel, hvor Jack Ripper kan luske rett rundt hjørnet. Avslutt besøket ditt med å bli dømt for dine forbrytelser og sendt til Newgate Prison Ride for en grusom skjebne. Hvis du overlever alt dette, avrund opplevelsen med et besøk til Dungeon Taverna, hør den siste sladderen og ta en drink med lokalbefolkningen.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

3. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundre utsikten til Londons mest ikoniske severdigheter under et cruise på Themsen. Cruise til Greenwich for å se Londons historiske severdigheter fra Themsen. Reis forbi ikoniske severdigheter som Houses of Parliament, Tower Bridge og Tate Modern. Velg mellom enten enveis- eller tur-retur-cruise, med forbi-køen-adgang slik at du kan gå rett på båten og unngå køene ved billettkontoret. Lytt til den nedlastbare lydkommentaren på smarttelefonen din mens du nyter komforten til et moderne, men tradisjonelt fartøy. Beundre pyramidestrukturen The Shard, og se andre severdigheter fra Londons historiske vannvei. Gå opp på det åpne dekket for en panoramautsikt over Londons landemerker. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay før du ankommer Greenwich Pier. Utforsk den sjarmerende Greenwich på dine egne premisser, og se severdigheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory, alt i gangavstand fra kaien.

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

4. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

5. London: Besøk Warner Bros. Studio inkludert transport

Dra av sted på en eventyrlig reise til Harry Potters verden og Warner Brothers Studio. Gå på bussen i sentrale London og reis til en verden med lynkiler, sjokoladefrosker og polyksir-drikker. Se de magiske kulissene, de mest ikoniske rekvisittene og kostymene som ble brukt av trioen Harry, Ronny og Hermine på nært hold. Oppdag noen av Galtvorts best bevarte hemmeligheter, inkludert morsomme fakta og trivia om spesialeffekter og animatronics. Etter å ha ankommet studioet kan du utforske alle settene, rekvisittene og studiogavebutikken i 4 timer. Få bildet ditt tatt på filmsettene du liker best slik som den imponerende Storsalen, Humlesnurrs kontor og Griffings fellesrom.  Gå ned den brostensbelagte Diagonallmenningen og se de lokale heksene og trollmennene mens du passerer tryllestavbutikken Ollivander, Snirckel og Blæk, og Blingsau Uglestormarked. Besøk Plattform 9¾ og kjør med Galtvort-ekspressen. Utforsk en perfekt gjenskapelse av den magiske perrongen og toget. Gjenopplev magien fra Harrys turer til Galtvort, ved å posere med en bagasjevogn rett før den forsvinner gjennom veggen. Topp eventyret ditt på Galtvort-ekspress med et besøk i suvenirbutikken og ta med deg hjem minner fra din favoritt Harry Potter-film. Etter at du har smakt på skummende Smørterøl, og har prøvd deg på å fly en sopelime, er det på tide å gå om bord i bussen tilbake til London. Besøk studiobutikken for å finne noen suvenirer før du drar tilbake til Gompenes verden.

Fra London: Cotswolds, Blenheim Palace og Downtown Abbey

6. Fra London: Cotswolds, Blenheim Palace og Downtown Abbey

Kryss av noen av Sør-Englands toppattraksjoner på en guidet dagstur med buss fra London til Blenheim Palace og landsbyene Cotswolds, inkludert innspillingsstedet Bampton for TV-serien Downtown Abbey. Hvis du foretrekker å utforske historiske byer fremfor attraksjoner, kan du ha glede av det fleksible turalternativet. Gå om bord på bussen din i London og reis ut av byen og mot det første stoppet ditt ved Blenheim Palace. Bevitne dette mesterverket av engelsk barokkarkitektur som også var fødestedet til Sir Winston Churchill. Besøk de fantastiske statsrommene, fulle av uvurderlige kunstverk og praktfulle billedvev (hvis alternativet er valgt), og beundre de store hagene på 754 hektar, inkludert en utsøkt vannhage. Deretter tar du turen inn i den sjarmerende regionen Cotswolds, for et stopp ved den autentiske landsbyen Bourton-on-the-Water. Utforsk dette pittoreske stedet, komplett med mange flotte broer som krysser den lettflytende elven i sentrum. Fullfør opplevelsen din med en tur til Bampton, innspillingsstedet for mange av de kjente landemerkene som vises i den populære TV-serien Downton Abbey. Se bygningene som spilte rollen som hjemmet til Isobel Crawley, Downton Cottage Hospital, kirken og også stedet for to fiktive lokale puber, The Grantham Arms og The Dog & And.

London: Cruise på Themsen fra Westminster til Tower Bridge

7. London: Cruise på Themsen fra Westminster til Tower Bridge

Gå om bord en sightseeingbåt på Westminster Pier og cruise gjennom hjertet av London, mens du beundrer mange av severdighetene ved Themsen på veien. Stopp ved Embankment Pier, Festival Pier og Tower Bridge Quay, før du ankommer Greenwich Pier. Se severdigheter som St. Pauls Cathedral, The Shard, Tate Modern, Globe Theatre og mye mer underveis. Velg mellom et envisecruise til Tower Bridge Quay, eller et tur-retur cruise til Westminster. Underveis kommenterer kapteinen severdighetene. Dra dessuten nytte av de moderne fasilitetene på båten.   Dra nytte av regelmessige avganger fra Westminster Pier hver time. Nyt også fantastisk utsikt fra det øverste dekket til de moderne båtene «Sapele» og «Mercuria» eller den åpne, tradisjonelle båten «Sarah Kathleen». Alle båtene har bar ombord som selger drikke.

Fra London: Small Group Cotswolds Villages Tour

8. Fra London: Small Group Cotswolds Villages Tour

Avreise fra London og la de travle gatene i byen ligge bak deg mens du drar mot Cotswolds, det største enkeltområde med enestående naturskjønnhet i Storbritannia. Med sin rustikke landlige sjarm, bølgende åser, livlige markedsbyer og bildeperfekte landsbyer, dekker Cotswolds nesten 800 kvadratkilometer med uberørt landskap. Ta en tur gjennom de bølgende åsene, hjem til noen av de mest kjente og historiske byene og landsbyene i England. Et område med enestående naturskjønnhet, denne rekke av åser i vest-sentral-England er fullpakket med pittoreske landsbyer bygget av Cotswold-stein, vakre kirker og store herregårder. Når du tar deg gjennom små landsbyer og historiske markedsbyer, vil du få muligheten til å utforske de honningfargede hyttene Bourton-on-the-Water, Bibury og Burford. Høydepunktene inkluderer en fantastisk rekke med veverhytter fra 1600-tallet og en rolig elv som renner gjennom "Venice of the Cotswolds".

Fra London: Blenheim Palace og Cotswolds med lunsj

9. Fra London: Blenheim Palace og Cotswolds med lunsj

Oppdag de fengslende Cotswolds! Nyt utsikten over det fantastiske landskapet, søvnige landsbyer og travle markedsbyer på denne panoramaturen til en av Englands vakreste regioner. Kos deg i skjønnheten til Blenheim Palace! Tidlig ankomst til palasset sikrer et nesten privat besøk til dette eventyrlige herskapshuset. Se de overdådige State Rooms med deres uvurderlige skatter, rusle gjennom vidstrakte hageanlegg designet av Capability Brown, og ta en fotomulighet ved den glitrende innsjøen. Den pittoreske landsbyen Bourton-on-the-Water, kjent som "Venice of the Cotswolds", kan skilte med mange tradisjonelle trekk ved Cotswolds. Ta deg tid til å beundre de elegante lave broer og rusle langs den praktfulle hovedgaten. Estimert ankomsttid tilbake til London er rundt 18.30.

London: Christmas Lights by Night Open-Top busstur

10. London: Christmas Lights by Night Open-Top busstur

Gjør det til en minneverdig jul med en festlig omvisning i Londons største attraksjoner. På toppen av en åpen toetasjes buss har du de beste setene i huset for å nyte panoramautsikten over de glødende gatene. Se byen lyse opp når solen går ned, og se hvordan London holder jul. Sett avgårde fra det opplyste London Eye og inn på det ikoniske Westminster Abbey og Big Ben. Beundre de utsøkte utstillingene på Regent Street og Oxford Circus. Se et av de høyeste juletrærne i byen på Trafalgar Square og gå forbi Buckingham Palace. Cruise gjennom Londons svingete gater og føl deg blendet av lystig innredning. Lær noen morsomme fakta om hvert sted med din direktereiseguide.

192 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 12

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 246 vurderinger

Det var en fantastisk opplevelse, og studioene er et must for enhver Potterhead! Jeg var der alene og følte meg aldri fortapt. Du blir satt av med bussen rett foran studioene og får en tid (ca. 4 timer senere) når bussen går, men du kan også ta en annen buss dersom det fortsatt er plass. Du er i veldig gode hender og har det bare gale! Jeg kan virkelig bare anbefale! Dessverre ble vi sittende fast i trafikken ganske lenge, men ingen kan gjøre noe med det fra organisasjonen ☺️

Praktisk billett, alt er godt organisert! Buss, besøk ok Mangel på tid til å stå i kø i butikken på slutten av besøket, så vi kjøpte ingen suvenirer... Veldig fin attraksjon, hovedsakelig på engelsk Harry Potter-fans vil finne det de leter etter! Barna elsket det og de voksne også. Barna dro dit forkledd som små trollmenn, veldig fint for bildene! jeg anbefaler

Strålende en flott aktivitet å gjøre minst når utsikten over London er fantastisk, vi ankom en time for sent på grunn av streikene og vi kontaktet få guiden din via chatten som svarte oss direkte og tok oss opp i aktiviteten 10 minutter senere, veldig hyperreaktiv og veldig hyggelig anbefaler jeg

Vi likte dagen vår i studioene. Det er virkelig flott for alle de som elsker dette universet ... og til og med for andre. Vi anbefaler deg å ta lydguiden, spesielt med barn, siden den gir mye tilleggsinformasjon. Pass på å ta litt margin til avgangsmøtet på Grønn linje stasjon. De drar i tide!

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.