Legg til datoer

Lobkowicz-palasset

Flere reisetips for Lobkowicz-palasset

Vil du vite mer om aktiviteter i Lobkowicz-palasset? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lobkowicz-palasset

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 3 228 vurderinger

vel verdt prisen!

Utmerket valuta for pengene, vi brukte 3 til 4 timer her og inngangen fikk oss inn i palassutstillingen som var utmerket, det gamle slottet, katedralen (som var fantastisk), den gylne banen (du går nedover den og kommer ut rett kl. bunnen slik at du må gå opp en bratt bakke - ikke verdt innsatsen) og en annen utstilling. Ulempen - du må hente de faktiske billettene fra utstillingsskranken Lobkowicz Palace som er i den andre enden av komplekset, ned en bratt bakke (du må gå opp igjen.....) OG - turen til Slottskomplekset er et monster, spesielt på den vakre dagen vi hadde (33 grader) og ingen måte en taxi kom seg gjennom folkemengdene i så trange gater, så å gå er egentlig det eneste alternativet. VELDIG opptatt, men verdt det.

En utmerket aktivitet og pause fra alle turer!

Vi var utrolig fornøyde med konserten. Det føltes ikke lenge og de tre musikerne (fløytist, fiolinist og pianist) var alle gode! De spilte noen kjente sanger og andre ikke så mye, men fortsatt utrolig underholdende og oppfylende. Du trenger ikke å kjøpe en billett til slottet for å delta på konserten. Konserten er absolutt verdt tiden din!

Strålende del av Praha! Med denne billetten(e) får du et godt inntrykk av denne vakre delen av byen og dens historie. Det var uklart for oss hvor vi kunne få tak i inngangsbillettene som vi hadde kjøpt på nett. Men du må virkelig være på Lokovicz-museet, hvor en vennlig engelsktalende herre forklarte oss alt nøyaktig.

god kvalitet- passelig med 1 time, selv om noen av oss kunne tenkt oss en lenger konsert!