Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kriens

Luzern: Pilatus-taubane, tannhjulstog og cruise på innsjøen

1. Luzern: Pilatus-taubane, tannhjulstog og cruise på innsjøen

Legg ut på en dagstur fra Luzern og dra opp på Pilatusfjellet med taubanen. Gå på en fottur og slapp av på panoramaterrassen, dra ned fra fjellet med et tannstangstog og fullfør opplevelsen din med en returreise med båt. Reis fra Luzern og slapp av om bord på en komfortabel buss på kjøreturen til Kriens. Deretter stiger du om bord i gondolen og reiser til Fräkmüntegg for å gå om bord  kabelvognen Dragon Ride oppover fjellet. Fra panoramavinduene har du en fantastisk utsikt over snøtoppene. Når du ankommer toppen på Pilatusfjellet, befinner du deg 2142 meter over havet – nok til at du kan føle deg som en fugl mens du uforsker området. Kom deg helt opp til toppen eller utforsk dragestien (Dragon Trail), hvor det sies å ha bodd drager med helbredende krefter i middelalderen. Du kan også slappe av på terrassen med panoramautsikt og ta inn inntrykkene fra utsikten over fjellene og innsjøene. Spis på en av restaurantene for å nyte lunsj på toppen av verden. Gjør deg klar for tidenes kjøretur mens du drar nedover fjellet på verdens bratteste tannhjuljernbane. Ankom Alpnachad for å ta et 1-times cruise tilbake til Luzern på den  vakre innsjøen  «Skogskantonene» (kun om sommeren).

Kriens: Tur-retur taubanebillett til toppen av Pilatus

2. Kriens: Tur-retur taubanebillett til toppen av Pilatus

Besøk Luzerns landemerkefjell, Pilatus-fjellet, med en tur-retur-taubilbillett. Opplev en fantastisk utsikt over Fräkmüntegg mens du reiser opp til 2132 meter over havet. Se ut over Vierwaldstättersee og de sveitsiske fjellene før du finner en restaurant på Pilatus Kulm. Start turen på Alpnachstad-stasjonen og nyt den 30-minutters turen til Fräkmüntegg, hvor du kan heve adrenalinet under besøket i den største tauparken i Sentral-Sveits. Om vinteren kan du prøve aking og trugeruter fra stasjonen Fräkmüntegg ned til Krienseregg. Ved Fräkmüntegg bytt til taubanen "Dragon Ride" og ankomme Pilatus Kulm, 2132 meter over havet. Nyt panoramautsikten over de sveitsiske fjellene og Vierwaldstättersee. Gå i de sveitsiske fjellene eller på Dragestien, oppkalt etter legender om den mytiske skapningen i området. Du kan prøve noen sveitsiske spesialiteter i en av restaurantene i Krienseregg, Fräkmüntegg eller Pilatus Kulm. Til og med dronning Victoria bodde på Pilatus-fjellet og en av restaurantene på Pilatus Kulm er oppkalt etter henne.

Fra Zürich: Dagstur til Luzern og Pilatusfjellet

3. Fra Zürich: Dagstur til Luzern og Pilatusfjellet

Oppdag skjønnheten i Luzern og Pilatusfjellet på en dagstur fra Zürich. Ta deg til toppen med buss, taubane, båt og tannhjulstog. På tilbaketuren kan du hoppe på et båtcruise over Luzernsjøen. Reis fra Zürichs sentralstasjon om morgenen og nyt bussturen gjennom landskapet langs Vierkantonsjøen til Luzern. Fortsett til Kriens og ta en panoramautsikt med gondol og taubane til toppen av Pilatusfjellet (2128 moh.). Nyt den fantastiske utsikten over det sveitsiske alpelandskapet og de omkringliggende innsjøene. Deretter tar du en av de bratteste taubanene ned til Alpnachstad. Etterpå kan du slappe av på en rolig båttur over Vierwaldstättersee tilbake til Luzern. Derfra tar du bussen til Zürich.

Mount Pilatus Golden Rundtur Small Group Tour fra Luzern

4. Mount Pilatus Golden Rundtur Small Group Tour fra Luzern

Reis fra Luzern til Pilatus-fjellet på en utsiktsfylt krets som inkluderer et innsjøcruise, tannhjultog og en taubane. La guiden din vise deg det skiftende landskapet og svar på spørsmålene dine om landet og dets folk. Gå til det massive Pilatus-fjellet med flere topper som ruver over Luzern. Ta en innsjøbåt fra Luzern over til Alpnachstad. Hopp deretter ombord på Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane som er i drift fra mai til november. Gå ned igjen på taubanene fra Kriens som går hele året. Ta bilder av panoramautsikten fra taubanene. Gå tilbake til Luzern med buss.

Pilatus-fjellet: Privat tur med Lake Cruise fra Lucerne

5. Pilatus-fjellet: Privat tur med Lake Cruise fra Lucerne

73 alpetopper og utallige innsjøer sørger for en unik og uforglemmelig utsikt over hele Pilatus som ligger utenfor Luzern. Den typiske Golden Round Trip (juni-okt) tilbyr en fantastisk utflukt: først med innsjøbåt på Vierwaldstättersee til Alpnachstad. Derfra med verdens bratteste tannhjultog til Pilatus-fjellet. På returen reiser du med panorama-taubane via Kriens og med lokalbuss tilbake til Luzern. Familier og eventyrlystne er også hjertelig velkomne på Pilatus. Sentral-Sveits største taupark ligger på Fräkmüntegg. Tallrike attraksjoner venter på deg på Pilatus-fjellet. Eller nyt tiden på den store utsiktsterrassen. Tannhjulsjernbane og det planlagte innsjøstyret er stengt fra november-mai. I løpet av denne tiden kommer du til Pilatus-fjellet med taubane, og du tar en times naturskjønn innsjøcruise i Luzern i stedet.

Fra Basel: Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour

6. Fra Basel: Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour

Oppdag høydepunktene i Luzerns naturrom på denne ekskursjonen som tar deg til toppen av Pilatus-fjellet. Kjør på tannhjultog, båt og taubane for å komme til toppen og nyte panoramautsikten. Nyt en unik og uforglemmelig panoramautsikt ved Pilatus-fjellet som ligger utenfor Luzern. Den typiske Golden Round Trip (juni-okt) byr på en fantastisk utflukt: Første reise med innsjøbåt på Vierwaldstättersee til Alpnachstad. Derfra går du opp på verdens bratteste tannhjultog til Pilatus-fjellet. På returen reiser du med panorama-taubane via Kriens og med lokalbuss tilbake til Luzern. Du kan også nyte de ulike attraksjonene på Pilatus-fjellet, inkludert Sveits største taupark. Eller bare nyt utsikten. Tannhjulsbanen og rutebåten på innsjøen er stengt fra november til mai. I løpet av denne tiden når du Pilatus-fjellet med taubane og tar en times naturskjønn innsjøcruise i Luzern i stedet.

Mt.Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour fra Zürich

7. Mt.Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour fra Zürich

Reiser fra Zürich til Pilatus-fjellet på en runde som inkluderer cruise i innsjøen, tannhjultog og en taubane. La guiden din vise deg det fantastiske landskapet og svar på spørsmålene dine om landet og dets folk. Gå til det massive Pilatus-fjellet med flere topper som ruver over Luzern. Ta en innsjøbåt fra Luzern over til Alpnachstad. Hopp deretter ombord på Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane som er i drift fra mai til november. Gå ned igjen på taubanene fra Kriens som går hele året. Ta bilder av panoramautsikten fra taubanene. Gå tilbake til Luzern med buss.

Pilatus- og Titlisfjellene - 2-dagers tur fra Zürich

8. Pilatus- og Titlisfjellene - 2-dagers tur fra Zürich

Oppdag et paradis av snø og is i det dramatiske landskapet i det sentrale Sveits på en 2-dagers tur til Pilatus og Titlis fra Zürich. Dag 1: Pilatus-fjellet Slapp av på den naturskjønne bussturen fra Zürich til Luzern. Nyt en kort introduksjonsbytur ved ankomst for å beundre landemerker som Kapellbroen før du nyter litt tid til å utforske gamlebyen på egen hånd. Fortsett til Kriens for å ta taubanen til toppen av Pilatus-fjellet, hvor en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og Vierwaldstättersee venter på deg. Gå ned på verdens bratteste tannhjulsjernbane (48 % gradient) ned til Alpnachstad og gå ombord på en offentlig båt for et herlig 1-timers cruise på den vakre Vierwaldstättersee. Når du er tilbake til Luzern, sjekk inn på hotellet ditt og nyt kvelden i ro og mak. Dag 2: Titlis-fjellet Etter frokost kan du sjekke ut av rommet ditt og møte guiden din ved ankomst for den naturskjønne bussturen til Engelberg og Titlis-fjellet. Se med ærefrykt over de dype sprekker og gigantiske isblokker på isbreen om bord på den roterende taubanen. Nyt panoramautsikten på toppen av Titlis-fjellet mens du nyter lunsj på solterrassen til en av restaurantene for egen regning. Besøk Isgrotten eller kjør Ice Flyer nær sprekkene, oppdag Europas høyeste hengebro i Glacier Park og mer. Gå tilbake til Zürich, hvor eventyret ditt slutter.

Pilatus-fjellet: Privat tur med innsjøcruise fra Zürich

9. Pilatus-fjellet: Privat tur med innsjøcruise fra Zürich

Pilatusfjellet er et fjellmassiv med flere topper, med utsikt over Luzern. Toppen kan nås med Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane, fra Alpnachstad, som kjører fra mai til november (avhengig av snøforhold) og hele året med panoramagondoler og kabelbaner fra Kriens. Den klassiske «Golden Round Trip» går ut på å ta innsjøbåten fra Luzern over til Alpnachstad, gå opp med tannhjulsbanen, og returnere ned på taubanene og panoramagondolene til Kriens, hvorfra bussen tar deg tilbake til Luzern. Reiselederen din leder deg på denne rundturen gjennom varierte landskap og fantastisk utsikt og viser deg noen få steder unna turiststrømmen

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kriens

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Kriens

Utforsk alle

Flere reisetips for Kriens

Vil du vite mer om aktiviteter i Kriens? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kriens

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 620 vurderinger

En flott actionfylt tur til Mt Pilates! Starter med en spasertur ved jernbanestasjonen, en buss, en 4 personers gondol, og deretter en stor trikk opp til toppen av Mt Pilates. God tid til å utforske stiene, nyte utsikten og ta en matbit. Deretter et tresko tog tilbake til sjøen og et herlig båtcruise tilbake til jernbanestasjonen. Vakker utsikt, flotte bilder og en flott mulighet til å møte og chatte med andre reisende. Alt i alt en flott 6 1/2 timers turopplevelse! Jeg vil anbefale denne turen for verdien og opplevelsene. I tillegg likte guiden vår Rolf. Han var morsom, lavmælt og i stand til å gjete katter med sjarm og ynde. Takk Rolf for en minnerik ettermiddag!

Elsket alt med denne turen! Mount Pilates utsikten var spektakulær! Gondolturen opp var fantastisk, fjelltoppstigningene var gode, ikke en vanvittig utfordring, togturen med tannhjul ned var utrolig og båtturen tilbake til Luzern var en fin måte å avslutte turen på. Utsikten over innsjøen var fantastisk! Vi spiste på restauranten, mat og underholdning var fantastisk! Mitt eneste ønske var å ha mer fritid oppe på fjellet -- 2 timer var ikke nok til å sitte, spise lunsj og gå på fjelltoppene. Det var veldig godt organisert og Rita vår guide var veldig vennlig og fortalte oss historier.

Fue una experiencia muy agradable y la pudimos disfrutar mejor al haber tenido un día despejado. El teleférico y el tren fueron opplever utrolige. El service de autobús también muy bien y nuestro guía brindó un exelente service, con mucha atención y disposición en todo momento. Det er en utmerket tur som vi anbefaler til alle.

Turen var akkurat som angitt i beskrivelsen og like vakker som andre reisende har notert. Det var virkelig organisert og så gøy! Hvis du bare har en kort tid i Luzern, anbefaler jeg å gjøre denne turen for å se Pilatus-fjellet og få en sjanse til å cruise langs elven. Fantastisk utsikt og gode turmuligheter!