Legg til datoer
Kraków

Seil- og båtturer

  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 34

Ofte stilte spørsmål om Kraków Seil- og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Seil- og båtturer som er verdt å besøke i Kraków?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kraków er:

Hvilken Kraków Seil- og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 262 vurderinger

Dessverre overså guidene på det avtalte møtepunktet oss og det gjorde vi også, da de ikke bar noe skilt eller noe sånt. Da forespørselen i en båt ikke lyktes, ringte vi, nådde guidene og gikk tilbake til møtepunktet. Turen med den lille skuta var veldig fin og siden vi bare var fem stykker var det også veldig individuelt. Båten var ren og moderne i design. Dessverre er det ingen informasjon om hva du kan se i fjæra, men utsikten og lysene er veldig stemningsfulle.

Fin tur, ikke for lang og langt, men det er en fin forandring å gjøre innimellom. Absolutt anbefalt å gjøre på kvelden, da kan du se solnedgangen over vannet. Båten var også komfortabel, men musikken i det overbygde området var ikke særlig hyggelig for meg, så hvis du vil se mye og høre lite, ville jeg satt meg oppe og utenfor!

Det var bra denne lille båtturen .. vi var bare to, så vi kunne dra nytte av det gode været for å observere byen Krakow under solen .. vi spiste lunsj før vi tok av rett ved havnen ... eneste negative poenget er at forklaringene var på engelsk ... Og vi starter bare fransk ...

Det viste seg at vi var alene på skipet. I stedet for et glass vin – ventet en hel flaske på oss, en utrolig hyggelig Steersman, flott kontakt og vakker utsikt. Jeg vil anbefale det til alle, det er definitivt verdt det. Tusen takk for en fantastisk kveld ♥ ️

I ettertid var det hyggelig. Det startet veldig uspektakulært. Skipet så ikke veldig innbydende ut. I begynnelsen fikk vi et vinglass og så måtte vi vente. Hvis du har romantiske krav, bør du fortsatt bestille noe annet!