Lisboa
Hop-on hop-off-turer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 2 546 vurderinger

Båten varte i cirka 45 minutter og stoppet ved 3 stopp rundt April24-broen. Det går ikke langt og kommer tilbake til startpunktet, men du kan avslutte ved et hvilket som helst stopp. til og med den andre siden av broen. Den beste utsikten er fra toppen av Jesus-statuen og par andre bygninger på Belem.

Transport er godt organisert i Lisboa. Akkurat i tide kan du til og med lade telefonen på bussen. Du kan komme deg til de vakreste stedene med hopp på hopp eller buss, men i sentrum må du finne ut hvilket stopp som er best. Utgangspunktet er veldig travelt.

Be om en bedre beskrivelse av hvordan du får billetten. Kupongen kan byttes ut mot en billett i den gule kiosken foran Triumfbuen (mot elven) på høyre side. Det tok lang tid, og ingen kunne hjelpe oss, ikke engang i de forskjellige turistinformasjonene.

Aerobusen var også inkludert i dette 48-timers kortet, men det ser ut til at det ikke har kjørt på en stund. Så det er synd at ingenting er nevnt på nettstedet om dette.

I tillegg til hop-on / hop-off bussturene og den gule båten, kan de to heisene og trikken også brukes. Flott opplevelse!