Leonardo Da Vinci Experience

  • Adgangsbilletter
  • Bykort
3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Leonardo Da Vinci Experience

Vil du vite mer om aktiviteter i Leonardo Da Vinci Experience? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leonardo Da Vinci Experience

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 712 vurderinger

Jeg var her med min 10 år gamle datter, og vi brukte en god 90 minutter der. Vi likte å faktisk ta på og prøve ut de enkelte oppfinnelsene. Informasjonen er lett å forstå og systemet a la "Tiptoi" er flott, slik at barna teoretisk kan utforske museet på egenhånd med lydguiden. Museets galleri "overvelder" deg ikke og er en god forberedelse for senere besøk til de store museene (Villa Borghese og Vatikanmuseene)!

Operaen jeg søkte på ble endret, og jeg måtte til kontoret for å fullføre endringsprosedyren. I tillegg var responsen arrogant og den ble sannsynligvis nedprioritert ved opptak på stedet, og det var vanskelig å gjenvinne statusen. Også mineralvannet jeg bestilte med spaghetti-tjenesten kostet 10 euro, noe som fikk meg til å føle meg som en dårlig taxi. Selve operaen var morsom. Det er et problem med administrasjonstjenesten!

Dette museet er utmerket, det er mange rekonstruksjoner av malerier og oppfinnelser! Noen er til og med manipulerbare, noe som gjør opplevelsen enda mer realistisk. Vi har problemer med å snakke engelsk og vertinnen gjorde en innsats for å snakke fransk for å forklare oss så godt som mulig. Jeg anbefaler dette lille museet som kan forbløffe deg og dyrke deg takket være lydguiden!