Legg til datoer

Ting å gjøre Lazio

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Lazio

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Lazio?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Lazio er:

Flere reisetips for Lazio

Vil du vite mer om aktiviteter i Lazio? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lazio

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 401 431 vurderinger

Besøk av Pompeii på dagen veldig godt organisert og effektivt. Et raskt besøk til Napoli med buss er ikke avgjørende fordi mye trafikk for svært få interessante ting og desto mer hvis været er tåkete eller overskyet. Denne tiden tilbrakt i byen ville være mer nyttig på stedet for ruinene. Noen forklaringer om mulige kretsløp på stedet og åpninger / stenginger av dagen vil også hjelpe. Akkompagnement sjåfør og guide veldig profesjonell og hjelpsom.

Gabriel var en eksepsjonell og veldig oppmerksom følgesvenn, vi hadde tatt besøket gratis, og han anbefalte hva du skulle se i Pompeii og ga oss et kart, med dette besøket har du mer tid til å se Pompeii hvis du ikke stopper mye for å spise , det er enormt Umulig å se det i sin helhet, jeg anbefaler en sandwich og gå inn for å utnytte tiden!

Vi kjøpte billetter i siste liten ( natten før), men anbefaler at billetter kjøpes i god tid( flaks at vi fant billetter for det var utsolgt hos andre leverandører). Betal heller mere og slipp unna den laaaange køen!!- Du kommer ikke til å angre! Beregn god tid for Vatikanstaten er veldig stor og det er mye å se!

Veldig god i formasjon om hvor man skulle møte opp og hente billettene. Ikke noe kø som var fantastisk

It was a blessing to visit musei Vaticani we had bougt tickets online and ewerithing went smoothly.