Våre mest anbefalte ting å gjøre i Les Diablerets

Fra Lausanne: Glacier 3000 opplevelse og Montreux

1. Fra Lausanne: Glacier 3000 opplevelse og Montreux

Når du tenker på Sveits, ser du ikke for deg en sveitsisk chalet landsby mellom de store fjellene? Dette er Les Diablerets (små djevler) som ligger i hjertet av Valais-alpene. Denne landsbyen består kun av hytter, og er kjent for sin høye status og økonomi som gjør at de kan utvikle byen samtidig som de bevarer sin arv. Den majestetiske breen er noe du ikke kan gå glipp av, og den ligger hele 3000 meter over havet. Om vinteren er dette et ekte snø-eventyr perfekt for utendørs entusiaster og eventyrlystne mennesker med sitt brede utvalg av aktiviteter. Dra mot toppen på en 15-minutters taubane tur for å nyte utsikten. For de som velger full pakke vil du ha en snø busstur og forrett på en terrasse med panoramautsikt og gratis adgang til den alpine dalbanen. For de som foretrekker å bo i Diablerets landsbyen og spasere langs elva. Du vil også ha muligheten til å dra opp med taubanen (mot ekstra kostnad) Deretter kan du oppdage den berømte byen Montreux, kjent som hovedstaden i Vaud Riviera på grunn av sin ekstraordinære milde klima. Føl på den gode atmosfæren i den velkjente, kunstneriske byen. 

Fra Genève: Glacier 3000 og Fun Park Day Trip

2. Fra Genève: Glacier 3000 og Fun Park Day Trip

Sett ut på en dagstur fra Genève til Glacier 3000 inkludert privat transport og drikke. Se de isdekkede fjellene i Les Diablerets og ta en taubane for vidstrakt utsikt på vei til isbreen. Start dagen med henting fra overnattingsstedet ditt i Genève og reis i omtrent 1,5 time til Les Diablerets basestopp. En gang ved Les Diablerets, hopp på en taubane og ta den 15-minutters reisen til Glacier 3000. Utforsk breen og dens isgrotter mens du nyter fantastisk utsikt. Mens du er på Glacier 3000, har du muligheten til å gå fra topp til topp på Tissot hengebro. Hvis du ønsker det, kan du ta en tur med snøkatt eller ri den høye Alpine Coaster.

Privat tur fra Genève til Glacier 3000

3. Privat tur fra Genève til Glacier 3000

På grunn av sin gunstige posisjonering er Genève det beste stedet for å utforske de omkringliggende snødekte fjellene. Denne turen gir deg en fascinerende utflukt fra Genève til de bemerkelsesverdige sveitsiske toppmøtene. Din vennlige sjåfør-guide vil møte deg på ditt hotell eller et ideelt sted for deg i Genève, og du vil begynne turen. Passerer ved Genfersjøen kommer du til det første punktet - Les Diablerets eller de små djevlene, en sjarmerende landsby omgitt av fjell. Herfra vil taubanen Glacier 3000 overføre deg til toppen av Les Diablerets på bare 20 minutter. Du vil ha en flott utsikt fra 10.000 meter opp av Matterhorn, Eiger og Mont Blanc, da deres topper skinner sterkt i det fjerne. Fordyp deg i den uberørte surrealistiske verden av hvite som får deg til å føle deg som om du står "på toppen av verden", hvor alt ser ut som mulig. Du vil ha mulighet til å spise på en av de panoramiske restaurantene som tilbyr en fantastisk utsikt. Kommer ned fra Les Diablerets, har du muligheten til å besøke byen Jazz Festivals - Montreux, som ligger ved bredden av Genfersjøen. Du vil avslutte dagen ved å returnere til utgangspunktet i Genève full av lyse minner.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Les Diablerets

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Les Diablerets

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Les Diablerets

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Les Diablerets med barn?

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Les Diablerets?

Flere reisetips for Les Diablerets

Vil du vite mer om aktiviteter i Les Diablerets? Trykk her for full oversikt