Opplevelser i

London

Fra dobbeltdekkerbusser, puber og musikaler; den britiske hovedstaden har noe spesielt for alle.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste tingene å gjøre i London

"Når man er lei av London, er man lei av livet" sa Samuel Johnson. Og han hadde rett! Enten om du ser etter en West End-musikal, dobbeltdekkerbusser, Sherlock Holmes puber eller Kate Middletons lunsjsted; den britiske hovedstaden har noe for en hver smak.

 • Warner Brothers Studio

  1. Warner Brothers Studio

  Du kan ikke reise til London uten å besøke Harry Potter! Ta en dagstur fra London til Warner Brothers Studio. Her kan du handle i Diagonallmenningen, nyte en smørterøl og snakke Quidditch.

 • Stonehenge

  2. Stonehenge

  Opplev et av verdens mest berømte forhistoriske ruiner. Å komme til Stonehenge tar omtrent 90 minutter fra London Tips: du kan også ta en tur innom Windsor Castle og Bath på veien.

 • The Shard

  3. The Shard

  Er det en solfylt dag er det nesten ingen ting som kan måle seg med den 360-graders utsikten over London fra The Shard. Du kan besøke utsiktsplatået i det som er Europas høyeste bygning.

 • Madame Tussaud's

  4. Madame Tussaud's

  Prøver du å få øye på dine britiske favorittkjendiser? Her kan du finne vokskopier av dem i full størrelse! Madame Tussaud's er en morsom aktivitet om du er i London på en regnfull dag.

 • Tower of London

  5. Tower of London

  Hennes kongelige høyhets slott og festning, bedre kjent under navnet The Tower of London er et historisk slott som ligger ved Themsens bredder. Her får du også se kronjuvelene.

 • London Eye

  6. London Eye

  Ta en tur med Europas største pariserhjul og svev 135 meter over Themsen. Fra en av vognene i London Eye får du storslagen utsikt over parlamentet, Buckingham Palace og Hyde Park.

 • South Bank

  7. South Bank

  Gåturen fra London Eye til Tower Bridge som ligger på South Bank er fylt opp med statsfinansierte kunstutstillinger. Dra til Tate Modern for å beundre den moderne tids store mestere og ta lunsjen på Borough Market.

 • Themsen

  8. Themsen

  Themsen renner gjennom Londons hjerte. En båttur på elven er en fin måte å se de store severdighetene på som Tower of London, parlamentet og flere andre attraksjoner som ligger langs elvebredden.

 • Wembley Stadium

  9. Wembley Stadium

  Wembley åpnet i 2007 og har plass til 90.000 tilskuere. Det er hjemmebanen til Englands landslag, men det holdes også mange andre typer sportsarrangementer og konserter her.

 • London Zoo

  10. London Zoo

  Et besøk i London Zoo er en flott aktivitet for hele familien. Her kan du se dyrene bli matet, se fargesprakende sommerfugler og lære om konservering.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager bør man ha i London?

  Om det er din første tur til London, trenger du minst fire fulle dager om du skal rekke å se alle de klassiske attraksjonene, som for eksempel Buckingham Palace. Men uansett om dette er ditt første besøk, eller om du har vært her flere ganger før, er god planlegging nøkkelen til å få en fin ferie. Desto mer du leter, jo flere spennende ting vil du oppdage. Reiser du med en gruppe vil folk alltid se ulike ting, så planlegging er nødvendig. Finn ut hvilke attraksjoner eller opplevelser dere som gruppe "må" få med dere i London.

 • Hva koster det å ta taxi eller buss?

  Transport er dyrt i London, men ta metro eller taxi minst en gang bare for opplevelsen og bildenes skyld. De som bor her kommer seg ofte rundt med buss eller til fots. Kartet over bussrutene kan være litt forvirrende, men bussene er pålitelige og rimelige. På slutten av reisen vil du være en ekspert på busslinjene, noe som selvsagt er en bra unnskyldning for å komme tilbake til London.

 • Når er det best å reise til London?

  Uttrykket "Londontåke." er ikke tull. Det regner svært ofte her, og også om sommeren er det lurt å pakke med seg paraply og regnjakke. En idé: Planlegg turen din så den klaffer med et stort London-arrangement, slik som Oxford Cambridge båtløp på Themsen, eller for å se julebelysningen på Harrod's.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Britiske pund (GBP)
 • Tidssone
  UTC (+00:00)
 • Landskode
  +44
 • Beste tiden å dra
  Været er ofte tåkete og det kan regne året rundt. Om våren er parkene grønne og blomstrende, men hotellprisene er gjerne litt lavere om vinteren eller høsten.

Other Sightseeing Options in London

Want to discover all there is to do in London? Click here for a full list.

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 110 763 vurderinger

Helt fantastisk å besøke Warner Bros studio, Harry Potter tour. jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok turen dit, og opplevelsen var amazing. Det var mye fint å se på fra settene til Harry Potter innspillingene, og særlig starten, inngangen, var meget bra. Hit blir jeg å dra flere ganger. Skulle bare ønske at vi hadde 5 timer tilgjengelig der, istede for bare 4 timer, det var nesten litt for lite. Men touren anbefaler på det sterkeste for alle Harry Potter fans!

Veldig gøy!! Fantastiske voksfigurer men også opplevelsesrom hvor man glir rett inn i en spennende verden. Virkelig verdt turen og pengene. Anbefales alle, ikke bare barn.

Flott opplevelse for store og d som ikke er helt små. Om en ikke er glad i fotball, har en uansett utbytte av en tur her. Arkitektonisk, historisk og sagnomsust!!

Er du en harry potter nerd så er dette en drøm å oppleve. Anbefaler alle som har sett filmene om å dra å se på harry potter tour. Ekstremt bra!

Byens beste panorama utsikt og London, By Night, som var vårt alternativ, var fantastisk!