Legg til datoer

Kraków Zoo

Kraków Zoo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Kraków Zoo: Besøk med henting fra hotellet

1. Kraków Zoo: Besøk med henting fra hotellet

Krakow Zoo ble etablert i 1929 og er en av de mest populære attraksjonene i byen. Dyrehagen ligger i den pittoreske Wolski-skogen hvor du vil se et utvalg av dyr som har blitt reddet fra utryddelse. De blir nå gitt riktig omsorg, ved å skape forhold som tar hensyn til deres naturlige behov. Med henting fra hotellet ditt i Krakow wil du ha mulighet til å se noen av de mest kjente innbyggerne i dyrehagen, inkludert rothschildsjiraff, dvergflodhest, amurtiger og varie. Dyrehagen huser et stort mangfold av pattedyr, krypdyr og fugler og det er mye å se på som vil interessere alle aldre.

Fra Krakow: Zoo-tur med transport

2. Fra Krakow: Zoo-tur med transport

Opplev Krakow Zoo, som for tiden inneholder mer enn 1400 dyr og representerer rundt 270 arter. Du vil også oppdage over 100 grupper av dyr som er døende og truet. Disse inkluderer Rothschild-siraffen, Przewalskis hest, pygmeflodhest, pandabjørnen, snøleoparden, Amur-tigeren, den mankede ulven, antilope-addakkene, sjimpansen og den røffe lemuren. Dyreparken ligger i Wolski Forest, en vakker skogspark som er unik i store byområder. Dette området er et yndet feriested for innbyggerne i Krakow, med mange merkede turstier. Mange av dem løper i nærheten av Zoologischer Garten, som ofte er målet for mange menneskers fotturer. Wolski-skogen inneholder også sykkelstier og utdanningsstier, og er et sted med flere historiske bygninger, inkludert Mound of Independence, Jozef Pilsudski og klosteret og eremitasjen OO Camaldolese.

Fra Kraków: Elvecruise på Wisła og Wieliczka saltgruve

3. Fra Kraków: Elvecruise på Wisła og Wieliczka saltgruve

Nyt et elvecruise på Wisła og forbi-køen-adgang og en omvisning av Wieliczka saltgruve, like utenfor Kraków. Se den kongelige byen fra en moderne katamaran, og reis deretter til Wieliczka og beundre underjordiske underverk laget av salt, både av naturkreftene og menneskehender. Start dagen med å hoppe om bord i en båt med oppvarmet salong og skinnsofaer som får deg til å føle deg som hjemme, selv på kalde dager. På varme dager kan du ta turen til det øvre dekket, for å nyte utsikten utendørs. Se Kraków fra elven og beundre severdigheter som murene til Wawel slott, med panoramautsikt over det kongelige slottet, katedralen og den ikoniske silhuetten av en drage. Bytt deretter til en buss og kjør til Wieliczka, en liten by nær Kraków, hvor en av de største saltgruvene i Europa (700 år gammel) ligger. Gruven er 340 meter dyp og den totale lengden på korridorene og tunnelene er over 245 kilometer. Omvisningen er over 3 km lang og inkluderer over 20 haller, underjordiske innsjøer og en mengde korridorer og bygninger, inkludert den største og unike kirken St. Kinga, skytshelgen for gruvearbeidere. Den underjordiske kirken er rikt dekorert med lysekroner og statuer av helgener skåret ut av salt. Det er et spesifikt helbredende mikroklima i gruven og et sanatorium på 135 meters dyp. Bli kjent med dette UNESCO verdensarvstedet før du returnerer til Kraków.

Krakow: Zoo-tur med privat transport og billetter

4. Krakow: Zoo-tur med privat transport og billetter

Ikke bekymre deg for noen organisatoriske problemer for å oppleve en av de beste attraksjonene i Krakow. Hopp ut av byen for å utforske den ville verdenen av dyr, se på egen hånd en av de siste artene på jorden og nyt lidenskap for dyr. Bruk hopp over køen-billetter og unngå lange ubrukelige køer. Sjåføren henter deg på overnattingsstedet ditt og tar deg rett til dyrehagen. Krakow Zoo har stor historie, fordi den begynte å eksistere rett etter dyrehagen på den berømte Wawel-høyden. Da Kings forlot slottet, skapte folk som elsker dyr for dem en dyrehage i skogen, utenfor byen, hvor dyr kan leve i fred. Så direkte overføringer er den rimeligste måten å komme. Du finner mest gjenkjennelige dyr, men også disse som ikke lenger eksisterer i deres naturlige miljø! Se på dine egne unike bongoantiloper, pygme flodhester og mye mer. Nyt morsomme lemurer, majestetiske løver, nydelige kameler, fantastiske elefanter eller gravkrokodiller! Se forskjellige verdener på ett sted. Etter et fantastisk eventyr i dyrehagen, som varer rundt 3 timer, vil sjåføren vente på deg foran porten. Bare len deg tilbake og han vil slippe deg av på overnattingsstedet ditt eller et annet sted i Krakow hvis du ønsker å se mer.

Tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kraków Zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków Zoo? Trykk her for full oversikt