Legg til datoer

Lappland, FinlandHundekjøring og huskyturer

Våre mest anbefalte Lappland, Finland Hundekjøring og huskyturer

Rovaniemi: Apukka Husky Adventure

1. Rovaniemi: Apukka Husky Adventure

Møt og møt de nye hylende, lodne vennene dine på dette safarieventyret. Husky er et av de mest elskede dyrene i nord, og du vil forstå hvorfor så snart du møter flokken. Kjæledyr dem, poser sammen med dem for bilder, og lytt til historier om livene deres. Ta deretter en 7 til 10 kilometer lang husky-sledetur, hvor du får være kjører selv. Dette betyr at du kan kontrollere flokken med huskyer som sleper sleden. Hundene elsker absolutt å trekke lass og løpe på stien over skogene. Føl spenningen ved turen og den kjølige vinden i ansiktet når du river deg gjennom skogene. Avslutt med en varm drink før du sier farvel til de nye vennene dine.

Fra Rovaniemi: Nordlyssafari med grillmat

2. Fra Rovaniemi: Nordlyssafari med grillmat

Oppdag den blendende skjønnheten til nordlyset på denne turen fra Rovaniemi. Dykk dypt inn i hjertet av den samiske villmarken på jakt etter det dansende Aurora-skuespillet. Varm opp med en bålgrill fullpakket med lokale smaker sammen med varm blåbærjuice. Nyt bekvemmeligheten av å bli hentet direkte fra overnattingsstedet ditt i Rovaniemi. Slapp av på kjøreturen gjennom tette skoger i Lappland. Kom til en fantastisk innsjø eller skog som er borte fra lysforurensning. Slapp av mens guiden din lager et ferskt lappisk BBQ-måltid med litt blåbærte. Lytt mens guiden din avslører hemmelighetene til nordlyset for deg. Se opp mot nattehimmelen i påvente av at lysene skal dukke opp. Gå tilbake til overnattingsstedet ditt på slutten av turen.

Rovaniemi: Northern Lights Wilderness Tour med kamera

3. Rovaniemi: Northern Lights Wilderness Tour med kamera

Kjør bort fra byen til stedet med størst sjanse for å se nordlyset. Finn et varmt sted å sette opp bålet og sitte og vente på showet. Dra nytte av å vite at jo mer tid du tilbringer ute, jo større er sjansen for at du ser lysene. Vanligvis kan du se Aurora midt i en stor frossen innsjø eller elv. Legg ut på en opplevelse ved å besøke opptil 3 steder for å gi deg den beste sjansen til å se nordlyset. Koss rundt bålet med guiden din, som også vil fortelle deg alt om tradisjonelle dyr og skikker.

Rovaniemi: Korouoma Canyon & Frozen Waterfalls Tour

4. Rovaniemi: Korouoma Canyon & Frozen Waterfalls Tour

Oppdag Korouoma, en 30 kilometer lang og 130 meter dyp canyon som ligger sørøst for Rovaniemi som byr på fantastisk natur hele året. Om vinteren blir fossene til fantastiske isformasjoner som er kjent for isklatring. Først blir du hentet av guiden din fra overnattingsstedet ditt i Rovaniemi og sett av til Korouoma Canyon naturreservat. Start turen med en fottur gjennom parken, og beundre spektakulær natur inkludert klipper, stryk og fosser. Hold øynene skarpe for å observere en rekke sjeldne arter som kaller området hjem. Truger er valgfrie, men kan være nyttige hvis du trenger mer selvtillit når du går nedover canyon eller bare vil nyte noen dype snøturer. Deretter har du sjansen til å observere noen av de mest spektakulære frosne fossefallene i Europa og nyte skjønnheten i snødekt natur. Varm opp med en typisk finsk bålmatbit rundt åpen ild. Se hvordan guiden din viser deg ferdighetene deres til å lage ild. På slutten av den 6-timers ekskursjonen går du tilbake til Rovaniemi hvor du blir satt av på hotellet rundt kl. 16.

Rovaniemi: Reinsdyr, Huskies og Santa Claus Village

5. Rovaniemi: Reinsdyr, Huskies og Santa Claus Village

Opplev huskyfarm, reinsdyrslede og julenisselandsby! Nyt en hel dag med arktiske opplevelser i Rovaniemi! Denne turen inkluderer de mest spesielle aktivitetene i Lappland: Oppdag huskyfarmen i Alaska med en spennende kanefart, utforsk reinsdyrfarmen med en selvkjørende kanefart, nyt en tradisjonell lunsj, barn kan kjøre minisnøscooter på minibanen vår og nyt fritiden i Santa Claus Village hvor du kan møte selveste julenissen! Begynn dagen med å legge ut på en reise til det fortryllende området rundt Polarsirkelen med henting i Rovaniemi. Oppdag den sjarmerende reinsdyrfarmen og kom tett innpå disse herlige skapningene mens du får uforglemmelige øyeblikk med dine nærmeste. Etter å ha fått innsiktsfulle instruksjoner av gjeterne får du kjøre din egen reinslede på en kort, 500 meter lang tur. Nyt en tradisjonell laksesuppelunsj under besøket på gården. Etter lunsj går turen videre til Alaskan Husky Farm, der du får møte disse vakre, lojale og energiske hundene. Opplev spenningen på en 800 meter lang sledetur sammen med dem, og finn ut hvorfor de er kjent som Lapplands "sledehunder". Til slutt har du tid til å besøke Santa Claus Village, der du får muligheten til å møte selveste julenissen, krysse polarsirkelen og nyte den rene julestemningen. Du får også tid til å handle gaver og sende et julebrev fra nissens postkontor. Dagen avsluttes med at guiden kjører deg tilbake til Rovaniemi.

Rovaniemi: Aurora Borealis snøscootersafari med leirbål

6. Rovaniemi: Aurora Borealis snøscootersafari med leirbål

Opplev nordlysets magi med snøscooter! Opplev den fengslende skjønnheten til nordlyset på en snøscootertur i den samiske villmarken. Kjør gjennom den arktiske natten mens guiden vår leder deg på et unikt eventyr, hvor du tar en pause for å se nordlyset mens du varmer opp med varme drikker og kjeks ved åpen ild. Begi deg dypt inn i de ubelyste naturomgivelsene, der det eneste lyset kommer fra månen, stjernene og snøscooterlyktene, og fordyp deg i det fantastiske vinterlandskapet med skoger og innsjøer. Med litt flaks vil du se nordlyset danse på den klare nattehimmelen for en virkelig uforglemmelig opplevelse. Denne ekskursjonen passer best for voksne. Gyldig førerkort kreves for å kjøre snøscooter, men også barn kan bli med på safari sittende på slede under varme tepper. Legg merke til det sene tidspunktet for ekskursjonen!

Rovaniemi: Snøscootersafari, reinsdyr og husky kanefart

7. Rovaniemi: Snøscootersafari, reinsdyr og husky kanefart

Oppdag den fantastiske skjønnheten i den arktiske villmarken på denne dagsturen fra Rovaniemi. Kjør gjennom den arktiske skogen på snøscooter. Opplev magien til en reinsledetur, nyt noen lokale varme drikker og snacks. Etter henting fra hotellet eller overnattingsstedet ditt i Rovaniemi om morgenen, gjør deg klar til å møte de elskelige dyrene ved ankomst og la dem ta deg med på en spennende kanefart. Lytt til historier om hvert av dyrene, og lær historien og kulturen i området fra din profesjonelle guide. Motta ditt internasjonale reinsdyrførerkort og varm opp med noen varme drikker og snacks som guiden din vil tilberede for deg. Etter å ha møtt de vakre dyrene, er det på tide å begi seg ut i den arktiske skogen og oppleve vinterens eventyrland med snøscooter. Husk å ta noen minneverdige bilder under turen. På slutten av en fantastisk dag drar du tilbake til overnattingsstedet ditt i Rovaniemi.

Fra Rovaniemi: Lappland Aurora Jakt med grill

8. Fra Rovaniemi: Lappland Aurora Jakt med grill

Langt unna lysforurensning, vær modig vinterkulden på jakt etter nordlyset på denne guidede Aurora Borealis-turen fra Rovaniemi. Begi deg ut på landsbygda etter mørkets frembrudd, stopp ved fjernsynspunkter i henhold til Aurora-prognosen, og nyt samisk grillmat og Glögi mens du venter på at lysene skal dukke opp. - Maksimer sjansene dine for å se nordlyset i Rovaniemi - Varm opp med Glintwine og smakfulle samiske pølser mens du venter - Liten gruppetur - Reis til det mest optimale stedet for å se nordlyset

Rovaniemi: Apukka Reindeer Journey (reintur til Apukka)

9. Rovaniemi: Apukka Reindeer Journey (reintur til Apukka)

Reinsdyr er en stor del av den samiske livsstilen og har en lang historie med å leve side om side med lokalbefolkningen i nord. Med dette i tankene er en reinsdyrtur en avslappende måte å både utforske finsk natur og komme i kontakt med disse vakre dyrene. Følg et fredelig tempo, la reinsdyrene lede deg gjennom skogene. Nyt stillheten i skogen og den stille atmosfæren rundt deg, og la disse vakre dyrene lede veien. Etterpå kan du slappe av med en varm drink. Gå tilbake fra eventyret ditt med å vite mye mer enn før om livet til reinsdyrene og reindriftsutøverne i finsk Lappland.

Rovaniemi: Snowman World Entrance Ticket

10. Rovaniemi: Snowman World Entrance Ticket

Besøk verden av snø og is midt i hjertet av Santa Clause Village i Lappland, Finland. Nyt de mange utendørs snøaktivitetene som tilbys her. Gå på skøyter, gli ned isbakken på et rør, eller kjør den lappiske slede-runden. Besøk Ice Bar for noen forfriskninger eller gå til Ice Restaurant for å nyte et måltid laget av lokale råvarer. Begge mellomrommene er utelukkende laget av snø og is og dekorert med kunstneriske isskulpturer.

Tilgjengelige aktiviteter

86 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Ofte stilte spørsmål om Lappland, Finland Hundekjøring og huskyturer

Hva er andre ting å gjøre enn Hundekjøring og huskyturer som er verdt å besøke i Lappland, Finland?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Lappland, Finland er:

Hvilken Lappland, Finland Hundekjøring og huskyturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Lappland, Finland

Vil du vite mer om aktiviteter i Lappland, Finland? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Lappland, Finland

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 125 vurderinger

Veldig bra! Najpierw pojechaliśmy na farmę hasky, gdzie pieski ciągnęły nas saniami a na koniec mogliśmy je pogłaskać. Zwłaszcza hver był strasznie atencyjny i straszny z niego był przytulas :) super! Następnie pojechaliśmy na farmę Reniferów, gdzie dowiedzieliśmy się naprawdę sporo rzeczy na temat tych zwierząt, na koniec również zostaliśmy pociągnięci saniami. Następnie pojechaliśmy na farmę reniferów, gdzie dowiedzieliśmy się naprawdę sporo rzeczy na temat tych zwierząt, na koniec również zostaliśmy pociągnięci saniami. Aldri følg med på oppgaven, men du kan ikke gjøre det! Du må ha en god tilbakemelding! Polecam każdemu!

Hyggelige vennlige guider, litt ventetid mellom reinsdyrturen og huskyturen, men vi var i stand til å stikke innom de tildelte rommene for varm juice. For meg var den beste delen av dagen snøscooteren gjennom den lokale Forrest, etter en sikkerhetsbriefing var vi avsted og severdighetene var spektakulære. Stoppet halvveis så har mulighet til å bytte sjåfør.

En flott tur til huskyfarm og reinsdyrfarm etterfulgt av snøscootertur. Guiden vår var veldig vennlig, hentet oss fra overnattingsstedet i tide og tok også hensyn til alles sikkerhet under snøscooterturen. Kanefarten kunne vært lengre.