Legg til datoer

London Heathrow lufthavn

London Heathrow lufthavn: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

1. LHR London Heathrow flyplass: Plaza Premium Lounge

Unngå folkemengdene og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra London Heathrow lufthavn. Velg mellom et 3-timers eller 6-timers opphold, og gjør deg komfortabel i en av premium-loungene som ligger i Terminal 2 (avgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (avgang og ankomst) og Terminal 5 (avgang) . I salongen kan du nyte muligheten til å slappe av før flyturen og slappe av på de komfortable sitteplassene mens du ser på TV, utstyrt med Sky Sports. Du kan også benytte deg av salongenes ubegrensede høyhastighets-Wi-Fi, og spise på en rekke ferske sesongbaserte matvarer samt drikke fra en fullt betjent bar.

London: Ekspresstogtransport til/fra Heathrow flyplass

2. London: Ekspresstogtransport til/fra Heathrow flyplass

Slipp stresset med å komme deg mellom London sentrum og Heathrow flyplass med en transport på Heathrow Express. Si farvel til å bli sittende fast i trafikken i en taxi eller tilbringe evigheter på London Underground med det raskeste alternativet for å komme deg til London etter flyturen eller omvendt. Hvis du til slutt skal tilbake til opprinnelig destinasjon kan du kjøpe en tur-retur-billett, sparer penger og tid. Hvis du ankommer Heathrow Terminal 2 eller 3, går du bare ombord på Heathrow Express på Heathrow Central. Hvis du ankommer Terminal 5, vil Heathrow Express-toget ditt gå fra Terminal 5 stasjon, mens passasjerer ved Terminal 4 må ta en rask skyttelbuss fra terminalen til Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central kan du ganske enkelt skanne QR-koden på kupongen din ved portene for å gå ombord på det elektriske toget. Nyt gratis Wi-Fi, Hex TV, strøm ved setet og dedikert bagasjeplass. Med tjenester hvert 15. minutt og en 15-minutters reisetid, er du på et blunk på reisemålet ditt.

Southampton Port: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

3. Southampton Port: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Første stopp på utflukten din er Salisbury, som kan skilte med en av de fineste gotiske katedralene i Storbritannia, bygget på 1200-tallet, og et fantastisk middelaldersk sentrum. Du vil tilbringe en time i Salisbury før du drar til mystiske Stonehenge. Kjøreturen fra Salisbury til Stonehenge tar deg gjennom et vakkert engelsk landskap og landsbyer, forbi historiske kirker og hytter med stråtak. Før du ankommer Stonehenge vil guiden din fortelle deg om de mange mytene, legendene og fakta rundt denne forhistoriske strukturen. Stonehenge har blitt beskrevet som et av de største mysteriene i den forhistoriske verden. Var det et tempel, en klokke, et gravsted eller noe annet? Ved ankomst vil du ha tid til et besøk og en audio-guidet tur rundt i de verdensberømte steinene (inngangsavgift ikke inkludert), eller tid til å bla gjennom gavebutikken. Etter 90 minutter ved Stonehenge drar du til Royal Windsor, hvor du er planlagt å ankomme i tide til en sen lunsj. Du vil da ha litt tid til å utforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerlig okkuperte slottet i verden, og guiden din vil fortelle deg om historien fra Erobreren William til den nåværende dronningen (inngang ikke inkludert, stengt på tirsdager og onsdager). Hvis du velger å ikke gå inn i Windsor castle, kan du ta en spasertur gjennom gamlebyen og Eton. Bussen har avgang fra Windsor kl. 16.00 og passasjerer vil bli satt av på store Heathrow-hoteller fra kl. 16.45. Ved bestilling, vennligst spesifiser hotellet og terminalen, hvis aktuelt. Avleveringer tilbys også ved terminal 1-5. En kjøretur til London er neste, som er mindre enn en time fra Heathrow. Guiden vil administrere hotellavleveringene, der ekstra kjøretøy eller drosjer kan brukes (inkludert i prisen) for å sikre at hotelloppkjøringene blir fullført så raskt som mulig. Avleveringsalternativer inkluderer 250 London-hoteller og utvalgte hovedbanestasjoner i London.

Fra London: Buss til Southampton cruisehavn via Stonehenge

4. Fra London: Buss til Southampton cruisehavn via Stonehenge

Reis med buss fra London til Southampton cruiseterminal via Stonehenge, på denne 6-timers utflukten. En av de største mysteriene i den forhistoriske verden, Stonehenge har blitt beskrevet som et tempel, en klokke, og som et gravsted av noen. Nyt et besøk på en omvisning med lydguide, rundt de verdensberømte steinene. Etter 1,5 time ved Stonehenge, drar du på en 1-times kjøretur til Southampton. Når du ankommer cruiseterminalen, er alt du trenger å gjøre å identifisere bagasjen din til bærerne og deretter sjekke inn på cruiset. Prisen inkluderer busstransport, adgang til Stonehenge, en turleder, og transport til Southampton cruiseterminal.

London: Heathrow flyplass til Southampton enveis busstransport

5. London: Heathrow flyplass til Southampton enveis busstransport

Slapp av på vei til ferien med en rimelig busstransport fra Heathrow flyplass og Southampton sentrum. Med regelmessige avganger hele dagen kan du lene deg tilbake og nyte den praktiske og rimelige reisen. Høyspesifiserte busser tar deg direkte fra flyplassdøren til sentrale Southampton. Slapp av i skinnseter med nakkestøtter, ryggbord, god benplass, toaletter, klimaanlegg, Wi-Fi og stikkontakter. Ved å bruke GetYourGuide-kupongen din vil du kunne gå ombord på din spesifikke tjeneste uten å måtte bekymre deg. Pålitelige, moderne og komfortable kjøretøy tar deg til og fra Southampton uten problemer.

London: Ubegrenset internett i Storbritannia med lomme-WiFi

6. London: Ubegrenset internett i Storbritannia med lomme-WiFi

Lei en bærbar WiFi og få tilgang til nettet i hele Storbritannia. Du kan dessuten velge et alternativ med henting og retur på London Heathrow flyplass. Unngå dyre dataroamingkostnader eller å koble til usikrede, offentlige nettverk. Viktigst av alt, spar tid og unngå problemer med å lete etter gratis WiFi hver gang du trenger en internettforbindelse. Med denne tjenesten trenger du ikke å bytte SIM-kort i løpet av ferien eller kjøpe en dyr datapakke på forhånd. Dette er en ubegrenset pakke på virkelig 4G/LTE hastighet som er sikker og fungerer overalt i Storbritannia. Det er ingen begrensninger hastighet på noen nivåer av databruk. Se filmer, spill spill, ring online, stream spillelistene dine, del minnene dine, bruk live navigasjon og mer.

Heathrow flyplass til Central London Private Transfer

7. Heathrow flyplass til Central London Private Transfer

Bli møtt av sjåføren din ved ankomsthallen i riktig terminal, der de vil vente på deg med et skilt med navnet ditt på. Flyene overvåkes og sjåførens detaljer vil bli gitt på forhånd. Reis komfortabelt og bekvemt fra Heathrow flyplass til sentrum av London, med avreise på ditt foretrukne reisemål. Unngå bryet med å navigere i offentlig transport, og kom raskt og problemfritt til destinasjonen.

London: Transfer til Southampton med Windsor Castle-besøk

8. London: Transfer til Southampton med Windsor Castle-besøk

Dagen begynner med henting fra overnattingsstedet ditt i London eller Heathrow, og drar deretter mot Windsor Castle hvor over 900 år med kongelig historie venter på deg. Windsor Castle er det eldste og største kontinuerlig okkuperte slottet i verden, og det offisielle hjemmet til den nåværende kongen, Charles III. På slottet kan du nyte sjansen til å utforske de overdådige statlige leilighetene, det store mottaksrommet og det kongelige kapellet i St. George, som er hvilestedet til tidligere konger og dronninger og også rammen for prins Harry og Meghan Markles bryllup i 2018. Etter ditt besøk til Windsor Castle, start den 90- til 120-minutters reisen til Southampton. Ved ankomst i Southampton, gå rett til cruiseterminalens innsjekkingsskranke, hvor portørene vil ta seg av bagasjen din og sørge for at den blir levert til lugaren din.

Southampton cruise-terminal til London - direktetransport

9. Southampton cruise-terminal til London - direktetransport

Slapp av på slutten av cruiset med en direkte transport fra Southamptons cruiseskipterminal til Heathrow flyplass, utvalgte togstasjoner eller hoteller i sentrum av London. Spar penger på en delt tjeneste, planlagt for å passe rutene til skip operert av Celebrity Cruise Lines, Royal Caribbean, Oceania, Norwegian Cruise Lines og Princess. Hvis ditt skip tilhører et annet cruise-selskap kan du fortsatt benytte deg av tilbudet ved å finne nærmeste skip på hentelisten. Slapp av i et executive-kjøretøy mens vi tar deg til det valgte stoppestedet.

London: Privat transport til/fra Heathrow lufthavn (LHR)

10. London: Privat transport til/fra Heathrow lufthavn (LHR)

Hopp over stresset med det offentlige transportsystemet med tung bagasje, og unngå behovet for å bestille en taxi i siste øyeblikk med en forhåndsbestilt ankomst- eller avgangstransport mellom Heathrow lufthavn og overnattingssteder i London sentrum. Dra nytte av tjenestene til en profesjonell sjåfør og reis i komforten av et luftkondisjonert kjøretøy med sjenerøs plass til bagasje. For ankomsttransport, vil du møte og hilse på sjåføren i ankomsthallen og dra nytte av sjenerøs ventetid i tilfelle forsinkelser inne i terminalen. Flyet ditt blir sporet og hentetiden din justert i tilfelle forsinkelser eller tidlig landing. Få hjelp med bagasjen mens sjåføren din eskorterer deg til den ventende bilen. Ved avreisetransport vil sjåføren møte deg i resepsjonen på hotellet ditt. Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for å passe alle flyturer som ankommer og har avreise.

Tilgjengelige aktiviteter

68 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for London Heathrow lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i London Heathrow lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Heathrow lufthavn

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 2 176 vurderinger

Hei, det var ikke min første transferbestilling, men jeg har alltid litt vondt i magen. Finner du møtepunktet? Finner du driveren? Vi landet i London-Gatwick og alt er veldig enkelt her. Følger du avkjøringsskiltene kommer du direkte til møtepunktet. En stor kafé. Du bør ta med litt tålmodighet her. Hos oss kom sjåføren rett inn i hallen med navneskilt. Og alt var bra. En vennlig hilsen ble etterfulgt av en kort spasertur til kjøretøyet, og vi dro på en vill tur gjennom London-trafikken. Jeg kan bare anbefale denne typen transport fra flyplassen til hotellet. Det er absolutt ikke den billigste måten å komme seg til hotellet på, men det er veldig praktisk.