Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kuching

Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

1. Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og andre land. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Oppgrader til dekning i 8 land, inkludert Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Vietnam, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): Internett Malaysia: Celcom/Digi Resten av landene vil være tilgjengelig i kuponginformasjonen i GetYourGuide-appen din etter kjøpet.

Malaysia: eSim Mobile Data Plan

2. Malaysia: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og velg en plan som også fungerer i andre land. Kjøp og installer eSIM hvor som helst og begynn å bruke det umiddelbart, uten fysisk SIM. Velg din favorittdatapakke som passer dine behov, og avgjør om du vil ha dekning i 8 andre land, inkludert Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Thailand, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Skann eSIM QR-koden for å begynne å surfe og få tilgang til appene dine. Når du aktiverer den, vil dekningen din begynne for den valgte tidsperioden. Fyll på og kjøp et ekstra SIM-abonnement hvis du trenger det. Husk å velge transportør i Malaysia, som varierer avhengig av planen. Det er vanligvis Maxis, Celecom eller Digi. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering.

Kuching internasjonale lufthavn: Premium Lounge Access Pass

3. Kuching internasjonale lufthavn: Premium Lounge Access Pass

Hold deg unna mengden og kaoset i den offentlige avgangssalongen og slapp av med stil før flyturen fra Kuching internasjonale lufthavn . Føl deg komfortabel i Plaza Premium Lounge . Nyt komfortable sitteplasser mens du ser på TV, eller les en av de tilgjengelige e-avisene eller e-magasinene. Dra nytte av gratis 30-minutters bruk av dusjrommet uavhengig av flyselskap eller billettklasse. Få litt arbeid gjort eller koble til venner på sosiale medier ved hjelp av ubegrenset høyhastighets Wi-Fi. Du kan også spise på en rekke matopplevelser fra asiatisk til kontinental mat og drikke fra en fullt betjent bar.

Kuching: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

4. Kuching: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Asia, er det bare å velge alternativet for 22 asiatiske land, som dekker:Vietnam, Hong Kong, Macao, Kambodsja, Kina, Taiwan, Malaysia, Australia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Singapore, New Zealand, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Kuwait, Saudi Arabia, Israel, Japan, Sør-Korea Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nettverk: Maxis

Bako nasjonalpark med Sea Stack Tour

5. Bako nasjonalpark med Sea Stack Tour

Bako nasjonalpark med Sea Stack 08:00: Turen starter og går om morgenen til Bako nasjonalpark. Det tar omtrent en halvtime for fiskerlandsbyen Bako å gå om bord i båten til parkens hovedkvarter. Bako er den eldste nasjonalparken i Sarawak. Det gir den perfekte introduksjonen til Sarawaks flora og fauna. De 16 kvadratkilometer med primærskog er hjemsted for syv distinkte økosystemer; strandvegetasjon, klippevegetasjon, mangrove, torvsumpskoger, blandet dipterokarpeskog, lyngheiskog og gressletter. Konstant erosjon har gjort Bako-kysten til et unikt geografisk landemerke over millioner av år. Havstakk Området har klippeflater, sandsteinsstrukturer, havstabler og uberørte sandstrender. Dyrelivet som blomstrer i området inkluderer de ganske påtrengende langhalemakakene som streifer rundt og deres skjærere søskenbarn, sølvblad-apene og de langnesede og uvanlige snabelapene. Andre innbyggere inkluderer flygende lemurer, musehjort, skjeggete griser, flaggermus, tarsiers, langsomme loris og palme civetkatter. Lunsj serveres på Bako Canteen (gjestens egen regning) og fortsett deretter til den berømte sjøstabelen før du returnerer til Kuching City.

HELDAGSTUR TIL COCHIN (KUN FRA BYHOTELLET)

6. HELDAGSTUR TIL COCHIN (KUN FRA BYHOTELLET)

Besøker det nederlandske palasset (stengt på fredager), som ble bygget av portugiserne i 1555 og gitt til Rajaen av Cochin som en gest av velvilje. Den jødiske synagogen (stengt på fredager og lørdager) ble opprinnelig bygget i 1568, men ble ødelagt av portugiserne i 1662 og gjenoppbygd to år senere da nederlenderne overtok Cochin. Francis-kirken, som sies å være Indias eldste europeiskbygde kirke, ble bygget i 1503. Vasco Da Gama døde i Cochin i 1524 og ble begravet her i 14 år før levningene hans ble ført til Lisboa. Om kvelden kan du oppleve Keralas tradisjonelle og fargerike danseform Kathakali på kultursenteret (mot direkte betaling).

Asia: eSIM-abonnement for mobildata (13 land)

7. Asia: eSIM-abonnement for mobildata (13 land)

Få ubegrenset med data og sterk oppkobling når du reiser til 13 land i Asia: Det kinesiske fastlandet, Hongkong, Macao, Taiwan, Singapore, Malaysia, Thailand, Indonesia, Kambodsja, Vietnam, Filippinene, Japan, Sør-Korea. [VIKTIG - VENNLIGST LES NØYE] Merknad: Når du har fullført kjøpet, vil du motta tre e-poster relatert til bestillingen din, inkludert denne e-posten. Det er en e-post som gir deg en eSIM QR-kode, vær nøye med å SKANNE RIKTIG eSIM QR-kode. Vennligst ikke skann QR-koden for bestillingen i Getyourguide-appen. Hvis du skanner feil kode og ikke kan installere eSIM, gjør vi oppmerksom på at vi ikke kan tilby refusjon eller ta ansvar for situasjonen. Eksempel på eSIM-e-postens emne som inneholder QR-kode: "Bestillingsnummer 12345 | eSIM#1 | eSIM DTAC Thailand - Standard Fixed Plan | 8981223000" Hvis du har fulgt instruksjonene, men likevel ikke finner eSIM-e-posten eller ikke kan bruke eSIM-kortet, kan du kontakte Gohub så snart som mulig via: Whatsapp: +1 (332) 455-9797 E-post: support@esimgohub.com - Vennligst sjekk om telefonen din støtter eSIM, og sørg for at telefonen ikke er låst før du kjøper. - Alle iPhones kjøpt fra Kina, Hong Kong og Macau støtter IKKE eSIM. - Alle Samsung-telefoner kjøpt fra Kina, Hongkong, Macao og Taiwan støtter IKKE eSIM. - Én enhet kan skanne og lagre flere eSIM QR-koder (opptil 8 eSIM), men bare 1 eSIM kan brukes om gangen. - Det må installeres og aktiveres på destinasjonen innen 30 dager etter at du har mottatt eSIM-kortet, ellers blir eSIM-kortet ugyldig og ubrukelig. - Hvis du ikke mottar e-post med eSIM, kan du sjekke søppelpost eller kontakte oss. - Vennligst ikke slett eSIM etter aktivering. QR-koden for eSIM kan bare aktiveres én gang. Vi kan ikke hjelpe deg hvis eSIM-kortet er slettet fra enheten. Nettverkstype: 4G Deling (Hotspot/Tethering,..): Ja Type abonnement: Kun data Hastighetsbegrensning: Ubegrenset 128 Kbps når høyhastighetsdataene tar slutt GMT+8 - eSIM aktiveres ved installasjon i enheten. En dags eSIM-bruk regnes fra aktiveringstidspunktet til kl. 23:59 (GMT+8).

Sarawak Sunset River Cruise Tour

8. Sarawak Sunset River Cruise Tour

Turen begynner med henting fra hotellet ditt klokken 17.00. Du vil møte vår vennlige sjåfør i hotellets lobby og fortsette turen. Turen starter og fortsetter til Kuching Waterfront. Gå ombord på "Sarawak Sunset River Cruise" klokken 05:30 og cruise i 1 ½ time på Sarawak-elven som gir den unike innsikten i elvelivet i Kuching. Med full utsikt over Astana - tidligere residens til 'Rajah Brooke' og nå guvernørens residens. Vi cruiser forbi "Satok-broen" før vi returnerer til Kuching City. Gå aldri glipp av parlamentshuset. Denne fantastiske bygningen som sto majestetisk ved bredden av den gjørmete Sarawak-elven i sentrum av Kuching vil aldri gå glipp av synet ditt. Den konstante endringen av dette levende landskapet gir deg det beste bildet av historien og livsstilen i Kuching. Elvecruisene og "tambangs" - små hus som båter som brukes til å ferge lokalbefolkningen over elven gir deg en uhindret utsikt over byen og dens omgivelser som er umulig å oppleve fra tørt land. Nyt den tradisjonelle danseforestillingen før du går i land.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kuching

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Kuching

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kuching?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kuching er:

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Kuching?

Flere reisetips for Kuching

Vil du vite mer om aktiviteter i Kuching? Trykk her for full oversikt