Legg til datoer
Ting å gjøre

Las Vegas

Opplev unike fristelser og storslåtthet i «Sin City», og la landskapet rundt ta pusten fra deg.

Ofte stilte spørsmål om Las Vegas

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Las Vegas?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Las Vegas er:

Flere reisetips for Las Vegas

Vil du vite mer om aktiviteter i Las Vegas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Las Vegas

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 14 051 vurderinger

Flott utflukt! Vi ble hentet rett foran hotellet i tide. Den påfølgende en times kjøretur til ranchen var hyggelig. Wrangler på stedet var veldig hyggelig. Hestene gjorde et rolig og omgjengelig inntrykk. Selv som nybegynner hadde du ingen problemer. I tillegg, fra du ankom ranchen til slutten av turen, ble du forsynt med vann og senere andre kalde drikker. Høydepunktet for oss - i tillegg til selve turen - var maten, som passet veldig bra med hele turen. I tillegg til bakte poteter, hvitløksbrød og maiskolber kunne du velge mellom kylling, laks eller biff. Generelt virkelig anbefalt.

Helikopterflyvning for enhver person er alltid skummelt. Er alle mennesker redde for å fly? Spesielt på en så liten og lett en. Men når du starter en briefing med en ung og vakker, selvsikker pilot, forsvinner følelsen av frykt og kommer ikke tilbake. Alt er flott – et nytt helikopter, komfortable seter, en pilothistorie, et stopp i en canyon med champagne, en flott solnedgang og superbilder som vil bli husket for livet.

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!

We had a great day! Leila and Nelson were Great hosts! I would reccomend spending the extra 20 $ for the walking tour. Also the deli lunch we got was Great!