Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 946 vurderinger

Alt gikk bra. Vi mottok bilagene for ut- og hjemreise i god tid. Vi skrev ut bilaget for utreisen, alt ordnet seg. På hjemreisen var det ikke mulig å skrive det ut, men å skanne digitalt via mobiltelefon ved innkjøring på plattform og med konduktør var heller ikke noe problem. Togene går hvert 15. minutt, så det er knapt ventetid, og det var heller ikke noe problem å få plass. Reisen tar 32 minutter og er derfor raskere og grønnere enn med taxi.

Håndteringen var feilfri. prisen var ok. Fra holdeplassen Termini kan du enkelt reise til hotellet. Avgangen ble forsinket fordi bussen først startet da alle seter var tatt. Ca 30 min. Dette må du planlegge hvis du har forbindelser eller hvis du tar buss tidligere. Alltid min glede.

Alt gikk bra. Bussholdeplassene kommer etter terminal 3. Alt er beskrevet i detalj i Get your Guide. Vis BILLETTEN din og gå om bord Reisen tar omtrent 50 minutter å komme til Termini stasjon. Returoverføringen fungerte også utmerket. Du går ombord på baksiden av stasjonen.

Perfekt start på oppholdet

Flott service, ble hentet på flyplassen og kjørt til hotellet av en serviceinnstilt sjåfør. Vi pratet om Roma og hvor det kunne være greit å få sett andre ting enn de typiske turistfellene - veldig nyttig.

Flott mottakelse

Ble møtt av en høffelig og blid sjåfør på avtalt sted når vi ankom flyplassen. Turen inn til Roma sentrum gikk fort og greit, uten noen omveier.