Legg til datoer

Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
56 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 56

Flere reisetips for Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 13 035 vurderinger

Veldig godt organisert, selv klokken 05.00 er det en medarbeider fra skyttelteamet ved busstoppet. Har du spørsmål er det raskt svar i chatten. Og hvis bussene er fulle, for eksempel fra flyplassen til Roma, da. den neste vil bli brukt umiddelbart. Ingen lange ventetider.

flott service Det eneste som var litt forvirrende til å begynne med var å gå til terminal 3, hvor bussplattformen lå. Men det var fortsatt ikke vanskelig å finne. Jeg er alltid litt nervøs når jeg er på et fremmed sted og må lete først. Men alt i alt gikk det veldig bra.

Selv om bussen var ytterst på bussholdeplassene var alt bra derfra til Roma Termini (sentralbane, t-bane og busstasjon. Det eneste virkelige problemet var at det var en taxi og Uber-streik som betydde å komme til eller hotellet var litt av et mareritt.

Selv om det ikke er tydelig kommunisert på hjemreisen at det også er mulig å komme seg på ved tre forskjellige stopp, så gikk alt bra til slutt og selv om vi var en time for tidlig, klarte vi å rekke den tidligere bussen m.

Veldig bra transport fra/til flyplassen. Enkel å finne frem til!