Liverpool
The Beatles

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Liverpool The Beatles

Hva er andre ting å gjøre enn The Beatles som er verdt å besøke i Liverpool?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Liverpool er:

Flere reisetips for Liverpool

Vil du vite mer om aktiviteter i Liverpool? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Liverpool

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 283 vurderinger

Bare min kone og jeg hadde bestilt for turneen, men Matthew gikk allikevel videre. Da det bare var to av oss, kunne vi dekke mer enn opprinnelig var planlagt, inkludert biblioteket og museet. Til tross for at han bare hadde to personer på turneen, tilbrakte Matthew fortsatt 2,5 timer med oss. Hans entusiasme og kunnskap var fantastisk. Vi har opplevd noen få andre fotturer (inkl. Berlin, London), og denne turen var like god som noen av de andre. Jeg vil anbefale en vandring hvis du besøker en ny by. Hvis du besøker Liverpool, kan jeg ikke anbefale denne turen nok, ikke Matthew som guide. Fantastisk verdi for pengene

Bra gjennomgang av Beatles karriere, opp og ned turer

Jeg viste mye om dette fra før, men synes de hadde laget en bra tur igjennom Beatles liv, fra starten til de ble oppløst og startet egne karriere. Ekstra flott med de autentiske stedene de hadde gjenskapt på museet. Anbefales absolutt!

Fantastisk opplevelse!

En helt utrolig opplevelse. Vår guide og sjåfør Steve Thompson er utrolig kunnskapsrik og en hyggelig kar. Ikke var det dyrt heller. Anbefales på det varmeste!

Hyggelig guide, gode historier og en fin gjennomgang av byen Liverpoo.

Kunne vært mer Beatles og litt mindre Liverpool, men hyggelig tur.