Legg til datoer

Ting å gjøre La Spezia

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Skytteltransport
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Verksteder og kurs
  • Eventyr
  • Andre opplevelser
  • Hopp-på hopp-av-turer
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om La Spezia

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra La Spezia?

De beste dagsturene og utfluktene fra La Spezia er:

Monterosso al Mare

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i La Spezia med barn?

Flere reisetips for La Spezia

Vil du vite mer om aktiviteter i La Spezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om La Spezia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 858 vurderinger

Flott tur til Cinque Terre, høydepunktet på turen var definitivt turen som vi absolutt vil anbefale hvis du er i stand til det! Turledere var veldig vennlige og fikk dagen til å gå knirkefritt, guiden vår "Gen" var veldig vennlig og kunnskapsrik. Cinque Terre er et nydelig område og verdt et besøk ville vært fint å ha litt lengre tid i hver av byene for å føle at vi hadde utforsket området fullt ut. Eneste tingen å forbedre var møtestedet var 10 minutters gange fra bussholdeplassen, ville ha spart tid til å møtes på bussholdeplassen.

vi var litt bekymret for bussturen, men det var ikke så ille. Vel fremme ved første stopp har du virkelig noe av hvor jeg havnet til du besøker den første byen. Etter et kort besøk (nyt utsikten og ta mange vakre bilder, ikke kast bort tiden på å spise/drikke) etter en kort togreise til neste stopp hvor du har nok tid til å besøke området og spise. Tilbaketuren med båt er en hyggelig måte å returnere til påstigningsstedet. super vakre steder sett

Det var mer enn veldig bra, spesielt takket være våre flotte guider, Ado og Chris!! Alt var supert organisert. Måltidet var også opp til mine forventninger for prisen betalt (15 euro). Å se Cinque Terre fra toppen av fjellene eller fra havet er et vidunder i seg selv!! Jeg anbefaler denne aktiviteten!

Super anbefalt tur og guidene som Guido og Francesca rørte ved oss er de beste, de forklarer alt for deg, de er oppmerksomme på gruppen. Det eneste dårlige poenget var restauranten, maten var ujevne og serveringspersonalet var svært uhøflig mot middagsgjestene. alt annet utmerket

Veldig godt organisert, flott reiseleder. Utflukten er absolutt verdt det. Det vil være over før du vet ordet av det, og det er det eneste som er trist med det. Ikke for slitsomt, for det er nok pauser og variasjon. Passasjerenes ve og vel er veldig tatt hensyn til!