Legg til datoer

London Heathrow lufthavn

  • Adgangsbilletter
  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
46 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for London Heathrow lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i London Heathrow lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Heathrow lufthavn

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 2 176 vurderinger

Hei, det var ikke min første transferbestilling, men jeg har alltid litt vondt i magen. Finner du møtepunktet? Finner du driveren? Vi landet i London-Gatwick og alt er veldig enkelt her. Følger du avkjøringsskiltene kommer du direkte til møtepunktet. En stor kafé. Du bør ta med litt tålmodighet her. Hos oss kom sjåføren rett inn i hallen med navneskilt. Og alt var bra. En vennlig hilsen ble etterfulgt av en kort spasertur til kjøretøyet, og vi dro på en vill tur gjennom London-trafikken. Jeg kan bare anbefale denne typen transport fra flyplassen til hotellet. Det er absolutt ikke den billigste måten å komme seg til hotellet på, men det er veldig praktisk.

Ikke nok forklaring, når du ikke snakker engelsk

Vanskelig å finne National Express-busser, spesielt når du ikke snakker engelsk (ja, ingen er perfekte) mitt forslag: gi skiltene som skal følges i rekkefølge, varigheten av stoppestedet mitt var likevel viktig, jeg mistet mer enn en time, det var en skyttelsjåfør for funksjonshemmede som tok meg til busstasjonen der National Express-bussene holdt til, jeg ankom ombordstigning 20 minutter før den stengte, litt trangt.

Høflig, vennlig sjåfør, rent kjøretøy, bare litt sent.

Alt bra med overføringen bortsett fra at sjåføren kom for sent, noe som etter 36 timers reise var litt irriterende. Tilsynelatende ble han holdt oppe i trafikken, noe som skjer, men kommuniser med oss, så vi ikke blir hengende igjen. Men bortsett fra det var sjåføren en herlig fyr, transporten var ren og kjøringen var utmerket.

Utmerket service

Vi kunne ikke ha håpet på bedre; flyet vårt var flere timer forsinket og frykten var at dette også ville kompromittere skytteltjenesten som ble bestilt i stedet, ledelsen var perfekt, sjåføren var der og ventet på oss og vi trengte ikke å vente et minutt på avgang, virkelig en utmerket service , Gratulerer.