Legg til datoer
Ting å gjøre

Lazio

Toppopplevelser

Flere reisetips for Lazio

Vil du vite mer om aktiviteter i Lazio? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lazio

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 332 815 vurderinger

Carolina var søt og den første smakingen på La Nicchia var veldig morsom og interessant. Vi lærte mye om italienske produkter og koste oss. På den annen side må folk vite at det krever utholdenhet! Vi ventet mye snacks og til slutt hadde vi flere en forrett og deretter fulle kurs! Det var vanskelig å fullføre og likevel er vi grådige! På den annen side var alt deilig, drinkene inkludert etter ønske og restaurantene sjarmerende.

Når den reisende ikke har nok tid til å besøke alle interessante steder i Roma (for mange, forresten), er dette en veldig fin måte å gjøre en rundtur på. Som enhver annen "hopp-på-hopp-av" lar den deg bruke kartet og komme deg ned hvor du vil i løpet av 24 timer. Prisene er rimelige. Lydguider er på flere språk, så du kan finne din.

En fin måte å se flere steder ved å bevege seg med selvtillit. Vi hadde noen problemer med å komme til startpunktet for turen, men takket være praten med operatøren klarte vi det perfekt. For å anbefale vel anvendte penger!

Sonia was a perfect guide! Part of the tour was closed, but Sonia led us to another part of the church that was open on this day only. She spoke clearly and could answer all our quiestions. Highly Recommended!

Fikk sett mye av byen på runden.Øre propp med guide på Engelsk.hjelpsomme folk på bussen.