Ting å gjøre Las Palmas

Gran Canarias hovedstad er en smeltedigel av spansk kultur, fjelleventyr og moro i solen.

Ofte stilte spørsmål om Las Palmas

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Las Palmas?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Las Palmas er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Las Palmas?

De beste dagsturene og utfluktene fra Las Palmas er:

Maspalomas

Flere reisetips for Las Palmas

Vil du vite mer om aktiviteter i Las Palmas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Las Palmas

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 211 vurderinger

Flott opplevelse. Vi var helt fornøyd og mannskapet var super hyggelige og morsomme. Spesielt Matthew, som, som irsk, har en spesielt varm personlighet. Undervannsverdenen snorkling var utrolig. Hvis fiskene lokkes med litt brød på forhånd, kan de til og med observeres fra båten. Vi bestilte parasailing og smultringturen i tillegg til gratis hurtigbåt. Alt gikk knirkefritt. Hvis det legges stor vekt på svømming og snorkling, bør kun få eller ingen aktiviteter bestilles, da det tross alt er lite tid. De 4,5 timene på vannet fløy forbi.

Noe fantastisk!Vi følte oss som midt i dypet og i jungelen. Flott fisk, og haier, rokker, sjøhester, en stor grønn frosk, skilpadder. Kul! Vi er 55 år, men et slikt mirakel har vi ikke sett, anbefaler vi!Det er kafé inne, du drikker en kopp kaffe og diverse fisker svømmer til glasset. Parkering ved siden av, lett å finne.

De ga oss en rask briefing og viste oss fisken vi skulle se, så fikk vi svømmeføtter, snorkel og våtdrakt og satte kursen mot stranden. Det var en fantastisk opplevelse der vi så mer enn 20 fiskearter inkludert blekksprut, pufferfisk, sjøagurk og edderkoppkrabber. Vakkert klart vann og var ikke for kaldt.

bare to ord: FANTASTISK opplevelse. fra begynnelse til slutt overrasker dette stedet deg, når du mot slutten befinner deg foran et megaakvarium med mange typer haier, rokker og mye mer (for ikke å avsløre alle underverkene) kommer du tilbake som barn og du er begeistret.

Jeg bestilte time i god tid. Alt var superorganisert på stedet. Personalet var i godt humør. Alt i alt en flott historie. Sterkt anbefalt