La Paz Waterfall: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

1. Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

Besøk de beste stedene i Costa Rica og lær om lokalt liv og kultur fra de som bor der. Besøk en kaffeplantasje, mor deg med zip-line og nyt de varme kildene ved foten av Arenal-vulkanen. Ta den naturskjønne ruten til Arenal-vulkanen og besøk en kaffeplantasje underveis. Få et innblikk i verden av costaricansk kaffe og smak en av de beste kaffene i verden. Dra til La Paz og San Fernando-fossefallene og beundre eksotiske, tropiske fugler i Costa Rica, inkludert mange arter av kolibrier og sjeldne smaragd-tukanetter. Nyt utsikten ved et utsiktssted ved San Fernando-fossen, før du drar til «Iguanabroen», hvor du får sjansen til å se iguaner, dovendyr, aper og tukaner. Nyt en autentisk lunsj i Costa Rica-stil på en restaurant i «La Fortuna». Forbered deg deretter på et zip-lining-eventyr i den lokale regnskogjungelen med 9 baldakinkabler og en 50 meters rappell ved Arenal-elven. Lær om kulturen mens du lytter til en presentasjon av «Maleku»-stammen av lokale. Slapp av et par timer i Paradise Hot Springs ved foten av Arenal-vulkanen, omgitt av tropiske hager etterfulgt av middag.

San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

2. San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

Besøk Poás-vulkanen, den pittoreske utendørsfossen La Paz og en kaffegård på en dagstur fra San José, Costa Rica. Et fantastisk valg for kaffeelskere og naturelskere, denne turen inkluderer en hotellhenting og lunsj på en lokal restaurant. Nyt en praktisk henting direkte fra overnattingsstedet ditt i San Jose og ta deg til ditt første stopp for dagen, Poás-vulkanen. Reis i en varebil med klimaanlegg og beundre kaffeplantasjer samt blomster- og jordbærfarmer underveis. Poás er en av Costa Ricas mest aktive vulkaner og hadde sist utbrudd i april 2017. Vulkanen og den omkringliggende parken var stengt i nærmere 17 måneder og det ble etablert en sikkerhetsomkrets på nesten 2,5 kilometer rundt krateret i utbrudd . Ved vulkanen har du tid til å nyte det imponerende hovedkrateret med sine svovelfumaroler. Følg deretter en sti til Botos-lagunen, en kraterinnsjø som ligger inne i Poás Volcano National Park. Lær om de forskjellige økosystemene i parken mens du går. Etter vandringen kan du fylle bensin med en deilig lunsj med lokal mat på en av restaurantene i området. Deretter kan du dra ut til din neste destinasjon, La Paz-fossen. Se på La Paz-fossen mens du spaserer langs asfalterte stier gjennom skyskoger og regnskoger. Få mest mulig ut av utmerkede fotomuligheterog se fossen fra forskjellige utsiktspunkter på utsiden. Deretter går du til siste stopp for dagen, Hacienda kaffefarm, den første og eneste kaffegården. Se besøkssenteret og lær hva kaffe gjør for å styrke bøndene, fremme bærekraftig praksis og utvikle neste generasjon kaffe. På slutten av Costa Rica-eventyret kan du nyte en praktisk transport tilbake til hotellet ditt i San José.

San José: Arenal-vulkanen, fossefall, kaffe og varme kilder

3. San José: Arenal-vulkanen, fossefall, kaffe og varme kilder

Start turen om morgenen når du blir hentet fra hotellet i San Jose-området i et luftkondisjonert kjøretøy. Reis til Arenal på en alternativ rute som er mer naturskjønn enn den vanlige motorveien til dette populære reisemålet. På veien stopper du ved en plantasje hvor du vil lære om kaffen i Costa Rica. Observer kaffeplantene og se arbeiderne plukke de modne kirsebærene i høstsesongen. Lær om dette viktige produktet for den lokale økonomien og smak på en nybrygget kopp med noen av de beste kaffene i verden akkompagnert av tradisjonelle snacks. Fortsett turen ved den berømte La Paz-fossen. Stopp ved San Fernando Waterfall-utkikkspunktet og observer mange eksotiske fugler, inkludert tukaner, kolibrier og mange andre fargerike tropiske arter. Besøk leguanens sentrum, et sted hvor du vil se mange leguaner i øyehøyde hvile på toppen av mange trær. Etter dette, ankom byen La Fortuna, og nyt en deilig costaricansk lunsj på en restaurant som ligger ved foten av den imponerende Arenal-vulkanen. Etter lunsj kan du besøke forskjellige steder rundt vulkanen for å ta bilder av dette fantastiske fjellet på klare dager. Deretter kan du delta i en urfolkspresentasjon utført av innfødte fra Maleku-stammen, og lære om den innfødte kulturen til costaricanere. Senere kan du reise til det vakre Paradise Hot Springs Resort og slappe av noen timer i de mange varme kildebassengene omgitt av frodige tropiske hager. Dette varme kildeanlegget er et av de beste i Arenal-området og gir det perfekte miljøet for å slappe av i termiske mineralvannbassenger, boblebad og brusende fossefall. Etter dette, gå til en lokal typisk restaurant for å spise en deilig costaricansk middag før du blir tatt tilbake til hotellet ditt i San Jose-området.

Vulkanen Poás, kaffeplantasje og La Paz' fossefallshage

4. Vulkanen Poás, kaffeplantasje og La Paz' fossefallshage

Opplev Costa Ricas natur og kultur på denne heldagsturen fra San José. Din første destinasjon er en kaffeplantasje, hvor du lærer alt om de eldgamle teknikkene for å produsere noe av den beste kaffen i Costa Rica og rundt om i verden. Opplev den nøye prosessen som er involvert i dyrking, høsting og steking av Golden Bean før du smaker på det deilige produktet. Etter kaffeturen fortsetter du til Poás Volcano nasjonalpark, hvor det er en merkbar temperaturendring og vakker natur i en skyskog. Klatre opp Poás Volcano, en aktiv stratovulkan som sist brøt ut i 2017. Vulkanens krater er over en kilometer over og 1 050 fot dypt, noe som gir fantastisk utsikt. Vandre på en sti til den vakre Botos-lagunen mens du lærer om de forskjellige økosystemene i parken. Deretter fortsetter dere til La Paz Waterfall Gardens og nyter en lunsjbuffé med tradisjonelle costaricanske retter. Etter lunsj kan du utforske den frodige tropiske regnskogen. Her kan du se hvite elver, spektakulære fossefall, fugler, sommerfugler, aper og kolibrier før du returnerer til San José.

Flere reisetips for La Paz Waterfall

Vil du vite mer om aktiviteter i La Paz Waterfall? Trykk her for full oversikt