Våre mest anbefalte ting å gjøre i Krk

Baška: Båttur på Rab-øya og Zavratnica-fjorden med lunsj

1. Baška: Båttur på Rab-øya og Zavratnica-fjorden med lunsj

Tilbring en dag på vannet med denne båtturen fra Baška. Se fra nær de tidligere politiske fengselsøyene Grgur og Goli, , spis deg mett på appetittvekkende retter med en lunsjbuffé på øya Rab, og se restene av et sunket skip ved Zavratnica-fjorden (bare en liten fred i naturparken) ). Forbered dere på den lengste turen i det nordlige Adriaterhavet, der vi tar nesten 120 km på bare én dag. Møt guiden din om morgenen i Baška ved innsjekkingsskranken, for å få mer informasjon, og hopp ombord. Kjenn vinden i håret mens du slapper av i det overbygde sitteområdet på vei forbi øya Grgur, som var hjemsted for et tidligere politisk kvinnefengsel.(panoramatur)  Fortsett til byen Rab hvor du vil ha litt fritid til å oppdage denne 3000 år gamle byen. Sett deg ned til en deilig lunsjbuffé med retter som kaker, frukt og is på et lokalt hotell i Rab før du drar til Zavratnica-fjorden. Se restene av et havarert skip fra andre verdenskrig ved Zavratnica-fjorden. Stopp for å svømme i det turkise vannet mens du ser opp på de dramatiske Velebit-fjellene som omgir deg. Følger en panoramatur nær den tidligere menns fengselsøya Goli, bedre kjent som jugoslaviske Alcatraz. Gli forbi øya Grgur nok en gang på vei tilbake til møtepunktet i Baška i kveldslyset.

Fra Rijeka: Tur til den gyldne øya Krk

2. Fra Rijeka: Tur til den gyldne øya Krk

Blant de 1185 kroatiske øyene er øya Krk kjent som den gyldne øya. Med sin plassering i sentrum av Kvarnerbukten, regnes det som et av de mest attraktive turistmålene. Det milde middelhavsklimaet, den gode geografiske beliggenheten og forskjellige naturlige og kulturelle skjønnheter ga den, selv i gamle tider, navnet "den gylden øy".  Oppdag øya med en kunnskapsrik guide mens du avdekker dens sjarm og skatter. Cruise gjennom det vakre og varierte landskapet og besøk de tusen år gamle monumentene. Pust inn sjøluften mens du går langs de romantiske stiene ved sjøen eller langs den ville hyrdens steinstier. Nyt den magiske smaken av Krk-mat og herlig hjemmelaget vin. Under turen vil du se severdighetene i det gamle sentrum og oppdage øyas kulturelle og historiske arv.

Skjulte bukter i Stara Baška, øya Krk

3. Skjulte bukter i Stara Baška, øya Krk

Tidlig om morgenen er det møte på den offentlige stranden i Punat, etterfulgt av introduksjon av gjester med grunnleggende kajakkpadling. Kajakker legges i vann og kajakkeventyret begynner! Denne opplevelsen tar deg sør for Punat, langs den vakre og hemmelighetsfulle kystlinjen, hvor du kan finne noen få vakre bukter og strender hvor du kan slappe av eller ta en svømmetur i krystallklart vann. Kajakkpadling fortsetter sørover, følger kysten, og utforsker skjulte bukter og sjarmerende klipper. Eventyret avsluttes med en lunsj i en gammel landsby - Stara Baška. Kajakkeventyret ender i Stara Baška, hvor gjestene vil bli fraktet tilbake til Punat, med middag som venter på dem på et lokalt familiested, med opplevelsen av å smake på lokal mat!

Heldags kajakkopplevelse i Baška, øya Krk

4. Heldags kajakkopplevelse i Baška, øya Krk

Den sørlige delen av øya og området rundt Baška byr på en rekke utfordrende og attraktive bukter som egner seg for å utforske kystlinjen. Bratte klipper som går ned i havet, den ubebodde øya Prvić og vakre landskap skal sikre en uforglemmelig opplevelse av hav og natur. Heldagsturen tilbyr mange muligheter for å nyte: roing, svømming, dykking og oppdage nye strender og landskap. Lunsj er også inkludert.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Krk
Oppdag Kroatias største øy der vannsport, mystiske grotter, eventyr og naturlige underverk venter deg.

Krk

Utforsk området rundt Krk

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Krk

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Krk?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Krk er:

Flere reisetips for Krk

Vil du vite mer om aktiviteter i Krk? Trykk her for full oversikt