Kraków Dagsturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Dagsturer i Kraków

Se alle Dagsturer i Kraków
Se alle 547 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Kraków

Profesjonelt opplegg - fikk det vi betalte for

Alt fra henting på hotellet til ankomst-omvisning-kjøring tilbake til hotellet, var iht beskrivelsen vi fikk. Guiden var flink og holdt tidsplan og vi slapp unna all for for kø. Perfekt! Grunnen til at jeg ikke gir topp score var at det med fordel kunne ha vært lagt inn spise/dopause (og dermed kanskje forlenget turen 30min, men det hadde det vært verdt). Vi hadde med oss matpakke ettersom det var spesifisert at det kun var en pause på 10min (som gikk i sin helhet til dobesøk), men den ble slukt (såvidt vi rakk det) i bussen mellom Auscwhitz-Birkenau (som tar 5min). De to andre gangene vi måtte på do måtte bussen vente på oss - guiden var hyggelig og det var null problem, men litt stressende likevel.

Flott og tilrettelagt tur med omvisning, men litt for hastig.

Omvisningen gikk i høyt tempo, innimellom litt utfordrende å henge med. En relativt stor gruppe, mange rakk ikke fram til stedet hvor guiden sto før hun begynte og vise og snakke. Innimellom var hun ferdig med forklaring før gruppen var samlet. Vår guide var liten, vanskelig innimellom å se henne, skulle hatt med et skilt, e.l. Headset skurret endel, hørte ikke noe hvis guiden forsvant rundt et hjørne. Hastet gjennom restaurant. Liten tid til toalettbesøk og souvernirkjøp etterpå før retur

Det var fint å få et innblikk i hva som skjedde leirene under krigen.

Det var en sterk opplevelse som kom meg nærmere inn på livet enn å bare se foto om det som skjedde. Fotoene som ble vist i Auschwitz føltes sterke. Det var selvsagt sterkere når en så de på stedet. Et foto satt seg i min hukommelse sterkere enn andre. Det er utrolig hva mennesker kan få til og de "utviklet" sikkert sine metoder til å bli mer og mer brutale. De skulle fått gjennomgått dette de også men ettertiden var nok noe mer sivilisert enn dem.

Fra Kraków: Omvisning i Auschwitz-Birkenau Vurdert av Jan Erik, 02.06.2019

Supert oppkalt dag. Hvor alt gikk knirkefritt.

Flott guide i Auschwitz - flink og hun viste stor respekt for de som hadde lidd under oppholdet i leiren. Tid til ettertanke- enkelt og effektfullt. Saltgruvene imponerende. Vi hadde en trivelig ung mann som kjørte oss og la tilrette for at vi skulle ha en fin dag. Han ordnet «alt». Takk. Han ordnet med adgang og høyttalere vi hadde ikke behov for å vise Bill. Eller organisere noe selv

Punktlig og profesjonelt med meget dyktig guide. Anbefales!

Enkel bestilling og punktlig oppmøte. Vår engelsktalende guide var helt fantastisk. Tydelig og lett å forstå, profesjonell, meget kunnskapsrik og var engasjerende fra begynnelse til slutt. Mange anledninger til å stille spørsmål. Dette var bedre enn forventet.

Fra Kraków: Omvisning av Auschwitz-Birkenau Vurdert av Eli-Ann, 15.09.2018