Lisboa Oceanarium

Fra pingviner til sjøsnegler – akvariet som stjal all fokus under Expo ‘98 byr på alt du kan tenke deg fra det maritime liv.

Flere reisetips for Lisboa Oceanarium

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa Oceanarium? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa Oceanarium

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 4 502 vurderinger

Fra juli 2021 opereres det to linjer, den (grønne) slottlinjen, som tar deg gjennom det stramme historiske sentrum mot slottet Sao Jorge i en mindre buss (ca. 40 minutter for å fullføre rundreisen), og den åpne 'topp dobbeltdekker (rød) Belem -linje som tar deg utover fra Lisboa, til Belem kommune, og viser det berømte kystforsvarstårnet og et dokument til alder av funn (rundt og time og 10 minutter å fullføre). I Belem kan du også besøke St. Jeronimos kloster, graven til Vasco da Gama og Maritime Museum. Lydguiden er veldig informativ og lett å forstå, med hyggelige mellomspill med lokal Fado -musikk. For en ekstra kostnad på 12 EUR per person booket vi også båtturen mellom Lisboa sentrum og Belem. Da vi tok turen var det ganske tomt, noen ganger var vi de eneste på bussen, uten tvil på grunn av Covid -tiltakene i Portugal som skremte utenlandske turister, noe som er synd!

ELSKET!! Dette akvariet. Det var morsomt å se den store tanken i midten av utstillingen, og alle de ekstra tankene som løp langs sidene, og ga mange muligheter for hver enkelt person til å se noe annerledes. Pingvinene og sjødragene var noen av favorittutstillingene mine å besøke, i tillegg til å sitte og se rokkene og haiene sameksistere. Dette er et must for alle med små barn og/eller folk som bare er barn i hjertet!! Det er en fin måte å komme seg ut av varmen og nyte litt tid sammen eller for alenereisende... det er et vakkert sted å se noe av det marine livet og lære om hvordan økoturisme kan hjelpe miljøet og planeten vår.

Flott å kunne se så mye av byen som mulig på kort tid, på ditt eget språk! Det eneste ille med dette var at vi var i oktober og bussene kjørte minimalt! Du kom nesten ikke ut, for å ta neste buss igjen. Så var det en stor tid senere. Det som er flott er at du kan se via din egen telefon hvor bussen du trenger er.

Med min kone tok vi Lisboa Sightseeing i 3 dager og det gikk veldig bra, vi brukte 3 av de 4 rutene, noe som hjalp oss å bli kjent med en god del av Lisboa, dens historie, arkitektur, utsiktspunkter, taubane, museer og prøv den typiske maten og den uunngåelige pastelillos de nata i Belem.

Jeg tok 2-dagerspasset og gjorde begge turene i Lisboa - historisk og moderne. Så verdt det! Du kan bli på hele turen uten å hoppe av og finne ut hva du vil bruke tid på senere. Bruk kartet de gir til å se etter holdeplassene som interesserer deg. Stor verdi!