Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kuala Lumpur

Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Batu Caves

1. Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Batu Caves

Etter henting, start dagen på Royal Selangor, som har den største og mest moderne tinnfabrikken i verden. Den er også verdenskjent for sin høye kvalitet og gode håndverk. Under omvisning i fabrikken lærer du om de forskjellige prosessene som støping, polering, lodding, hamring og gravering. Neste stopp er batikkfabrikken, der du får se hvordan batikk blir designet og trykket. På ditt siste stopp drar du til kalksteinsklippen med Batugrottene, som består av 3 større og en del mindre grotter. Gå forbi den ruvende statuen av Murugan, mens du går opp 272 trappetrinn inn til en helligdom i hulen og beundrer veggmalerier av hinduistiske skrifter. Speid etter makakene som lever i den frodige klippeveggen. Avslutt dagen i utkanten av byen ved å kjøre forbi noen idylliske landsbyer. Omvisningen avsluttes med transport tilbake til ditt hotell i Kuala Lumpur sentrum.

Fra Kuala Lumpur: Historisk dagstur i Melaka med lunsj

2. Fra Kuala Lumpur: Historisk dagstur i Melaka med lunsj

Besøk UNESCO-listede Malacca på en dagstur fra Kuala Lumpur. Se hvor Malaysia begynte ved Malaccastredet. Se på ruinene av St. Paul's Church (stengt hver mandag) og Røde Plass (Christ Church stengt hver mandag), de rosa nederlandske administrative bygningene som nå huser Malacca-museet og regjeringskontorene. Nyt autentisk lokal mat til lunsj. Etterpå kan du se Cheng Hoon Teng-tempelet, hvor 3 hoveddoktriner om kinesisk tro blir tilbedt under samme tak. Ta en spasertur langs Malaccas Jonker Street, som ender ved bredden av Malacca-elven. Lær om det malaysiske sultanatet, Malaccas fremvekst som en viktig handelshavn og den portugisiske og nederlandske innflytelsen fra tidlig på 1500-tallet.

KL-tårnet: Inngangsbillett med åpen dato

3. KL-tårnet: Inngangsbillett med åpen dato

KL-tårnet er også kjent som Menara Kuala Lumpur, og er en av de mest ikoniske severdighetene i Kuala Lumpur. Tårnet er synlig fra de fleste deler av byen og er en av verdens høyeste telekommunikasjonstårn med sine 450 meter. Med din åpne inngangsbillett til Kuala Lumpur-tårnet, kan du selv bestemme når du ønsker å besøke tårnet i løpet av åpningstiden. Ta en av høyhastighetsheisene til et helt lukket observasjonsdekk, som ligger ca. 276 meter over bakken, for å nyte panoramautsikt over Kuala Lumpur. Nyt adgang til XD-teateret for en 6D-filmopplevelse, som du betaler selv. Se filmen mens du sitter i en spesialdesignet stol som beveger seg i takt med filmen. Det er vanligvis 8 filmer du kan se, og hver av dem varer i ca 5 minutter.

10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

4. 10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

Gjør turen til Asia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i 10 asiatiske regioner: Thailand, Vietnam, Singapore, Kina, Hong Kong, Macau, Taiwan, Sør-Korea, Indonesia og Malaysia. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med denne null-avfallsløsningen. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): ctm-mobile Lokal operatørinformasjon: Kina - CU Hong Kong - CSL Macau - CTM Taiwan - Chunghwa Sør-Korea - SK Telecom Indonesia - Telkomsel Malaysia - Maxis Singapore - Singtel Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

KUL Kuala Lumpur internasjonale lufthavn: Premium Lounge-inngang

5. KUL Kuala Lumpur internasjonale lufthavn: Premium Lounge-inngang

Slapp av og oppdater før avreise, mellom flyreiser eller ankomst i komforten av Plaza Premium Lounge på Kuala Lumpur internasjonale lufthavn ved satellittterminalen og terminal KLIA2. Nyt komfortable sitteplasser, gratis WiFi, lokale og internasjonale aviser og magasiner mens du venter på flyet ditt. Velg fra et bredt utvalg av mat, samt en åpen bar med et utvalg av drikkevarer. Velg mellom 3-timers, 6-timers eller 12-timers loungetilgang på en rekke steder på flyplassen for å passe til timeplanen din. Nyt en enda mer førsteklasses service ved å bruke Plaza Premium First Lounge.

Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

6. Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og andre land. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Oppgrader til dekning i 8 land, inkludert Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Vietnam, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): Internett Malaysia: Celcom/Digi Resten av landene vil være tilgjengelig i kuponginformasjonen i GetYourGuide-appen din etter kjøpet.

Fra Kuala Lumpur: Batu Caves Cultural Temple Tour

7. Fra Kuala Lumpur: Batu Caves Cultural Temple Tour

Avreise fra Kuala Lumpur eller Petaling Jaya til ditt valgte tidspunkt (09:00 eller 14:00) og reis mot Batu Caves, og passerer gjennom Little India og Brickfields-området, kjent for sine fargerike gater og unike butikker. Etter en 30-minutters naturskjønn kjøretur, ankommer Batu-hulene for å oppdage hjemmet til hinduistiske helligdommer og forskjellige religiøse guder. Lytt mens guiden din forklarer nasjonens hinduistiske røtter og klatre opp de 272 trappetrinnene til den gylne statuen av Lord Murugan. Når du er på toppen, kan du gå til Cathedral Cave for å se den største grotten i komplekset, og høre om bakgrunnen til denne mest intrikate av hinduistiske helligdommer. Kjør deretter til Thean Hou Temple, et 6-lags pagodetempel på toppen av Robson Heights. Fullført i 1987 og offisielt åpnet i 1989, ble det bygget av det hainanesiske samfunnet i Kuala Lumpur og er dedikert til gudinnen Tian Hou (Den himmelske mor). Fortsett til Chinatown for å gå inn på stedet med dusinvis av restauranter og matboder som betjenes av kinesiske, indiske, malaysiske og bangladeshiske handelsmenn. Se når de serverer lokale favoritter, for eksempel karri nudler, Hokkien mee (en fujian-nudelrett), ikan bakar (grillet fisk) og asam laksa (en sur, fiske- og tamarindbasert suppe). Deretter kan du se den fantastiske nasjonale moskeen i Malaysia (Masjid Negara), som ligger i 13 hektar med vakre hager. Beundre den dristige tilnærmingen tatt av arkitektene, som designet den på slutten av 1950-tallet som et symbol på ambisjonene til den nylig uavhengige nasjonen. Dra nytte av en hotellavlevering på slutten av turtjenestene.

Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu-grottene og ildfluesafari

8. Fra Kuala Lumpur: Tur til Batu-grottene og ildfluesafari

Nyt en ettermiddags- og kveldstur til de dramatiske 400 millioner år gamle Batu-grottene og se hundretusenvis av blinkende ildfluer på en båttur til Selangor-elven. Fortsett til Batu-hulene for å streife rundt i de forhistoriske hulene, etter en stigning på 272 trinn. Se noen hinduistiske templer etablert her siden tidlig på 1900-tallet, for eksempel templene til Lord Murugan, Siva og Ganesh. Før middag kan du besøke Silver Monkey i Kuala Selangor Nature Park. Området er hjemsted for noen frekke Silver Leaf Monkeys, som er mer vennlige og tamme enn apene ved Batu Caves. Gå ved siden av Kuala Selangor, et av de mest historiske og konfliktfylte områdene under de tidlige stadiene av det malaysiske sultanatet Selangor. Det er også kjent for sin lokale kinesiske restaurant, hvor du kan nyte middag. En enkel fast middag vil bli servert i restauranten som ligger ved Selangor-elvebredden. Til slutt, kjør til Kampung Belimbing Fireflies Park. Flytt stille ut for å se de utrolige glimtene til den største ildfluekolonien i verden. Beundre evnen til disse fantastiske lynfeilene til å synkronisere lysmønstrene deres før du returnerer til Kuala Lumpur..

Kuala Lumpur: Digital billett til Petronas Twin Towers

9. Kuala Lumpur: Digital billett til Petronas Twin Towers

Petronas Twin Towers har blitt Kuala Lumpurs fremste arkitektoniske landemerke, med en høyde på utrolige 451,9 meter. Ta en moderne høyhastighetsheis 170 meter opp til 86. etasje, der dørene åpner seg til en fantastisk utsikt over Malyasias hovedstad. Gå over verdens høyeste 2-etasjers bro, som binder sammen de 2 tårnene i 41. og 42. etasje. Lær om historien og konstruksjonen av tårnene, og kjøp en suvenir i gavebutikken. Du får den digitale billetten tilsendt per e-post. Noe som betyr at du kan gå rett til inngangen når du ankommer.

Fra Kuala Lumpur: Dagstur til Genting Highlands og Batu Caves

10. Fra Kuala Lumpur: Dagstur til Genting Highlands og Batu Caves

Unnslipp varmen i Kuala Lumpur sentrum og sett kursen mot den kjølige fjelluften i Malaysias eneste kasinoresort. Etter henting fra hotellet drar du til taubanestasjonen ved Genting Highlands og kjører taubanen over den tropiske regnskogen. Prøv lykken på blackjack, roulette eller andre casinospill, eller velg å nyte fritidsfasiliteter ved temaparken som finnes både innendørs og utendørs. Kjør berg-og-dalbane eller prøv den eneste flysimulatoren i Asia. Avslutt dagen med en shoppingtur til over 80 eksklusive butikker. Deretter returnerer du tilbake til Kuala Lumpur via de hinduistiske helligdommene i Batu-grottene, hvor trappene opp på fjellet er bevoktet av en gyllen statue av Murugan. Omvisningen avsluttes med transport tilbake til ditt hotell i Kuala Lumpur sentrum.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kuala Lumpur
Malaysias hovedstad fascinerer med de moderne tvillingtårnene og fargerike hinduistiske Batu-hulene.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Kuala Lumpur

Alle aktiviteter

149 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Kuala Lumpur

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Kuala Lumpur

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kuala Lumpur?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Kuala Lumpur?

De beste dagsturene og utfluktene fra Kuala Lumpur er:

Genting Highlands

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Kuala Lumpur?

Flere reisetips for Kuala Lumpur

Vil du vite mer om aktiviteter i Kuala Lumpur? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kuala Lumpur

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 721 vurderinger

Denne aktiviteten har vært perfekt for å tilbringe en hel dag i Taman Negara. Tiden er veldig godt fordelt og brukt. Guiden vår, Amal, har vært veldig vennlig og morsom, veldig kunnskapsrik om området og veldig profesjonell. Sjåføren, Sabran, veldig vennlig. Med tanke på at å komme til Taman Negara fra Kuala Lumpur er en ganske lang reise (3-4 timer) med bil, har Sabran gjort det veldig hyggelig og underholdende for oss, og gitt oss anbefalinger for steder, utflukter og spisesteder. Alt en suksess hvis det du har er begrenset tid til å besøke Malaysia!

En lang og actionfylt dag, men absolutt verdt det! Dagen startet med en fottur til utsiktspunktene (første 1,7 km med trapper oppover, men utsikten er fantastisk) hvoretter vi kunne gå langs flere baldakiner - virkelig kul opplevelse! På ettermiddagen dro vi for å besøke en landsby med urfolk som vi også likte veldig godt. Siste aktivitet var rafting tilbake til bilen - det er lurt å ta med klesskift og flipflops til båten. Anbefaler også å ta med vann og insektspray! Dette var en av de kuleste dagene på vår 2,5 ukers tur, anbefales på det varmeste :)

Det var bare perfekt, jeg har ikke annet ord! Privat besøk av batu-grottene, så matet vi apekatter, besøkte et tempel, lokal middag og til slutt gå på vannet for å se ildfluene. ANJAR-guiden vår var mer enn utrolig å vite hvordan vi skulle være diskré for å la oss besøke sammen. Alltid en liten anekdote og historie å fortelle. Gå dit med lukkede øyne du vil ikke angre på denne dagen!

En flott dagstur. Oppstigningen i regnskogen belønnes med et flott panorama. Utsikten over dalen er vakker. Båtturen er veldig gøy, spesielt på slutten der alle blir våte, er det best å nyte den siste delen av båtturen i badedrakten.

Flott tur, mye for pengene og hyggelig Guide mr. Chandran