Legg til datoer

London Gatwick lufthavn

  • Adgangsbilletter
  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for London Gatwick lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i London Gatwick lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London Gatwick lufthavn

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 2 444 vurderinger

Det er verdt å huske at det faktisk er noen forskjeller mellom hva Get Your Guide annonserer og hva som faktisk skjer: Den første forskjellen er reisetiden, den annonserer 80 minutter, men det er 2 timer. 2. Sørterminalen er stengt så vi kan ikke ta bussen dit. Og det gjør at vi kaster bort mye tid på å reise frem og tilbake på flyplassen til vi finner ut at den er i nordterminalen. Tredje er veien han annonserer, bussen går ikke på den veien fordi vi fortsatt skal til Heathrow flyplass for å stoppe.

Alt fungerte perfekt! Voucheren ble enkelt byttet direkte ved skranken på stedet og vi ble tildelt neste buss! Bussen går omtrent hvert 15. minutt og var ikke engang halvfull for oss. Reisen tar imidlertid betydelig lengre tid enn med Gatwick Express (buss: ca. 1,5 time, Gatwick Express: ca. 0,5 time), men er litt billigere (Gatwick Express: £ 19,90).

utvekslingen av bilaget fungerte veldig bra...buss pktl...sjåførene hjelper til med lasting og lossing...det ville jeg booket igjen....reisen tok ca. 40 minutter lenger enn planlagt, men han klarte å gjøre opp for det driver ingenting. .Byggeplass og ulykke på ruten han informerte oss om at det var hyggelig og vennlig...

Lett å finne fram til togstasjon etter ankomst. Togene har avgang ofte. Godt alternativ til rask og effektiv reise inn til storbyen.

Veldig bra, anbefales

Sjåføren kom før tiden og en veldig behagelig og flott bil.