Legg til datoer
Las Vegas

Omvisninger til fots

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Las Vegas

Vil du vite mer om aktiviteter i Las Vegas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Las Vegas

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 458 vurderinger

Flott utflukt! Vi ble hentet rett foran hotellet i tide. Den påfølgende en times kjøretur til ranchen var hyggelig. Wrangler på stedet var veldig hyggelig. Hestene gjorde et rolig og omgjengelig inntrykk. Selv som nybegynner hadde du ingen problemer. I tillegg, fra du ankom ranchen til slutten av turen, ble du forsynt med vann og senere andre kalde drikker. Høydepunktet for oss - i tillegg til selve turen - var maten, som passet veldig bra med hele turen. I tillegg til bakte poteter, hvitløksbrød og maiskolber kunne du velge mellom kylling, laks eller biff. Generelt virkelig anbefalt.

Flott opplevelse i vakker natur

Vi tok skyttelbussen NNE i omtrent en time. Det ble en kort briefing, så gikk vi på hesten. Jeg syntes det var dumt å gå opp trappene, men det er et krav. Hestene hadde ekte hodelag, så man kunne virkelig ri. Den gikk fra ranchen gjennom terrenget mot fjellet. To cowboyer fulgte oss. De var veldig hyggelige og nær naturen. Ved foten av fjellene snudde vi og gikk tilbake til utgangspunktet i solnedgangen. Det var grillmat fra gassgrillen. Etter det kunne vi øve på lassokasting under oppsyn. En allsidig vellykket kveld, som var verdt pengene – absolutt å anbefale.

Flott. Du føler deg virkelig som en cowboy i ørkenen. Veldig godt organisert.

Veldig fin tur. Veldig godt organisert. Vi kommer tilbake på hesteryggen ved solnedgang i fjellet. Veldig veldig vakkert å se. Veldig sikkert. Guidene er ekte lidenskapelige cowboyer. De er veldig omsorgsfulle mot oss. En unik utflukt å gjøre igjen uten å nøle

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.

We had a great day! Leila and Nelson were Great hosts! I would reccomend spending the extra 20 $ for the walking tour. Also the deli lunch we got was Great!