Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kuala Selangor

Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu-grottene og ildfluesafari

1. Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu-grottene og ildfluesafari

Nyt en ettermiddags- og kveldstur til de dramatiske 400 millioner år gamle Batu-grottene og se hundretusenvis av blinkende ildfluer på en båttur til Selangor-elven. Fortsett til Batu-hulene for å streife rundt i de forhistoriske hulene, etter en stigning på 272 trinn. Se noen hinduistiske templer etablert her siden tidlig på 1900-tallet, for eksempel templene til Lord Murugan, Siva og Ganesh. Før middag kan du besøke Silver Monkey i Kuala Selangor Nature Park. Området er hjemsted for noen frekke Silver Leaf Monkeys, som er mer vennlige og tamme enn apene ved Batu Caves. Gå ved siden av Kuala Selangor, et av de mest historiske og konfliktfylte områdene under de tidlige stadiene av det malaysiske sultanatet Selangor. Det er også kjent for sin lokale kinesiske restaurant, hvor du kan nyte middag. En enkel fast middag vil bli servert i restauranten som ligger ved Selangor-elvebredden. Til slutt, kjør til Kampung Belimbing Fireflies Park. Flytt stille ut for å se de utrolige glimtene til den største ildfluekolonien i verden. Beundre evnen til disse fantastiske lynfeilene til å synkronisere lysmønstrene deres før du returnerer til Kuala Lumpur..

Fra Kuala Lumpur: Kuala Selangor Fireflies med middag

2. Fra Kuala Lumpur: Kuala Selangor Fireflies med middag

Denne turen tar deg til Kuala Selangor i den rolige landsbyen Kampung Kuantan, der en av de største ildflue-koloniene i verden eksisterer. Når du ankommer besøker du Kota Melawati, tidligere kjent som Fort Altingsburg, med sin gamle henrettelsesblokk, kongelige mausoleum og kolonibygninger. Du opplever turens høydepunkt i Kampung Kuantan. Til å begynne med ser dette klitrende synet ut som en endeløs rad med juletrær, men den synkroniserte, rytmiske blinkingen produseres faktisk av tusenvis av ildfluer. Dine dyktige lokale årsmenn vil gjøre denne opplevelsen minneverdig og uforglemmelig.

Kuala Selangor: Omvisning med ildfluekolonien og Batu-grottene inkludert middag

3. Kuala Selangor: Omvisning med ildfluekolonien og Batu-grottene inkludert middag

Kuala Selangor er en liten by som ble erobret av nederlendere i 1784, og er mest kjent for sine ildfluereservater. Det sies at dette er en av de største ildfluekoloniene i verden. Et annet høydepunkt på denne omvisningen, er den deilige sjømaten som serveres på et idyllisk sted. Det ligger godt unna den vanlige turistruten og opprettholder derfor fortsatt sin tradisjonelle landsbyatmosfære. Dette er det beste alternativet for en lang og fredelig kjøretur bort fra den travle byen. På denne omvisningen får du se Bukit Melawati. Denne lille åsen (bukit) var en gang en mektig festning som ble bygget for å beskytte landet. Altingburg-fyret er fortsatt hovedattraksjonen, med en fantastisk utsikt over Malakkastredet. Du får også sjansen til å møte de unike sølvlangurene. De lille babyapene som fødes med en gylden farge, men blir svarte når de er voksne. 

Fra Kuala Lumpur: Privat ildfluetur og sjømatmiddag

4. Fra Kuala Lumpur: Privat ildfluetur og sjømatmiddag

Du vil bli hentet på hotellet ditt i sentrum av Kuala Lumpur og kjørt til Kuala Selangor, ca. 1,5 timer unna. Kuala Selangor er en liten landsby på bredden av Selangor-elven. Landsbyen er velkjent, da du kan finne millionvis av ildfluer der.   Ved ankomst vil du besøke Bukit Melawati, hvor Fort Altingsburg ligger. Et fyrtårn står på toppen av bakken, omgitt av høye trær. Se opp for lokale fugler, sølvapekatter og makaker. Du vil dra til en nærliggende fiskerlandsby for en typisk sjømatmiddag, før du drar til Kampung Kuantan.   Rundt kl. 18:300 vil du gå om bord i en båt og ro langs elven for å se ildfluene. Millionvis av ildfluer viser deg et imponerende synkront lysshow som ligner på blinkende elektriske juletrelys. Du vil bli blendet av synet. Kl. 20:30 reiser du til Kuala Selangor og kjører tilbake til Kuala Lumpur i komforten av et privat kjøretøy.

KL City, Batu Caves & Fireflies Combo Trip (3 i 1 Combo)

5. KL City, Batu Caves & Fireflies Combo Trip (3 i 1 Combo)

Maksimer tiden din i Kuala Lumpur med vår spesialtilpassede tur med tre hovedattraksjoner: KL City, Batu-grottene og den fascinerende opplevelsen Fireflies. Besøk Petronas Twin-Tower, som er nasjonens stolthet. Det gylne triangelet, som er et travelt forretnings- og shoppingknutepunkt. Uavhengighetsplassen og jernbanestasjonen, der du kan ta noen ekstraordinære bilder av den koloniale arkitekturen.Kuala Lumpur har de internasjonalt anerkjente Petronas Twin Towers. Turister som elsker å shoppe, vil finne det gylne triangelet, som ligger i hjertet av byen, som det perfekte stedet, ettersom det også fungerer som et forretningsknutepunkt. For de som ønsker å besøke steder med rester av koloniarkitektur, er KL jernbanestasjon, Independence Square og nasjonalmonumentet flotte reisemål i byen, og i tillegg til disse stedene tar vi deg også med til de berømte Batu-grottene. Batu-grottene er kjent for kalksteinen som er mer enn 400 millioner år gammel. Vi tar deg med på en omfattende omvisning i grottene og de mange hinduistiske helligdommene i området, inkludert det fantastiske hovedtempelet som er over hundre år gammelt. Besøk K.L Gallery, som huser en spektakulær modell av byen, og se Kuala Lumpurs jernbanestasjon i maurisk stil, som er kjent for sin blanding av østlige og vestlige arkitektoniske motiver. På Independence Square kan du beundre bygninger fra kolonitiden og cricketbanen i engelsk stil. Stopp for å ta bilder av nasjonalmoskeen, Kuala Lumpurs gamle bydel, The River Confluence og det berømte malaysiske kongepalasset. Ta deretter turen til landsbyen Kuala Selangor for å se sølvbladapen og ildfluene sammen med en sjømatmiddag. Optimaliser for turismeplattformen Optimaliser opplevelsen av Kuala Lumpur med denne omfattende turen som sømløst kombinerer ikoniske landemerker, kulturell fordypning og en fengslende kveld i naturens skjønnhet. Bli med på en uforglemmelig reise gjennom hjertet av Malaysias hovedstad. Høydepunkter: - Petronas Twin-Towers - verdens høyeste tvillingtårn - 1483 fot (fotostopp) - Det gylne triangelet - handels-, forretnings- og kjøpesentre (Drive Pass) - Independence Square - bygninger fra kolonitiden og Cricket Ground- (Fotostopp) - KL Gallery (besøksstopp) - Jernbanestasjonen - gammel maurisk kulturarv (Drive Pass) - River Confluence (besøksstopp) - Kongens palass (Fotostopp) - Batu-grottene (besøksstopp) - Dong - en moderne håndmalt batikkdemonstrasjon (Valgfritt) - Beryls sjokoladerike (valgfritt) - Ildfluetur med båt - Sjømatmiddag - Malaysisk landsby (Drive Pass) - Bukit Melawati - Mating av Silverleaf-aper

Kuala Lumpur: Kuala Selangor Firefly-tur og middag

6. Kuala Lumpur: Kuala Selangor Firefly-tur og middag

Se millioner av ildfluer lyse opp nattehimmelen på en halvdagstur i Kuala Selangor, det eneste stedet i regionen nær Kuala Lumpur hvor du kan se ildfluer som blinker synkront i nattluften. Beundre et under av naturen på en båttur, og nyt en deilig sjømatmiddag. Etter en henting fra hotellet ditt i Kuala Lumpur kl. 16:00, transport med privat kjøretøy til Kuala Selangor. Gå til Bukit Melawati for å se Fort Altingsburg og et fyrtårn på en bakketopp omgitt av høye trær som er et fristed for lokale fugler, sølvblad-aper og langhalemakaker. Deretter går du til en nærliggende fiskerlandsby for en typisk sjømatmiddag, før du går til Kampung Kuantan. Her går du om bord i en båt som skal roes langs elva. Nå er det på tide å se ildfluene i all sin blendende prakt, som ser ut som blinkende elektriske lys på et juletre. Avreise fra Kuala Selangor rundt kl. 20.30, og overføring tilbake til Kuala Lumpur for avreise fra hotellet.

Sky Mirror - Kuala Selangor og Sekinchan Paddy Field Tour

7. Sky Mirror - Kuala Selangor og Sekinchan Paddy Field Tour

Sasaran Beach ligger 1,74 nautiske mil utenfor kysten av fiskerlandsbyen Jeram, Selangor, midt i Malaccahavet. Når tidevannet er akkurat passe, dukker sandbaren opp, Malaysias egen Salar de Uyuni. Sasaran Beach er bedre kjent som Mirror in the Sky ettersom det grunne vannet på denne "Hemmelige øya" reflekterer himmelen, og skaper en unik mulighet for fotografering og selfie for alle. Øya er også et habitat for marint landbruk. De vanligste dyrene du kan se er havet og muslingen spredt rikelig i sanden. Etter fotograferingen kan du nyte lokal fersk sjømat på en av restaurantene før du drar til Sekinchan Paddy Field. Sekinchan Paddy Field er hovedprodusenten av ris i Malaysia, hvor du også kan lære mer om risoppdrett. Før du drar, stikk innom Paddy Gallery og Redang Nan Tian Temple for å nyte den fantastiske utsikten over rismarkene.

Flere reisetips for Kuala Selangor

Vil du vite mer om aktiviteter i Kuala Selangor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kuala Selangor

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 461 vurderinger

Det var bare perfekt, jeg har ikke annet ord! Privat besøk av batu-grottene, så matet vi apekatter, besøkte et tempel, lokal middag og til slutt gå på vannet for å se ildfluene. ANJAR-guiden vår var mer enn utrolig å vite hvordan vi skulle være diskré for å la oss besøke sammen. Alltid en liten anekdote og historie å fortelle. Gå dit med lukkede øyne du vil ikke angre på denne dagen!