Lazio
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger
roma flybuss til eller fra fiumicino flyplass

Roma: Flybuss til eller fra Fiumicino flyplass

Varighet: 1 time
43 vurderinger
GetYourGuide Original
43

Hop ombord på en delt skyttelbussoverføring mellom Fiumicino Airport (FCO) og Roma sentrum. Bli møtt av ansatte som hjelper deg ombord, og nyt gratis…

Lazio: Opplevelser og billetter

roma transport med buss til eller fra ciampino lufthavn

Roma: Transport med buss til eller fra Ciampino lufthavn

Varighet: 45 minutter
14 vurderinger
GetYourGuide Original
14

Hop ombord på en delt skyttelbussoverføring mellom Ciampino Airport (CIA) og Roma sentrum. Bli møtt av ansatte som hjelper deg ombord, og nyt gratis…

roma gatemat – omvisning med lokal guide

Roma: Gatemat – omvisning med lokal guide

Varighet: 2,5 timer
573 vurderinger
GetYourGuide Original
573

Kombiner en omvisning til fots i Roma med en av de beste tingene å gjøre der, nemlig å smake på autentiske romerske delikatesser. Velg enten en…

Se alle opplevelser i Lazio

Hva folk sier om Lazio

Veldig flink guide og liten gruppe var bra!

Litt vanskelig å finne guiden på avtalt sted. Flink guide, kunne mye om det hun viste frem. God orientering om det sixtinske kapell. Det gikk altfor fort igjennom Vatikanmuseet, mye folk gjør det vanskelig å holde følge. Kommunikasjon gjennom ørepropper fungerer når vi står stille, men helt håpløst når guiden snakker mens hun går. Det ble ikke tid til å se ordentlig på de ulike kunstverkene, spesielt kartrommet og Rafaels rom. Likevel vil vi nok velge samme org om igjen.

En fantastisk opplevelse som jeg sent vil glemme!

Vi hadde den mest sprudlende og flinkeste guiden vi kunne hatt på denne omvisningen i Vatikanet. Vi fikk sett alt på kort tid, og guiden viste st hun hadde masse med kunnskap, som hun fortalte om med stor innlevelse og med humor. Følte at hun passet godt på oss også, da det var veldig mange mennesker den dagen. Jeg kan anbefale denne guiden, Christina, til andre som ønsker en guidet rundtur i Vatikanet i Roma!

Bra valuta for pengene. Bra opplegg for gjennomføring

Sparer veldig mye tid på dette, spesielt ved å kunne slippe køene ved inngang til de forskjellige attraksjonene. Ubetalelig! Litt rot ved organisering av deltakerne i de forskjellige gruppene, mye frem og tilbake med opptelling etc., men grei gjennomføring ellers.

Det beste av Roma med tilgang til alt Vurdert av Ove, 26.04.2019

Turen gaven utrolig god presentasjon av Colosseum og romersk historie.

Dette var en omfattende omvisning som var litt lang for noen av oss som deltok. Samtidig var vi alle enige om at det samlet sett gav oss god innsikt og kjennskap til det historiske Roma. Guiden var kjempeflink og vi var godt fornøyd med omvisningen.

Fint besøk og mye å se. trengsel flere steder.

Noe kaotisk når vi skulle bli registrert og måtte derfor vente en stund før vi kunne begynne å gå. Vi ble registrert / talt minst 7 ganger . dette burde vært gjort på en annen måte. Vi var merket med klokkeslett vi hadde til visningen.