Lisboa
Gastronomi og natteliv

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Lisboa Gastronomi og natteliv

Hva er andre ting å gjøre enn Gastronomi og natteliv som er verdt å besøke i Lisboa?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lisboa er:

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Vi var så heldige å ha Tanya som vår guide. Jeg gjør alltid leksene mine før jeg ble med på turgrupper så jeg kan sette pris på og forstå mer hva turguiden sier om et sted vi besøkte. Tanya hadde nok kunnskap om hver minste ting om alle stedene vi besøkte - Fatima, Batalha, Nazare og Obidos. Jeg setter stor pris på det faktum at hun er kjent med andre forhold relatert til Lisboas historie, inkludert hendelser som skjedde i andre land og hvordan det påvirket formen til portugisernes historie. Jeg likte vår utveksling av informasjon, men likte mest kunnskapen hun delte til meg om korstogene og karakterene rundt dette emnet og hvordan Portugal spilte en rolle i alle disse hendelsene. Alt i alt er hun en av de beste turguidene alle kan be om. Hun underholder spørsmål om alt innhold som er relatert til turneen og går utover konteksten til hva slags tema som blir diskutert. Jeg virkelig likte samtalene våre

Storslått opplevelse! Komplett tur hvor du kan fordype deg i portugisisk kultur og tradisjoner akkompagnert av høyt utdannede guider .. vår Joana har overgått forventningene våre: hyggelig, profesjonell og fremfor alt med en portugisisk ånd. Jeg anbefaler å komme dit på tom mage, portugiserne spiser med velbehag og fyller glassene

Veldig fin tur, veldig godt organisert, den totale reiseruten verdt et besøk. Ricardo, guiden vår, var veldig kunnskapsrik og svar på alle spørsmålene våre, i tillegg til dette reiste jeg med babyen, og han var veldig støttende for å imøtekomme alt det som er nødvendig for at vi skal kunne reise komfortabelt.

Det var den beste investeringen på turen min! Joana er super vennlig og utadvendt. Vi fortalte mye om tradisjonene i Portugal etter hvert som vi ble kjent med hvert lite sted. Det var en utrolig gastronomisk og kulturell opplevelse! Jeg anbefaler det til alle, spesielt hvis det er med henne! :)

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.