Île-de-France
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger
ultimate versailles forbibillettkøen og omvisning

Ultimate Versailles: Forbi-billettkøen og omvisning

Varighet: 1,5 timer
902 vurderinger
GetYourGuide Original
902

Nyt en eksklusiv omvisning til et av de største palassene i verden. Se de kongeliges leiligheter, kongens soverom, speilsalen og mer.

Île-de-France: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Île-de-France

Hva folk sier om Île-de-France

Et supert alternativ for å komme seg fra Paris til Disney!

Jeg og min søster valgte å bruke denne tjenesten slik at det ble enklere for oss, og mindre logistikk å tenke på når vi skulle til Disney. Vi måtte bare sørge for at vi var på plass der bussen skulle gå fra, og ha med billettene. Eneste som var litt kjedelig var at vi måtte gå midt i avslutningsshowet på Disney for å rekke bussen. Da den skulle gå nøyaktig 20:30, men den endte med å være forsinket og vi fikk ikke noen forklaring på hvorfor. Hadde vi visst det kunne vi sett mer av showet, men samtidig.. Om vi hadde sett mer og bussen var på tiden hadde vi ikke rukket den, og den skulle gå eksakt 20:30 uansett om alle var kommet seg frem til bussen eller ikke. Så den delen var litt kjedelig. Men alt i alt var det veldig greit å bruke denne tjenesten, og jeg kunne fint brukt den igjen! Og ps. Du går billetten av sjåføren når du skal ombord i bussen. Dette er veldig dårlig info om, men det er ikke noe å bekymre seg for!

Bra men ikke optimalt pga ikke scanning av mobilbilletter.

Minuset var at vi måtte gå et stykka unna for å finne personalet til GetYourGuide. Disse fikk ikke lov til å stå ved inngangspartiet. Hyggelige folk men det var noen og tredve varmegrader, så vi kunne vært det foruten. Det beste hadde vært om de kunne scannet direkte på mobilen, men de opererer med papirbilletter som scannes.

Nydelig, avslappende og lite kø, men dårlig informasjon.

Vi visste lite om opplegget, men ryktet om opplevelsen, lysene og trappene gjorde at vi måttw besøke dey. Og alt gikk til forventning, men vi opplevde område rundt på kveldstid var urovekkende. Vi hadde med et barn på 10år som elsket eiffeltårnet, men følte seg utrygg å gatene.

Paris: 1-times elvecruise på Seine Vurdert av Anonym, 18.08.2018

Fantastisk! Guide Helen er helt utrolig dyktig.

Kan absolutt anbefale Helen som guide. Hun er meget kunnskapsrik og taler flytende engelsk og fransk. Er en veldig behagelig og særs proffesionell. Exellent! Kun gode ting å si om Helen og opplevelsen.

Eksklusiv båttur med god mat, flott serviceveldig og god stemning

Vi var tre generasjoner jenter. Mor, datter og barnebarn. Vi hadde en veldig flott kveld, på alle måter. Dette var en eksklusiv tur, og vi er veldig fornøyd!