Legg til datoer

Lincoln Road, Miami

Lincoln Road, Miami: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

1. Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

Opplev den pulserende kulturen og de fantastiske severdighetene i Miami som aldri før. Legg ut på en uforglemmelig reise gjennom byens travle nabolag og ikoniske distrikter på en åpen sightseeingbuss. Beundre den eklektiske arkitekturen, nyt deilig lokal mat, og fordyp deg i den livlige atmosfæren i Miamis berømte gågate, Lincoln Road. Men det er ikke alt. Ta eventyret ditt til neste nivå og utforsk den fantastiske skjønnheten i Biscayne Bay på en 90-minutters båttur med engelsk og spansk kommentar. Beundre de overdådige hjemmene til de rike og berømte, og nyt den fantastiske utsikten over bukten fra friluftsdekket eller interiøret med klimaanlegg. Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å oppdage Miami med stil. Bestill omvisningen din i dag og se magien til denne pulserende byen selv!

Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

2. Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

Opplev Miamis magi med denne hop-on hop-off-busturen. Len deg tilbake og slapp av om bord på en åpen dobbeltdekkerbuss mens du nyter synet og lyden av en av USAs mest pulserende byer. Underholdende og informative lydkommentarer guider deg gjennom Miamis rike historie og dagligliv, og fremhever alle severdighetene du må se underveis. Med muligheten til å hoppe av og utforske i ro og mak, kan du benytte anledningen til å oppdage Miamis ikoniske strender, kubanske kultur og livlige livsstil. Få mest mulig ut av tiden og nyt byen i ditt eget tempo, og bestem selv når og hvor du vil hoppe av og utforske. Det går busser hvert 30. minutt, slik at du aldri trenger å vente lenge før du kan fortsette eventyret. Fordyp deg i Miamis unike atmosfære med muligheten til å utforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den vakre botaniske hagen i Soundscape Park med gratis inngang. Og når du er klar for en pause, kan du kose deg på de utsøkte restaurantene rundt Lincoln Road. Ta også en tur til den nærliggende Everglades nasjonalpark, der du kan oppleve eksotiske fugler, slanger, fisk og skilpadder i deres naturlige habitat. Og hvis du vil ha en virkelig spennende opplevelse, kan du ta en tur i en luftputebåt langs gresselven. Blant de beste severdighetene er - Bayside Marketplace - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami sentrum - Little Havana

Miami Beach: Art Deco-sightseeing på Segway

3. Miami Beach: Art Deco-sightseeing på Segway

Opplev ditt eget Miami Vice uten å svette på denne turen gjennom Art Deco-distriktet på Miamis fargerike South Beach. Styr et moro lite kjøretøy med to hjul, kjent som Segway (ikke kun for de ansatte på flyplasser lenger!), og curise langs Ocean Drive, Collins og Washington Avenues med kule, underholdende guider, som kjenner til alle de vakre art deco-bygningene som området er kjent for. Etter en rask introduksjon og praktisk trening i hvordan du tar deg av den trofaste Segwayen legger du ut på en avslappende kjøretur forbi vakre strender, trendy butikker og toppattraksjoner som Bass Museum of Art, Holocaust-minnesmerket, Versace Mansion på Ocean Drive og det vakre, utendørs, kjøpesenteret Lincoln Road. Denne kombinasjonen av avslappet transport på bakkenivå gjennom nabolag med slående art deco-arkitektur, like ved Miamis legendariske South Beach, vil rangere høyt på listen av steder du «må se» i Sør-Florida.

Miami Beach: Privat yachtutleie med kaptein og champagne

4. Miami Beach: Privat yachtutleie med kaptein og champagne

Ta en unik tur langs Miami-kysten på en 45 fot lang yacht. La kapteinen din styre fartøyet ditt forbi severdigheter som Biscayne Bay, herskapshusene i Indian Creek og husene til de rike og berømte. Legg ut på en behagelig og glamorøs nautisk opplevelse mens du seiler fra Miami Beach. Dra nytte av at en US Coast Guard-sertifisert kaptein har ansvaret for fartøyet, der alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, slappe av og nyte severdighetene og solen. Bli kjent med kysten utenfor Miami mens du ser Biscayne Bay, Indian Creek og dens herskapshus og Bal Harbor. Ta en pause for å svømme eller snorkle mens yachten slipper anker ved Haulover Sandbar, eller bare lene deg tilbake og sole deg på dekk. Se opp for delfiner og andre former for marint liv. Seil forbi millionærhus og få et glimt av livsstilen til de rike og berømte. Nyt en spektakulær utsikt over Miami sentrum og dens ikoniske skyline. Ta med et festmåltid med egen mat og drikke. Benytt deg av gratis vann, champagne og is som er tilgjengelig om bord. Lydspor opplevelsen din ved å spille av ditt eget valg av musikk gjennom yachtens Bluetooth-lydsystem.

Miami: Sightseeing hurtigbåt og hopp-på-hopp-av-busstur

5. Miami: Sightseeing hurtigbåt og hopp-på-hopp-av-busstur

Oppdag Miami fra både land og hav med denne kombinasjonshurtigbåten og hopp-på-hopp-av-bussturen. Last ned appen før du hopper ombord på hopp-på-hopp-av-bussen og nyt live busssporing, detaljerte kart, ruteinformasjon og fakta om landemerker og attraksjoner. Ta turene samme dag, eller ta hurtigbåtturen og deretter bussturen innen 7 dager. Sjekk inn for hurtigbåten på South Beach og gå ombord på en hurtigbåt for en 45-minutters båttur. Skjær gjennom vannet på et kraftig fartøy og se Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhet, fra de myke sitteplassene til en luksuriøs båt. Cruise langs kysten av Miami, forbi kjendisherskapshus på flere millioner dollar på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Sett pris på Art Deco-distriktet i South Beach fra hurtigbåtens unike perspektiv i Atlanterhavet. Ta hopp-på-hopp-av-bussen på Bayside Marketplace og avdekk gategraffitikunsten og veggmalerier i Wynwood og den ikoniske Lincoln Road. Kjør gjennom Art Deco-distriktet og South Beach. Ha sjansen til å besøke det beste av Miamis landemerker så lite eller så lenge du vil. Reis gjennom Midtown med sine nyutviklede shopping-, spisesteder og oppholdsrom. Ta en titt på Little Havana for å oppleve en smak av Cuba.

Miami: Oppdag South Beach Tour

6. Miami: Oppdag South Beach Tour

Utforsk Miami Beachs mest populære reisemål og skjulte perler på en elektrisk drevet Swoop-vogn. Lær Miamis rike og noen ganger dramatiske historie mens du opplever den lokale kulturen. Oppdag Miami Beachs topp 50 attraksjoner, som den berømte Ocean Drive-stripen, South of Fifth (SOFI)-området, South Pointe Park, Miami Beach Marina, unike Art Deco-distrikt, Lincoln Road, Espanola Way og mye mer. Opplev energien og siren til Miami Beach, lær om den dramatiske historien og vær vitne til bevaringen av Art Deco-distriktet på denne 1,5-timers interaktive turen. Ta bilder, still spørsmål, be om favorittmusikken din og kos dere. Gruppestørrelser kan variere fra 2-10 personer. Dette miljøvennlige alternativet gir besøkende fleksibiliteten til å oppleve Miami Beach i en mer intim setting. Stopp for bilder, engasjer deg med lokalbefolkningen, samhandle med reiseguiden din og nyt en tilpasset opplevelse.

Miami Beach: Selvguidet vandretur med lydguide

7. Miami Beach: Selvguidet vandretur med lydguide

Legg ut på en selvguidet tur til denne solfylte stripen av paradis. Spaser forbi historiske og moderne landemerker mens du lytter til lydguiden på smarttelefonen din. Lær om Washington Avenue, en av de mest kjente gatene i South Beach. Besøk noen av stedene på turen eller andre attraksjoner i ditt eget tempo og fortsett der du slapp. Beundre den fantastiske historiske botaniske hagen, Humanoids i Collins Canal Park, Colony Hotels knallblå neonfyr og det berømte Casa Casuarina bedre kjent som Versace Mansion. Sjekk ut noe av Miami Beach-kulturen på de historiske Sagamore og Delano Hotels. Hør de hjertevarmende historiene bak den spektakulære 2,5 mål store Soundscape Park, en oase i byen. Lær historien om Collins Avenue og nyt Miami Beach Ocean Boardwalk mens du hører noe av historien og kulturen. Lær historien bak opprettelsen av Cameo Night Club, World Erotic Art Museum, Tiffany Hotel, Bass Museum of Art og noen av menneskene som er ansvarlige for revitaliseringen av South Beach du ser i dag. Hør om bakteppet til en rekke filmer og TV-serier på hotellene Carlyle, Cardoza og Cavalier. Spaser nedover den berømte fotgjengerpromenaden kjent som Lincoln Road og nyt den sjarmerende Espanola Way, modellert etter romantiske middelhavslandsbyer i Spania og Frankrike. Utforsk den arkitektoniske stilen kjent som Art Deco, så populær i South Miami Beach og hjem til den største konsentrasjonen i verden. Utførelsen av denne stilen er sett på The Webster and Marlin Hotels, Essex House og The Clevelander Hotels, Tides Hotel, Breakwater Hotel og McAlpin Hotel for bare å nevne noen. Du kan lære enda mer på Art Deco-museet og velkomstsenteret.

Miami Beach: Segway-tur på Star Island

8. Miami Beach: Segway-tur på Star Island

Oppdag Miami Beach fra et nytt perspektiv på en segway-tur til Star Island og andre steder i South Beach. Se mer av den vakre byen enn du ville ha gjort til fots. Klatre om bord på den selvbalanserende elektriske segwayen, og unngå å se severdighetene bak glassvinduene i en turbuss. Gli gjennom det glamorøse nabolaget og opplev et tropisk paradis! Se mange vakre og interessante steder, for eksempel Versace Mansion og det livlige utendørs kjøpesenteret Lincoln Road. Reise langs Ocean Drive for å se bygningene i det berømte Art Deco-distriktet. Få en fantastisk utsikt over Star Island og beundre kjendisenes herskapshus. Cruise langs Collins Avenue og gå til South Point Park. Oppdag andre historiske områder for å få et fullstendig bilde av Miami Beach.

Miami Beach sykkeltur i historie, art deco, kriminalitet og skandaler

9. Miami Beach sykkeltur i historie, art deco, kriminalitet og skandaler

Visste du at Miami Beach for det meste er menneskeskapt? Og at Biscayne Bay pleide å være en grunne sump? Og at Muhammad Ali ble verdensmester i boksing for første gang her i Miami Beach? Som et ivrig medlem av Miami Design Preservation League (MDPL) og en hengiven lokalhistoriker, er jeg glad for å tilby en fengslende guidet sykkeltur gjennom hjertet av Miami Beach, hvor vi vil fordype oss i dens rutete fortid og gjenoppleve historien over tid, som virkelig er merkeligere enn fiksjon. Vår sightseeing-sykkelreise tar oss langs ikoniske gater i South Beach som fører oss gjennom lobbyer til utsøkte Art Deco-hoteller, naturskjønne parker og historiske steder. Du vil få innsikt i tidlig evolusjon, den store depresjonen, byens unike arkitektur, ugunstige segregering, svart historie, jødisk historie, cubansk migrasjon, den beryktede kokaincowboytiden, påvirkningen fra «Miami Vice», det beryktede drapet på Gianni Versace, mange skjulte perler og mye mer. Du vil oppdage den sanne ånden til Miami Beach utover de typiske turistrutene og forenklede klisjeene, så mange besøkende blir fanget i. Du vil gå bort med en nyvunnet forståelse for denne bemerkelsesverdige byen og dens spennende historie.

Miami: South Beach sykkelutleie

10. Miami: South Beach sykkelutleie

Opplev South Beach som aldri før med sykkelutleie! Utforsk det glamorøse South Beach-området i Miami. Kjør gjennom et tropisk paradis, komplett med Miamis solfylte skyline. Se Casa Casuarina, også kjent som Versace Mansion, pluss eksklusive Star Island, den pulserende Lincoln Road, travle Ocean Drive, det berømte Art Deco-distriktet og mye mer! Flaskevann, sikkerhetshjelm og lås er inkludert. Hent en Sun Bicycle Beach Cruiser fra butikken vår i Miami Beach. Butikken ligger midt i Art Deco-distriktet, ett kvartal unna Ocean Drive og strandpromenaden Kjør til lokale attraksjoner, inkludert Miami Design District, South Pointe Park, Miami sentrum, Wynwood Walls, Art Deco District i Miami Beach, Bayside Marketplace (hvor mange av butikkene, restaurantene og barene ligger), alt innen 10 til 25 minutters sykkeltur. Kjør hele dagen for en lavere pris. Når du er ferdig, returner syklene til det opprinnelige startpunktet. Dette er en fin måte å komme seg rundt i South Beach, spare penger på taxi og unngå trafikkmassighet. Besøk også de lokale dagligvarebutikkene, nærbutikkene og øl-/vin-/brennevinsbutikkene.

Tilgjengelige aktiviteter

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Lincoln Road, Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Lincoln Road, Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lincoln Road, Miami

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 168 vurderinger

Å finne ombordstigningsstedet og bussagenten var veldig enkelt fra getyourguide-beskrivelsen, turen var veldig bra og opplevelsen av byen var enda bedre. Kun getyourguide kunne ha opplyst at det ikke er noen personlig guide på bussen som forteller om distriktene under reisen, men at den utelukkende er basert på en lydguide. Fremfor alt hadde det vært viktig å nevne på forhånd at du MÅ! du trenger dine egne hodetelefoner KUN MED KABELKOBLING og må derfor ta med egne for i det hele tatt å kunne høre lydguiden!! Hvis du ikke har hodetelefonene med deg, vil de ikke gi deg en på stedet og du opplever turen uten å få noe informasjon om byen!! (Mange av passasjerene hadde da dette problemet, som fullstendig ødela opplevelsen). Men hvis du tok med deg noen, hørte du alt klart og i turistvennlig ordforråd og i rimelig hastighet