Lisboa
Mat- og gourmetturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Lisboa Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Lisboa?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lisboa er:

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 051 vurderinger

Storslått opplevelse! Komplett tur hvor du kan fordype deg i portugisisk kultur og tradisjoner akkompagnert av høyt utdannede guider .. vår Joana har overgått forventningene våre: hyggelig, profesjonell og fremfor alt med en portugisisk ånd. Jeg anbefaler å komme dit på tom mage, portugiserne spiser med velbehag og fyller glassene

Det var den beste investeringen på turen min! Joana er super vennlig og utadvendt. Vi fortalte mye om tradisjonene i Portugal etter hvert som vi ble kjent med hvert lite sted. Det var en utrolig gastronomisk og kulturell opplevelse! Jeg anbefaler det til alle, spesielt hvis det er med henne! :)

Super fantastisk tur! Nigel og David var kjempe koselige, utadvendte og morsomme. Kunnskapsrike om Lisboa. Vi fikk god service ombord, deilig champagne og snacks. Skulle ønske turen varte lenger enn de 2 timene. Anbefaler turen på det sterkeste!

Virkelig hyggelig. Gutta som jevnet der var morsomme og tilstede hele tiden. Manglet ikke på champagne heller Turen anbefales på det sterkeste.

Fin rundtur i sentrum med 5 stopp med smaksprøver på ulike drikker og mat. Dyktig guide !