Legg til datoer
Lisboa

Aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
777 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 777

Flere reisetips for Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lisboa

Hadde en fantastisk fantastisk tid i dag, bare skuffet fordi vi ikke kunne besøke Pena Palace da det ble stengt på grunn av faren for skogbranner om sommeren. Men bortsett fra det var det en fantastisk opplevelse. Guiden vår Savio var den mest underholdende og hadde god kunnskap om stedene vi besøkte. Han underholdt oss hele dagen. Han gjorde turen underholdende og levende. Sintra Palace var vakkert, og det var Cascais også. Skjønnheten til Cascais er uoverkommelig. Klimaet var også herlig i dag. Alt i alt en fantastisk dag brukt godt på å besøke den store skjønnheten i Portugal.

Veldig bra konsept, det er faktisk verdt å ta bypasset (veldig raskt lønnsomt mellom prisen på offentlig transport og besøk). I tillegg tillater det reduserte køer, faktisk er det en normal kø for å kjøpe billetter og en annen for å gå til monumentet, med bypasset er det enda en liten kø for å konvertere bypasset til en billett (spesielt for Belem-tårnet , for klosteret er det ikke nødvendig å ha en billett) Lisboa en veldig vakker by i alle fall

Sensasjonelt!!!! Å kunne bruke offentlig transport, gå inn i turistattraksjoner ikke bare i Lisboa, men også i omgivelsene som Batalha, gjør det viktig for de som ønsker å besøke mange attraksjoner. Det er verdt å nevne at selv om det ikke er akseptert i noen attraksjoner, gir det rabatt på kjøp av billett.

Mya var en fantastisk reiseleder - så vennlig, varm og kunnskapsrik. Hun var engasjert fra start til slutt. Det var en fin måte å bli kjent med byen på - pluss at alt var nedoverbakke eller flatt, noe som var flott i 40+ graders varme. Mya, vi skal prøve å sende deg noen flere kanadiere din vei i august. Xo

Det var en fantastisk opplevelse. Siden er nydelig og det er mye å utforske. Det var en fottur å komme opp dit. Jeg anbefaler på det sterkeste å komme dit tidlig klokken 10.00 eller senere klokken 04.30 eller så for å unngå sprø linjer for å komme inn og komme inn i palasset.