Legg til datoer
Kraków

SegWay-turer

  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 19

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 385 vurderinger

Fun way to see the city

Vi bestilte en tur rundt det jødiske kvarter da vi hadde vært på en runde i byen dagen før. Guiden var meget hyggelig og omgjengelig. På denne turen var avstandene lenger mellom hvert stopp, og det var også færre stopp sammenlignet med turen i sentrum, så hvis du synes det å kjøre segway er viktigere enn å lære historie bør du velge denne turen. Segwayen lærer man seg ganske kjapt.

Kul Aktivitet

Vi var en gruppe på 7 damer. 40+. Guiden var fantastisk hyggelig og tålmodig! Alle klarte seg bra etter litt øving. Fikk sett mye av gammlebyen, mye fin info, og tatt mye bilder. Heldig med været var vi også! Tok turen kl. 10:00. Er nok lurt å ta tidlig tur, da det er mindre folk i gatene. Vell verdt pengene!

Veldig gøy måte å oppleve byen på.

Fikk god opplæring før vi startet. En stor fordel er at man får sett veldig mye på kort tid siden man forflytter seg relativt raskt i forhold til ved å gå de samme avstandene. Får også en god oversikt over byen. Anbefales!

Flott tur. Mye og se, mye å høre, bra guide

Vi fikk alt som bestilt. Guiden var flink og det må sies at dette er en utmerket måte å bli kjent med en så stor på. Anbefales absolutt. Dette er noe for enhver og i alle aldre.

Flink guide

Veldig flink guide som kjørte rundt med oss gjennom hele gamlebyen. Og viste oss det meste den har å se på. Super fornøyd