Legg til datoer
Lisboa

Mat og drikke

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
95 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 95

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Med guiden vår gikk vi i gatene i Baixas og Alfamas den første timen. Han fortalte oss mye om opprinnelsen og betydningen av Fado. Han tok oss også med til vakre utsiktsplattformer hvor vi kunne nyte solnedgangsstemningen. Så dro vi til en liten restaurant som vi aldri ville ha funnet selv. Vi hørte en fadosanger utenfra. I de neste 2 til 2,5 timene spiste vi i restauranten (det var forrett, hovedrett og dessert) og lyttet til lyden av fado. Totalt fem forskjellige sangere sang for oss. Fado er en del av Portugal og er derfor en del av en tur til Portugal for oss. Vi er glade for at vi tok turen og var mer oppslukt av kulturen.

Guidene våre var 2 jenter, og det var deres første dag, og fortsatt var de FANTASTISKE. Vennlig, men effektiv å få alle fra bar til bar. Informasjon om instruksjoner for å komme inn i klubben. Sangria å starte natten og et skudd på hver bar var morsomt, da må du betale for dine egne drinker, men til en rabattert pris. Selv prisen på drinkene på klubben på slutten var ikke for dyrt! Vi fikk mange nye venner og hadde det veldig bra. Vil anbefale for solo reisende, par og til og med grupper!

Super morsom sykkeltur, anbefales på det sterkeste! Du får umiddelbart mye informasjon om byen, offentlig transport og billetter til steder av interesse. Jeg har selv to typer revmatisme, så jeg var redd for at sykkelturen skulle bli for vanskelig (fordi det ikke er en elsykkel), men dette er virkelig ikke tilfelle, syklene er veldig fine og det var hovedsakelig nedoverbakke eller flate deler for å syklus.

Mya var en fantastisk reiseleder - så vennlig, varm og kunnskapsrik. Hun var engasjert fra start til slutt. Det var en fin måte å bli kjent med byen på - pluss at alt var nedoverbakke eller flatt, noe som var flott i 40+ graders varme. Mya, vi skal prøve å sende deg noen flere kanadiere din vei i august. Xo

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.