Våre mest anbefalte ting å gjøre i Lloret de Mar

Lloret de Mar: Katamarancruise med grillmat og drikke

1. Lloret de Mar: Katamarancruise med grillmat og drikke

Nyt den ultimate dagen med moro i solen, med en seiltur langs Costa Brava. Gå om bord på en vakker katamaran i Lloret de Mar og sett seil. Slapp av og nyt følelsen av å gli over havet, mens du lytter til musikk og tar deg en drink.   Etter 1 time med seiling forbi det fantastiske landskapet av klipper, grotter, bortgjemte strender og fiskevær, stopper båten ved et rolig sted. Bad i en liten vik, lek på den gigantiske flytende madrassen eller snorkle i det klare vannet. Nyt grillmat om bord, med biffhamburgere, marinert kylling, pasta med tomatsaus, salat og dessert. Topp det hele med gratis drinker, inkludert øl, sangria, brus og mineralvann. Dra tilbake til Lloret de Mar med musikken skrudd opp, mens du nyter atmosfæren.

Barcelona: Dagstur til Costa Brava

2. Barcelona: Dagstur til Costa Brava

Utforsk den robuste kystlinjen med sjarmerende viker, furuskoger og krystallklart vann på Girona-kysten på denne halvdagsturen fra Barcelona. Reis om bord på en buss med klimaanlegg til Lloret de Mar, og ta en båt til Tossa de Mar for en omvisning.  Reis fra busstasjonen «Estació del Nord» i Barcelona sentrum om morgenen for å kjøre til Lloret de Mar, den viktigste turistlandsbyen på Costa Brava. Ved ankomst vil du bli fordypet i kjaset og maset i denne pulserende byen. Spaser langs promenaden for en fantastisk utsikt over den majestetiske Lloret-stranden og den skjulte Sa Caleta. Gå gjennom de smale gatene, som beholder en atmosfære fra den maritime fortiden i Lloret. Avdekk den modernistiske arkitekturen til St. Roma-kirken. Klatre om bord på Dofijets, og seil til nabolandsbyen Tossa de Mar. Beundre det karakteristiske landskapet mens du seiler, en prosesjon av store klipper som har blitt skapt av vind til fantasifulle former over århundrer. Ankom Tossa de Mar og utforsk strendene, grottene og levningene fra middelalderen. Utforsk gamlebyen Tossa, oppført som en kunstnerisk-historisk monument siden 1931, og en av de få gjenværende befestede middelalderbyene på den katalanske kysten.  Oppdag tradisjonelle fiskeområder, som Sa Roqueta. Ha ledig tid til lunsj i Tossa, hvor du kan sjekke ut en rekke gastronomiske tilbud eller besøke boutique-butikkene. Om ettermiddagen drar du tilbake til Barcelona med buss.

Lloret de Mar: Feiringscruise med BBQ og drinker

3. Lloret de Mar: Feiringscruise med BBQ og drinker

Klatr ombord på en vakker katamaran og bli ønsket velkommen av mannskapet ditt. Lytt til DJ-en mens du setter seil. Nyt en BBQ og svøm i det krystallklare vannet på Costa Brava. Begynn å seile ut til havet og slipp anker ved et herlig innløp for å ta en svømmetur i omtrent 20 minutter. Ha det gøy med flytende madrasser, trampoline og soling i det store nettområdet. Sett deg ned for å nyte lunsjen din, inkludert pasta, biffhamburgere, marinert kylling og fruktcocktailer. Mens du spiser, kan du løse inn billetten for 5 glass gratis øl, sangria eller brus. Nyt ubegrenset med vann også. Gå tilbake mot Lloret de Mar når musikken blir skrudd opp. Dans, se vertens opptreden, og ta turen opp for å sole deg på dekk på vei tilbake.

Costa Brava: Water World Aquatic Park og valgfri transport

4. Costa Brava: Water World Aquatic Park og valgfri transport

Tilbring en morsom dag i Water World Aquatic Park og lag uforglemmelige ferieminner. Med billetten din kan du nyte tilgang til parken, og deretter utforske på egen hånd. Du kan også oppgradere dagen ute og velge tur-retur-transport til parken fra Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Blanes, Lloret de Mar og Tossa de Mar. I parken kan du nyte imponerende berg-og-dal-baner, ta en dukkert i svømmebassenget, slenge ned episke sklier, eller bare slappe av og nyte solskinnet. Det er mye å holde deg opptatt med, inkludert 15 unike turer, som X-Treme Mountain, Water Mountain og Rafting River, samt et bølgebasseng hvor du kan slappe av. Når du har fått litt appetitt på alt det morsomme, kan du velge blant parkens mange spisesteder.

Sant Feliu de Guíxols: Kajakk- og snorkletur

5. Sant Feliu de Guíxols: Kajakk- og snorkletur

Utforsk Cala dels Frares, Punta de Garbí, S'Adolix og den omkringliggende Costa Brava-regionen med en kajakk- og snorkletur. Beundre de skjulte vikene mens du padler langs den forrevne kystlinjen. Stopp for å snorkle på den avsidesliggende Cala Vigatà-stranden og se etter innfødt fisk og dyreliv. Begynn turen med å møte guiden din, samle snorkle- og kajakkutstyret ditt, og lære viktige sikkerhetsteknikker og hvordan man kan manøvrere en sit-on-top kajakk. Da er det på tide å gå ombord på kajakken og cruise nordover eller sørover. Utforsk skjulte bukter, beundre de forrevne klippene, og se etter lokalt dyreliv mens du flyter over et eventyrland for vann. Ta en pause ved Cala Vigatà eller snorkle i buktens klare vann før du drar tilbake til stranden for å avslutte turen.

Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ og drinker

6. Lloret de Mar: Sunset Catamaran Cruise med DJ og drinker

Fordyp deg i en energisk atmosfære på et seilbåtcruise skreddersydd for festglade unge mennesker. Seil langs kysten av Lloret de Mar mens du lytter til DJ-en ombord og nipper til opptil fem drinker. Nyt et stopp ved et vakkert bortgjemt innløp hvor du kan svømme og se solnedgangen. Avslutt dagen med høy tone ved å gå ombord på en romslig katamaran ved Lloret de Mar for å unne deg en morsom kveld på havet. Sett seil og cruise langs den berømte Costa Brava, med sin steinete kyst og sjarmerende hjem. Utforsk en rolig bukt, ta en dukkert i det turkise vannet og se solen gå ned over havet. La deg fascinere av utsikten over kystlinjen badet i skumringens gylne dis mens du synger med til DJs optimistiske musikk i en uovertruffen opplevelse med drinker inkludert. Ta med vennene dine og sett i gang festen med en gruppe likesinnede unge individer.

Lloret de Mar: Costa Brava kajakktur og svømming

7. Lloret de Mar: Costa Brava kajakktur og svømming

Rute: Fenals-S’Agulla- Fenals Avstand: 4 km Vanskelighetsgrad: Enkel, passer for alle Utforsk Costa Brava i kajakker. Dobbeltkajakker med stor stabilitet og enkel håndtering, ideell for barnefamilier. Før du starter ruten vil instruktørguiden gi en teknisk forklaring på navigasjon og sikkerhet. Ruten gjennomføres langs en kystlinje med stor skjønnhet som lar oss få tilgang til deler av vanskelig tilgjengelighet, halvveis i ruten stoppes det for å ta et bad i en vik med krystallklart vann.

Fra Costa Brava: Barcelona og Antoni Gaudís Work Bus Tour

8. Fra Costa Brava: Barcelona og Antoni Gaudís Work Bus Tour

Utforsk Barcelona ved å spore arbeidet til den modernistiske arkitekten Antoni Gaudí. Lær fra guiden din om design og konstruksjon av La Sagrada Familia and Casa Batlló. Bli hentet fra sentrale steder på Costa Brava, inkludert Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Lloret de Mar og Tossa de Mar. Oppdag livet og arven til Antoni Gaudí, den kjente arkitekten hjemmehørende i Catalonia. Ta en pause ved La Sagrada Familia, verdens største uferdige katolske kirke, og Casa Batlló i hjertet av sentrum. Sett pris på den uvanlige stilen til hver bygning som Gaudí var kjent for. Beundre gågatene og trekantede gatene i Rambles og lær om betydningen som en historisk landemerke. Se den ruvende Arco de Triunfo som en gang var en inngangsport til verdensutstillingen i Barcelona. Finn ut hvorfor Plaça Catalunya regnes som Barcelonas sanne sentrum. . Få panoramautsikt over byen og havnen ved Montjuïc og Mirador de l’Alcalde i åsene i utkanten av byen.

Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen lisens nødvendig

9. Lloret de Mar: Scuba Diving Experience ingen lisens nødvendig

Opplev magien med dykking mens du dykker i det rolige vannet rundt Lloret de mar i Spania med en instruktør tildelt deg og gruppen din. Bli innesperret i vann og godt ivaretatt av instruktøren din, slik at du kan nyte de første uforglemmelige åndedragene under vann. Begynn med en teoriøkt og alt utstyr forklart for deg. Gå deretter til en bassenglignende bukt for å øve ditt første pust under vann og bli kjent med dykkeutstyret. Til slutt, ta noen skritt videre og begynn å puste undervannssvømming utenfor bukten. Kom tett på livet i havet på en maksimal dybde på 12 meter og utforsk undervannsverdenen.

Lloret de Mar: Kajakk- og snorkelutflukt i Costa Brava

10. Lloret de Mar: Kajakk- og snorkelutflukt i Costa Brava

Utflukt og kajakk i Lloret de Mar desde la Playa de Fenals. Antes de iniciar la ruta, el guía instruktør realizará una explicación de técnica de navegación y seguridad. El recorrido transcurre entre pasos estrechos, canales de rocas, playas y calas de una Costa Brava auténtica. Desembarcaremos en una cala sin acceso por tierra, para practicar snorkel y descubrir la diversidad del fondo marino. Snorkelmaterialet er inkludert.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Lloret de Mar

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Lloret de Mar

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Lloret de Mar

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Lloret de Mar?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Lloret de Mar er:

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Lloret de Mar på regnværsdager?

Flere reisetips for Lloret de Mar

Vil du vite mer om aktiviteter i Lloret de Mar? Trykk her for full oversikt