Lisboa Oceanarium

From penguins to sea snails, see all things marine in the aquarium that was the star of Expo ‘98.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Lisboa Oceanarium

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa Oceanarium? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa Oceanarium

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 155 vurderinger

Fra juli 2021 opereres det to linjer, den (grønne) slottlinjen, som tar deg gjennom det stramme historiske sentrum mot slottet Sao Jorge i en mindre buss (ca. 40 minutter for å fullføre rundreisen), og den åpne 'topp dobbeltdekker (rød) Belem -linje som tar deg utover fra Lisboa, til Belem kommune, og viser det berømte kystforsvarstårnet og et dokument til alder av funn (rundt og time og 10 minutter å fullføre). I Belem kan du også besøke St. Jeronimos kloster, graven til Vasco da Gama og Maritime Museum. Lydguiden er veldig informativ og lett å forstå, med hyggelige mellomspill med lokal Fado -musikk. For en ekstra kostnad på 12 EUR per person booket vi også båtturen mellom Lisboa sentrum og Belem. Da vi tok turen var det ganske tomt, noen ganger var vi de eneste på bussen, uten tvil på grunn av Covid -tiltakene i Portugal som skremte utenlandske turister, noe som er synd!

Det eneste gode er at du gir sjansen til å se mye på kortere tid enn noen annen. Jeg kjøpte billett for 3 busser, men finner tid til å bruke den til Cascais. Om vinteren er det vanskelig, siden det bare er 2 ruter om dagen. Og stoppene bør bli mer anerkjent. Eksempel: på Belem var det ingen tegn til bussholdeplassen. De burde fikse pluggene, mange av dem fungerte ikke.

Vi likte hop on hop off -opplevelsen i Lisboa. Vi gjorde dette dagen etter en privat liten gruppe tur i Lisboa, som muligheten til å gå tilbake og se ting vi likte mer detaljert. Bussene var rene, alt fungerte bra og de var i tide. Vi bruker disse bussene regelmessig i byer over hele verden. Glad for å støtte vår erfaring i Lisboa og anbefale. Vi hadde perfekt vær.

Dette var en flott dag for å se alle nettstedene. Senere visste vi hva vi skulle gå til. Circle Marques de Pombal er et flott poeng for henting og avlevering.

Det var veldig enkelt måtte ikke vente i kø som var ganske lang. Anbefaler å kjøpe på get your guide jeg gjør det alltid. Enkelt og greit