Opplevelser i
La Spezia

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Flere reisetips for La Spezia

Vil du vite mer om aktiviteter i La Spezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om La Spezia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 646 vurderinger

Vakker utsikt - bare skulle ønske vi hadde mer tid av båten

Marco var vår guide - han var vennlig, imøtekommende og flott! Even var i stand til å hente bestemoren min, da hun ikke klarte å gå den lange turen fra skipet til båten. På turen vil du se alle de fem landsbyene i Cinque Terre med fotomuligheter foran hver by og korte beskrivelsesvarianter fra guiden din om hvor vi er. men du var bare i stand til å gå av i Monterosa i en time. Da vi gikk opp og fant et sted for lunsj satt vi egentlig bare igjen med 10 eller 15 minutter med sightseeing. Eneste klagen var at jeg skulle ønske det var mer tid til å se på byen. Imidlertid var det vakkert og båtturen var fantastisk! Du kan gjøre denne turen hvis du kommer på cruise. Og kommunikasjon før for å bekrefte tur og møteplass / tid er superenkelt via WhatsApp-appen. Flott for 23, 51, 65 og 77-åringen.

FANTASTISK!!!

Hadde den mest avslappende dagen med tilfeldig bilkjøring med cruise langs kysten av Cinque Terre. Skipperne var veldig vennlige, mest imøtekommende og sørget for at de påpekte alle de viktige stedene når vi passerte dem. De var også veldig hyggelige på øynene. Takk gutter for den fantastiske opplevelsen og å gjøre dette cruise til et av de største høydepunktene i hele våre 2 uker på tur gjennom Italia.

Flott tur. Dyktige guider. Markering av hvor vi skulle registrere oss ved frammøtested manglet fullstendig. Mistet nesten bussen av denne grunn og lagde litt problemer for guidene.

Superbra tur

Super tur med god tid til å vandre rundt i Firenze. Hadde ca 3 timer i Firenze på egenhånd og 1 time i Pisa. Fikk utdelt kart på begge steder i bussen.