Legg til datoer

Ting å gjøre Las Vegas

Opplev unike fristelser og storslåtthet i «Sin City», og la landskapet rundt ta pusten fra deg.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Forestillinger på «The Strip»
  • Grand Canyon, Hooverdammen og mer
  • Neonlys på kveldstid
  • Familiemoro i Las Vegas
  • Adrenalinopplevelser i Nevada
339 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 22

Ofte stilte spørsmål om Las Vegas

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Las Vegas?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Las Vegas er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Las Vegas?

De beste dagsturene og utfluktene fra Las Vegas er:

Grand Canyon

Flere reisetips for Las Vegas

Vil du vite mer om aktiviteter i Las Vegas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Las Vegas

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 14 051 vurderinger

Flott utflukt! Vi ble hentet rett foran hotellet i tide. Den påfølgende en times kjøretur til ranchen var hyggelig. Wrangler på stedet var veldig hyggelig. Hestene gjorde et rolig og omgjengelig inntrykk. Selv som nybegynner hadde du ingen problemer. I tillegg, fra du ankom ranchen til slutten av turen, ble du forsynt med vann og senere andre kalde drikker. Høydepunktet for oss - i tillegg til selve turen - var maten, som passet veldig bra med hele turen. I tillegg til bakte poteter, hvitløksbrød og maiskolber kunne du velge mellom kylling, laks eller biff. Generelt virkelig anbefalt.

Reiselederen vår Walter gjorde hele forskjellen på den turen - han er morsom, velbevandret og kunnskapsrik om Vegas historie og selve turen, høflig, men samtidig komisk - gjorde turen skjønt lenge, det føles som om det gikk så raskt du vil ha mer fra ham - jeg vil gjøre det igjen når som helst. Vi feiret vårt 31. bryllupsdag den turen gjorde den så minneverdig og morsom ❤️❤️❤️

Jeg vil si takk for denne vakre turen. Det var fantastisk. Vår transport- og sikkerhetsspesialist Walter er min helt :) Han er en flott mann - og jeg vil dele min erfaring med vennene mine - men jeg vil at de skal bli ledet av Walter, og ingen andre!

Det var absolutt ikke noe problem å få billettene på mobilen min. Bare bestilt på ferie og kunne ikke skrive ut noe. Men alt gikk veldig bra. Jeg anbefalte det til hele turgruppen. Turistguiden var ikke entusiastisk. Kunne ikke selge en tur.

We had a great day! Leila and Nelson were Great hosts! I would reccomend spending the extra 20 $ for the walking tour. Also the deli lunch we got was Great!