Legg til datoer

Ting å gjøre La Maddalena

Tilgjengelige aktiviteter

  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Eventyr
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for La Maddalena

Vil du vite mer om aktiviteter i La Maddalena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om La Maddalena

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 561 vurderinger

Cruiset til Maddalena Archipelago var en utrolig opplevelse. Alt var perfekt: storslått landskap, turkist vann, et flott og omsorgsfullt team. Alt er gjort for å gjøre utflukten vår til et unikt øyeblikk. En stor takk til vår fantastiske guide Claudia, som snakker 4 språk! I tilfelle du ikke har planlagt en piknik, er måltider tilgjengelig om bord på båten for kun 7 euro. Hvis du kommer til denne regionen på Sardinia, oppfordrer jeg deg mer enn sterkt til å velge dette cruiset for en av dagene dine! Du kan bare være fornøyd.

Veldig fin utflukt å gjøre som et par, himmelske strender. Vi får tid til å nyte strendene på de forskjellige øyene fullt ut. Guiden oversetter til flere språk, inkludert fransk, noe som er et pluss. Meget vennlig personale om bord, toaletter desinfiseres regelmessig og drinker ikke for dyrt. Tips: ta piknik slik at du ikke kaster bort tid på å bestille/spise på båten. Jeg anbefaler !

En vakker opplevelse .... besøkte fantastiske steder. Personalet på båten veldig snille, tilstedeværende og forberedt. Vi respekterte programmet ... badet offshore, de to stoppestedene i de vakreste strendene i verden og besøkte til slutt øya La Maddalena. Jeg gjentar All WONDERFUL Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Hyggelig mannskap. Godt organisert med faste sitteplasser, bad i sjøen fra båten, matservering o.l. Mat og drikke fikk kjøpt ombord med hyggelige priser. Fikk sett flere nydelige steder. Strand Cavaliere (Budelli-stoppet) var et virkelig høydepunkt. Vi var veldig fornøyd med turen. Tusen takk til mannskapet.

Det har vært en utrolig opplevelse, guiden har forklart alt godt på fire språk, veldig gode strender, landskap, velstelte øyer, den komfortable båten, det var alt å kjøpe der, drikke, mat. Jeg anbefaler det på det sterkeste fordi det har vært en utrolig dag.