Las Vegas
Båtturer og elvecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Las Vegas

Want to discover all there is to do in Las Vegas? Click here for a full list.

Hva folk sier om Las Vegas

Godt organisert tur, raskt tempo, men mange ting å se

Turen var hyggelig til tross for de mange timene brukt med buss, takk fremfor alt til reisefølgene. Det jeg ærlig vil endre i reiseruten er: - tidspunktet / valget av noen steder (f.eks. Vil jeg ekskludere termometeret i Dead Valley som etter min mening ikke gir noen mening til fordel for mer tid i Sausalito der vi har vært for lite) - Litt mer tid i Las Vegas (etter fest i vice-byen var avgangen neste dag planlagt klokka 6 om morgenen ... for tidlig).

Fantastisk opplevelse!

Flinke Morgan og Lauren tok oss med på en nydelig kayaktur i Colorado River. Fikk med oss en stor iskald flakse vann i kayaken, i tillegg til enkel snacks på stedene vi var i land. Flere ulike dyr ble observert på turen, bl.a. mange ørner, skilpadder og hommer. Om man ikke har "badesko", kan dette kjøpes til 15 USD. Vel verdt det, da man må ut i vannet når man skal i og ut av kayaken. Stødige og gode kayaker! Kan absolutt anbefale denne turen!

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.

Verdt å se, men tysk er ikke tysk

Jeg hadde bestilt tysk og fått en engelsk tur. Så jeg forsto ikke så mye, og jeg synes ikke det er greit. Det du så i landskapet var flott.