Legg til datoer
Lisboa

Natur og eventyr

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Eventyr
57 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 57

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 10 368 vurderinger

Hadde en fantastisk fantastisk tid i dag, bare skuffet fordi vi ikke kunne besøke Pena Palace da det ble stengt på grunn av faren for skogbranner om sommeren. Men bortsett fra det var det en fantastisk opplevelse. Guiden vår Savio var den mest underholdende og hadde god kunnskap om stedene vi besøkte. Han underholdt oss hele dagen. Han gjorde turen underholdende og levende. Sintra Palace var vakkert, og det var Cascais også. Skjønnheten til Cascais er uoverkommelig. Klimaet var også herlig i dag. Alt i alt en fantastisk dag brukt godt på å besøke den store skjønnheten i Portugal.

Du kan utforske den fascinerende byen Lisboa stressfritt med trikk, buss, båt - bare flott. Alt fungerte bra: billetter bestilt på nettet, løst inn på stedet, og vi dro - enkelt, flott og sterkt anbefalt for å utforske noen av de høyere severdighetene. Du inkluderte også taubanen og heisene i billetten - så alt passer perfekt! Vi har ikke angret et minutt på avgjørelsen :-)

Det var en fantastisk opplevelse. Siden er nydelig og det er mye å utforske. Det var en fottur å komme opp dit. Jeg anbefaler på det sterkeste å komme dit tidlig klokken 10.00 eller senere klokken 04.30 eller så for å unngå sprø linjer for å komme inn og komme inn i palasset.

En morsom tur i en vakker båt på elva! Utsikten over byen var nydelig, informasjonen fra reiselederen var fin, men han stoppet også en god stund slik at vi bare kunne nyte å være der. Fado-musikken var også og utmerket touch

Tusen takk til guiden vår, Xavier, som fikk oss til å oppleve Lisboa! Hyggelig møte og aktivitet på toppen!