Legg til datoer

Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
55 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 19 357 vurderinger

Vi elsket Roma, transporten til sentrum av Roma var veldig godt organisert og vennlig. Utflukten til Colosseum var spektakulær, guiden på spansk veldig vennlig og alt veldig godt forklart 5 *. Transport til flyplassen er også godt organisert. Vi elsket hver opplevelse. Gratulerer.

Flybussen anbefales på det sterkeste. Sjåføren og ledsager som behandlet passasjerer var veldig vennlige og hjelpsomme. Bussen gikk i tide og vi ankom flyplassen innen den angitte reisetiden. Vi vil derfor anbefale skyttelbussen på det varmeste. Mange takk. Fortsett med det.

Veldig godt organisert, selv klokken 05.00 er det en medarbeider fra skyttelteamet ved busstoppet. Har du spørsmål er det raskt svar i chatten. Og hvis bussene er fulle, for eksempel fra flyplassen til Roma, da. den neste vil bli brukt umiddelbart. Ingen lange ventetider.

Med tanke på både oppmøtested og at vi vel fremme på flyplass der bussen stoppet like utenfor inngang slik at vi enkelt kunne finne frem. Turen med bussen tok en time og underveis fikk vi se mye av byen. Veldig fornøyd med alt og kan med god samvittighet anbefale dette.

Veldig bra transport fra/til flyplassen. Enkel å finne frem til!