Legg til datoer
Ting å gjøre

Lille-Polen

Flere reisetips for Lille-Polen

Vil du vite mer om aktiviteter i Lille-Polen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lille-Polen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 95 478 vurderinger

Jeg kjørte til Krakow fra Zakopane. Situasjonen på veien gjorde at jeg ble forsinket. Forsøk på å kontakte arrangøren ved å bruke telefonnummeret på billetten mislyktes. Noen minutter etter planlagt starttidspunkt for turen ringte guiden min meg. Jeg beskrev problemet, vi klarte å utsette tidspunktet for sightseeing og etter å ha nådd Krakow møttes vi på det angitte stedet.

Vi brukte det samme selskapet til å hente oss og returnere oss til flyplassen, og begge sjåførene var flotte. På flyplassen ventet sjåføren vår på oss, og vår tur-retur ankom sjåføren i tide, og selv om vi ikke var helt klare, var han nydelig. Glatt kjøretur til og fra flyplassen absolutt ingen problemer i det hele tatt, jeg vil ikke nøle med å anbefale Get Your Guide!

Guiden møtte oss i tide. En hyggelig person med mye kunnskap, som hun formidlet til oss på en veldig interessant måte. Den "skumle Krakow"-turen viste seg å være en god idé for å tilbringe fritid. For en rimelig penge fikk vi servert en dose av Krakows historie som vi ikke vil lese om noe sted. Jeg anbefaler!!!

Turen var fantastisk. Vår guide var strålende ingenting var for mye trøbbel han gjorde alt han kunne for å sikre at vi fikk se alt vi ønsket å se. Han spurte oss hva vi ønsket å se og droppet oss til og med til vår neste tur. Tempoet var strålende og kunnskapen hans var stor. Vil definitivt anbefale

Alex guiden var veldig kunnskapsrik. Mye å se. Det var mulig å ta en halvtimes pause, men det er ikke nødvendig Alt gikk bra. En god måte å se mer av byen og spare på beina. Passer for alle som liker å sykle. Jeg anbefaler!