Legg til datoer
Lisboa

Cruise og båtturer

Ofte stilte spørsmål om Lisboa Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Lisboa?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lisboa er:

Hvilken Lisboa Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 3 672 vurderinger

Dette kjøretøyet er mye moro å utforske Lisboa gjennom normal trafikk. Du kan kjøre i opptil 50 km/t uten å føle deg utrygg. Ja, det er litt høyt og de akustiske forklaringene om Lisboa kan nesten bare forstås når de står stille, men Lisboa er veldig mobil og de forhåndsinnstilte rutene (rød, blå og grønn) kan også følges veldig bra via navigasjonssystemet.

Cascais er utrolig idyllisk og verdt et lengre besøk. Sintra er sjarmerende. Palasset i Sintra, Pena Palace, er en opplevelse. Ulik noe annet vi har sett. Guiden la om ruten så vi var der på ettermiddagen med mindre folk enn om morgenen. Det var et godt valg. Hyggelig og kunnskapsrik guide.

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.

En morsom tur i en vakker båt på elva! Utsikten over byen var nydelig, informasjonen fra reiselederen var fin, men han stoppet også en god stund slik at vi bare kunne nyte å være der. Fado-musikken var også og utmerket touch