Leidseplein

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Leidseplein

Vil du vite mer om aktiviteter i Leidseplein? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Leidseplein

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 829 vurderinger

Pubgjennomgangen var kjempebra, vi møtte en gjeng hyggelige mennesker og hadde det veldig moro sammen. Dessuten var guidene veldig lette, vi likte å snakke med dem også. De viste oss 4 forskjellige barer og en klubb, vi hadde en gratis drink på hvert sted og mange gratis skudd! Jeg vil absolutt anbefale det til alle som ønsker å møte nye mennesker, og vi vil gjøre det igjen :)

Vi har vært med en gruppe som har vært sammen med Amsterdam Nightlife Ticket, og det var veldig bra! Vi går langs danscafe's en stille diskotek og overall kregen vi en varm mottakst med nesten overal en shotje. Vrolijke mennesker og en fin service fra Amsterdams natteliv til vi en fles champagne har hentet ved en oppgradering!

Jeg hadde det veldig bra! Musikken var ganske bra i hver av pubene, og de var imponerende organisert for å sørge for at vi hadde en drinkstoken til hver bar! Jeg drakk bare en drink per stopp (som er inkludert i prisen) og hadde akkurat nok til å ha det bra og faktisk huske det!

Veldig morsom aktivitet i Amsterdam

Hadde en flott tid, møtte mange mennesker, dro til veldig kule steder. Du går til 6 barer - 1 per time og får 1 (liten) øl i hver bar. Totalt sett en flott aktivitet i Amsterdam hvis du skal feste og møte mennesker.

We loved this activity! The weather was lovely and we learned a lot about the history of Amsterdam.