Våre mest anbefalte ting å gjøre i Lauterbrunnen

Zürich: Dagstur til Grindelwald og Interlaken med buss og tog

1. Zürich: Dagstur til Grindelwald og Interlaken med buss og tog

Utforsk den idylliske Berner Oberland og den praktfulle fjellregionen Jungfrau på en heldagstur fra Zürich. I løpet av dagen får du også tid på egen hånd til å utforske de berømte feriestedene Grindelwald og Interlaken, som ligger mellom 2 innsjøer. Reis gjennom landsbygda til Interlaken i hjertet av Berner Oberland. Etter orientering, fortsetter du til Grindelwald, også kjent som «brelandsbyen». Utallige utsiktspunkter byr på fantastisk utsikt til de imponerende fjellene, inkludert fjelltoppene Eiger, Mönch og Jungfrau. Ta taubanen til den solfylte terrassen til Firstfjellet, hvor du kan leie unike og morsomme trottisykler for å suse ned til byen (valgfritt, ikke inkludert). Tidlig på ettermiddagen drar du tilbake med tog til Interlaken, hvor du tilbringer resten av ettermiddagen din med å utforske regionens shoppingparadis. Her finner du blant annet regionale råvarer, vakre smykker og sveitsiske klokker. Hvis du ikke ønsker å handle, kan du besøke fjellet Harder Kulm ved Interlaken. En kabelbane tar deg opp til toppen for en fantastisk utsikt (valgfritt, ikke inkludert). Nyt den friske fjelluften før du møter guiden din og drar tilbake til Zürich for å avslutte turen.

Fra Zürich: Guidet dagstur til Jungfraujoch med togreise

2. Fra Zürich: Guidet dagstur til Jungfraujoch med togreise

Utforsk det snødekte fjellet Jungfraujoch, som er oppført av UNESCO som et verdensarvsted siden 2007 for sitt fantastiske alpelandskap, og hvor du finner Europas største isbre og høyestbeliggende togstasjon. Den naturskjønne bussturen tar deg langs Brünig-passet og til bredden av Brienzsjøen, til Berner Oberland. Når du er fremme, hopper du ombord på taubanen ved Grindelwald Terminal, for en spektakulær 15-minutters tur opp til Eiger isbre. Deretter bytter du til et tannstangstog, som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Nyt den fantastiske utsikten over Eiger, Mönch og Jungfrau under togturen. Beundre det vakre alpelandskapet av is, snø og stein. Lær mer om historien til Jungfraubahn på «Alpine Sensation», som markerer 100-årsjubileet for Jungfraubahn. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for en fantastisk utsikt mot Aletschbreen. Spaser gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av breen, for en unik opplevelse. Dra ned igjen via det bilfrie feriestedet Wengen og til Lauterbrunnen, hvorfra bussen tar deg tilbake til Zürich.

Fra Interlaken: Dagsutflukt til Jungfraujoch med buss og tog

3. Fra Interlaken: Dagsutflukt til Jungfraujoch med buss og tog

Bli med på en guidet heldagstur til Jungfraujoch fra Interlaken. Nyt en taubanetur med panoramautsikt, beundre utsikten over Europa fra Sphinx Observation Terrace, og utforsk tunnelene i ispalasset. Opplevelsen starter med en bussreise fra Interlaken til feriestedet Grindelwald. Når du er fremme, hopper du ombord på taubanen på Grindelwald Terminal for en spektakulær 15-minutters tur til Eiger isbre. Deretter bytter du til et tannstangstog, som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Når du kommer på toppen, kan du beundre eventyrlandet i høyfjellet, bestående av evig is, snø og stein. Opplev Alpine Sensation som markerer 100 års jubileumet til Jungfraubahn. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for fantastisk panoramautsikt av de snødekkede fjelltoppene, nabolandene og Aletschbreen. Gå gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av isbreen. Restauranter er tilgjengelige for måltid og forfriskninger. Under nedstigningen passerer du skistedet Wengen og stopper ved Lauterbrunnen, hvor bussen venter for retur til Interlaken.

Fra Zürich: Dagstur til Jungfrau og Interlaken

4. Fra Zürich: Dagstur til Jungfrau og Interlaken

Våg deg til toppen av den høyeste isbreen i Europa og se panoramautsikt over terrenget som omgir deg. Nyt en utflukt i landsbyen Interlaken, besøk Sphinx-observatoriet og ta et tog som vil heve deg 3454 meter til toppen av Jungfrau. Start eventyret ditt på Zürich sentralbusstasjon og hopp ombord på din luftkondisjonerte buss. Nyt en kort og naturskjønn kjøretur til din første destinasjon, Interlaken. Etter et raskt stopp i Interlaken, gå ombord på Jungfrau-stativtoget fra Lauterbrunnen. Nyt nydelig utsikt og gå opp 3454 meter. Ankomme på toppen og avreise fra den høyeste jernbanestasjonen i Europa. Nyt utsikten over det omkringliggende terrenget fra toppen av den høyeste isbreen i Europa. Besøk Sphinx-observatoriet som gir deg noen av de beste utsiktene du kan få av de to mest kjente toppene, Eiger og Mönch. Vandre inn i hjertet av isbreen og gå gjennom istunnelen for å oppleve "Alpine Sensation" som sporer historien til Jungfrau. Når du kommer tilbake fra toppen av isbreen, kan du nyte fritiden i Interlaken før du tar en hyggelig busstur tilbake til utgangspunktet.

Fra Luzern: Dagstur til Jungfraujoch - Toppen av Europa

5. Fra Luzern: Dagstur til Jungfraujoch - Toppen av Europa

Utforsk de snødekte fjellene i UNESCO-vernede Jungfraujoch, hvor du finner Europas største isbre. Bli fordypet i den fantastiske panoramautsikten over de snødekte toppene og Aletschbreen fra Sphinx Observation Terrace og Plateau. Denne 10-timers naturskjønne turen starter med en busstur fra Lucerne langs Brünig-passet, og til bredden av innsjøen Brienz, til Berner Oberland. Når du er fremme, hopper du om bord på taubanen på Grindelwald Terminal for en spektakulær 15-minutters tur til Eigerbreen. Deretter bytter du fremkomstmiddel til et tannhjultog som tar deg til toppen av Jungfraujoch. Når du når toppen av Jungfraujoch, kan du la deg imponere av det alpine eventyrlandet av is, snø og stein. Opplev Alpine Sensation-turen som markerer 100-års jubileet til togbanen i Jungfrau. Besøk Sphinx Observatory og Plateau for fantastisk utsikt mot Aletschbreen. Spaser gjennom tunnelene til ispalasset i hjertet av breen for en unik opplevelse. Dra ned igjen via feriestedet Wengen til Lauterbrunnen, der bussen venter for returreisen din tilbake til Lucerne.

Jungfraujoch: Tur-retur med tog til toppen av Europa

6. Jungfraujoch: Tur-retur med tog til toppen av Europa

Beundre Europa fra Jungfraujoch togstasjon på 3454 meter over havet. Beundre Alpene fra Europas høyeste togstasjon og slapp av på en vakker reise til og fra togstasjonen. Nyt en fenomenal utsikt til Alpene fra plattformen på 3454 meter over havet, med en fantastisk bakteppe av is, snø og et landskap som tar pusten fra deg. Når du er fremme på toppen, simpelthen følg skiltene til omvisningen slik at du ikke går glipp av noen av høydepunktene. Omvisningen tar omlag 1 til 2 timer. Det finnes også restauranter på Top of Europe og samt en fornøyelsespark på sommeren. Beregn 6 til 8 timer for hele opplevelsen.

Fra Grindelwald: Jungfraujoch Railway Ticket

7. Fra Grindelwald: Jungfraujoch Railway Ticket

Beundre Europa fra Jungfraujoch jernbanestasjon på 3454 meter over havet. Beundre Alpene fra Europas høyeste jernbanestasjon og slapp av på en naturskjønn tur til og fra stasjonen. Utsikts- og eventyrplattformen på 3454 meter over havet forenes på et sted som fascinerer folk i Alpene: et majestetisk bakteppe av is, snø og stein med en fantastisk langsynthet. Du trenger ikke bytte den billetten, og du kan gå direkte til toppen av Europa. Du har også en plassreservasjon. Når du er på toppen, kan du nyte de mange fasilitetene som tilbys i løpet av 2 timers fritid. Besøk Jungfraujoch-platået, se ispalasset, besøk Lindt Swiss Chocolate Heaven og mye mer.

Fra Zürich: Dagstur til Interlaken og utsiktspunktet Harder Kulm

8. Fra Zürich: Dagstur til Interlaken og utsiktspunktet Harder Kulm

Utforsk hjertet av de sveitsiske alpene i landsbyen Interlaken. Opplev fantastisk utsikt over innsjøene Thun og Brienz på hver side og de omkringliggende toppene. Avreise fra Zürich, dra på en heldagstur og utforske hjertet av det berømte Berner Oberland. Ankomst til Interlaken, oversett av den berømte trioen av toppmøter, Eiger, Mönch og Junfrau. Besøk havnen og se de blå innsjøene på begge sider av landsbyen. Opplev den lokale kulturen og prøv lokale spesialiteter, for eksempel sveitsisk fondue. Du stopper ved Lauterbrunnen og nyter landsbyen og den fantastiske Staubbach-fossen på 297 fot. Etter, i Interlaken, tar du taubanen Harderbahn opp til Harder Kulm utsiktspunkt, en fantastisk flytende plattform hvor du vil kunne beundre Interlaken-landskapet. Ta utrolige bilder av Interlaken, både innsjøer og Alpene. I Harder Kulm kan du gå en tur, ta en drink eller spise en herlig fondue da den har en restaurant og bar på toppen. På slutten av ettermiddagen går du ombord på bussen for å gå tilbake til Zürich. Forundre deg igjen over skjønnheten i området mens du kjører gjennom Jungfrau-regionen tilbake til utgangspunktet ditt.

Fra Lauterbrunnen: Tur-retur tog og Jungfraujoch-billett

9. Fra Lauterbrunnen: Tur-retur tog og Jungfraujoch-billett

Beundre Europa fra Jungfraujoch jernbanestasjon på 3454 meter over havet. Beundre Alpene fra Europas høyeste jernbanestasjon og slapp av på en naturskjønn tur til og fra stasjonen. Utsikts- og eventyrplattformen på 3454 meter over havet forenes på et sted som fascinerer folk i Alpene: et majestetisk bakteppe av is, snø og stein med en fantastisk langsynthet. Når du er på toppen, følg ganske enkelt skiltene til turen, og du vil ikke gå glipp av noen høydepunkter. For å gjøre omvisningen tar det deg omtrent 1 til 2 timer. Det er også restauranter på toppen av Europa og til og med en Snow Fun Park om sommeren, så beregn 6 til 8 timer for hele turen.

Zürich: Dagstur til Schilthorn, Thrill Walk og Bond World

10. Zürich: Dagstur til Schilthorn, Thrill Walk og Bond World

En uforglemmelig reise gjennom Alpene og gå i fotsporene til James Bond på toppen av Schilthorn! I en høyde på 2970 m kan du nyte den spektakulære utsikten, over 200 topper og de berømte Jungfrau-, Monch- og Eiger-toppene som står på UNESCOs verdensarvliste. Følg i fotsporene til James Bond med den interaktive utstillingen! Gjenopplev de mytiske scenene i filmen "At His Majesty's Secret Service". Skyline Walk er en inngangsport som gir deg spenning! Den har utsikt over en vertikal vegg og tilbyr panoramautsikt under føttene! Fortsett besøket med den spennende vandringen og gå 200 klipper på hengende gangbro, et eventyr fullt av sensasjon midt i et unikt landskap som venter på deg! Ta en pause på restauranten Piz Gloria som snur seg mot seg selv for å tilby deg en spektakulær 360 * utsikt. Deretter kan du nyte en ledig tid i Interlaken før du kommer tilbake.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Lauterbrunnen

Alle aktiviteter

61 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Lauterbrunnen

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Lauterbrunnen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Lauterbrunnen?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Lauterbrunnen er:

Flere reisetips for Lauterbrunnen

Vil du vite mer om aktiviteter i Lauterbrunnen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lauterbrunnen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 416 vurderinger

O Jungfraujoch em si é um lugar incrível, vale a visita apesar de muito cheio. En opplevelse toda é um pouco cara, mas vale a pena. A grande vantagem da excursão é não precisar se preocupar com o transporte, uma vez que de Zurique para lá são algumas trocas. Até devido à distância, acaba sobrando pouco tempo para aproveitar o Jungfraujoch; nosso grupo tinha pessoas que iam ficar em Interlaken, o que acrescentou mais pausas ao trajeto e reduziu ainda mais nosso tempo. Nossa guia passou boa parte do trajeto de ida contando alguns fatos sobre o caminho, apontando os lugares que estávamos passando, o que foi interessant.

Great trip with Konrad and driver Numo. Had great weather and trip was amazing. Got some symptomes og elevation sickness but Konrad where very attentive and caring giving tips and lightening the mood with jodel and humor. He Aldo gave great tips for photo opportunitives along the trainride. My only tips for a better trip is the bus stopping for pictures on the most senic places, like the lakes we saw.

Det burde være et "Utmerket"-alternativ, for det var det. Fra selve opplevelsen, som er utrolig, til den utmerkede oppmerksomheten og løsningen av problemer for noen ulemper som vi hadde som nesten gjorde at vi mistet turen. Vi kommuniserte og de svarte oss på vårt språk, de ga løsninger og vi kunne endelig gjennomføre hele ekskursjonen. Sterkt anbefalt.

Det er mer enn du forventer av en 1-dagers tur fra Zürich. Rett og slett FASCINERENDE, OVERRASKENDE. Og landskapene er verdig en bok med historier å fortelle i dusinvis. Blandingen mellom menneskelig konstruksjon og naturens kraft er beundringsverdig.