Legg til datoer
Lisboa

Lokale smaker og nabolagsturer

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Flerdagsturer
95 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 95

Ofte stilte spørsmål om Lisboa Lokale smaker og nabolagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Lokale smaker og nabolagsturer som er verdt å besøke i Lisboa?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lisboa er:

Hvilken Lisboa Lokale smaker og nabolagsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 7 530 vurderinger

Med guiden vår gikk vi i gatene i Baixas og Alfamas den første timen. Han fortalte oss mye om opprinnelsen og betydningen av Fado. Han tok oss også med til vakre utsiktsplattformer hvor vi kunne nyte solnedgangsstemningen. Så dro vi til en liten restaurant som vi aldri ville ha funnet selv. Vi hørte en fadosanger utenfra. I de neste 2 til 2,5 timene spiste vi i restauranten (det var forrett, hovedrett og dessert) og lyttet til lyden av fado. Totalt fem forskjellige sangere sang for oss. Fado er en del av Portugal og er derfor en del av en tur til Portugal for oss. Vi er glade for at vi tok turen og var mer oppslukt av kulturen.

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.

Guiden var meget kunnskapsrik og engasjert, han delte sin kunnskap med oss. Turen var lærerik og vi fikk mer enn forventet, anbefaler turen til andre.

Nuno var den beste guiden av alt jeg har opplevd. Han vet så mye om Lisboa og Portugal og har en enkel måte å dele på. Takk Nuno.

Vår guide Nono var fantastisk. Veldig kunnskapsrik.