Leidseplein

Flere reisetips for Leidseplein

Vil du vite mer om aktiviteter i Leidseplein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leidseplein

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 408 vurderinger

Pubgjennomgangen var kjempebra, vi møtte en gjeng hyggelige mennesker og hadde det veldig moro sammen. Dessuten var guidene veldig lette, vi likte å snakke med dem også. De viste oss 4 forskjellige barer og en klubb, vi hadde en gratis drink på hvert sted og mange gratis skudd! Jeg vil absolutt anbefale det til alle som ønsker å møte nye mennesker, og vi vil gjøre det igjen :)

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

Vi har vært med en gruppe som har vært sammen med Amsterdam Nightlife Ticket, og det var veldig bra! Vi går langs danscafe's en stille diskotek og overall kregen vi en varm mottakst med nesten overal en shotje. Vrolijke mennesker og en fin service fra Amsterdams natteliv til vi en fles champagne har hentet ved en oppgradering!

Jeg hadde det veldig bra! Musikken var ganske bra i hver av pubene, og de var imponerende organisert for å sørge for at vi hadde en drinkstoken til hver bar! Jeg drakk bare en drink per stopp (som er inkludert i prisen) og hadde akkurat nok til å ha det bra og faktisk huske det!

We loved this activity! The weather was lovely and we learned a lot about the history of Amsterdam.