Legg til datoer
Opplevelser i

La Turbie

Flere reisetips for La Turbie

Vil du vite mer om aktiviteter i La Turbie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om La Turbie

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 380 vurderinger

Vi så alt vi håpet å se uten overdreven gange. Sen start..bilproblem. 8 personer i minivan. Hadde omvisning i parfymefabrikken, ca 40 minutter. Byen Eze... 45 minutter... gå opp bakketrapper til kirken og pargater. Hvis ikke kan gjøre trinn, kan vente på kafeer. Monaco...2 timer. Da kan 40 minutter i Monte Carlo... gå inn i kasinolobbyen. Monaco Palace ikke åpent om vinteren, men så vaktskifte. Tid for å gå i gamlebyens gater i Monaco, som er samme område som palasset, lunsj og stopp i kirken der Grace Kelly gravlagt. Ganske grunnleggende tur, men dekket alt. Dette ble annonsert som 7-timers tur. Ikke sikker på hva som blir kuttet på kortere turer.

Maria var helt utmerket hun viste oss alt i eze Monaco og Monte Carlo, hun var full av informasjon. Vi tok en hel dagstur fra nice, jeg vil anbefale denne turen på det sterkeste. Hvis vi brukte offentlig transport ville vi gått glipp av så mye. Takk Maria, du var en utmerket guide for meg og min mor. Beste hilsener. Caroline.

Det var en flott kjøretur fra Nice via Eze til Monaco. Takket være Ben og Sabine hadde vi alle mye moro. Vi ville bestille det igjen. I Eze og Monaco var tiden til rådighet ganske kort, den kunne vært litt lengre, men vi er fortsatt superfornøyde.