Kraków
Natur og eventyr

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 917 vurderinger

Vi bestemte oss for at dette ville være den beste måten å oppleve nattelivet i Krakow på vår første natt. Turlederne var veldig vennlige og prøvde sitt beste for å sikre at du hadde det veldig bra. Stemningen var deilig, og det var hyggelig å blande seg med mennesker fra hele verden i tillegg til å nyte drinkene og skuddene som tilbys. Trollmannen i den første baren var utrolig, og karaoke i den andre var mye moro! Vi hadde en fantastisk natt og anbefaler å bestille denne turen!

Jeg anbefaler på det varmeste! Tiden er litt annerledes enn du velger, men dette påvirker på ingen måte kvaliteten på turen og tiden du tilbrakte i Auschwitz-Brikenau. Bæreren Mateusz er veldig hyggelig, hjelpsom og pratsom, noe som forbedrer kjørekomforten. Guide i museet - du kunne ikke drømme om bedre. Mr. Jarosław snakket om alt i slike følelser at det var umulig å ikke ta alle disse ordene personlig. Jeg anbefaler det på det varmeste igjen, 11/10! :)

Det var bra denne lille båtturen .. vi var bare to, så vi kunne dra nytte av det gode været for å observere byen Krakow under solen .. vi spiste lunsj før vi tok av rett ved havnen ... eneste negative poenget er at forklaringene var på engelsk ... Og vi starter bare fransk ...

I motsetning til bookingen ble vi ikke hentet med en elbil. Dette var imidlertid ikke noe problem for oss. Vi ble hentet i en luksuriøs bil og droppet av på hotellet. Vi har ikke fått tilbud om en flaske vann, men vi har ikke blitt spurt om dette.

Will use this again. Smooth ride out to the airport.