Legg til datoer
Kraków

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Flerdagsturer
184 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 184

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Den store opplevelsen. Veldig bra attraksjoner for voksne og barn, det er ikke mange mennesker og lengste tid for å komme på en attraksjon var ca 15 minutter. Det er mange steder å hvile, hvor du kan spise og hvor du kan kjøpe suvenirer. Det dårlige er at jeg ikke kunne komme inn umiddelbart fordi det var et problem med billetten min siden ifølge dem var koden til billetten min allerede brukt, men til slutt og etter 30 minutter kunne jeg komme inn gjennom inngangen av babyvognene :( Jeg anbefaler å kjøpe billettene direkte i parken siden det ikke tar mer enn 2 minutter i kø.

Var en fin dag

Med e-postbekreftelsen direkte ved inngangen/kassen og om 2 minutter er du der. Ulike områder for alle aldre. Vi var heldige, det hadde regnet lett og trengte ikke stå i kø i mer enn 10 minutter noe sted! Inngangene fra karusellen er noen ganger veldig forvirrende, ofte gått i sirkler... maten er ok... I det hele tatt anbefales denne parken på det varmeste!

Et virkelig vakkert sted og en spesiell ros til eieren! Veldig snill og vennlig (han snakket også litt italiensk)! Cabin cruisers er alle perfekte og historiske, veldig rene! Bare Tetris og Virtua Striker manglet! En glede for de som elsker arkader! Litt utenfor sentrum fra sentrum! Spre ordet fordi det fortjener !! Hele 5 stjerner

Vi var i energiland 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fikk mest utbytte av attraksjonene med vann, for forfriskning. Barn opptil 140 cm høye var redde for noen sklier, selv om de kunne bruke det. Bassenger flott. Blått vann som i utenlandske feriesteder.

Jeg friske opp de lang satte bildene. Jeg har vært her mange ganger. I min ungdom var galleriet mer omfattende, men det var nok. Og magien i Krakow er ubestridelig. I tillegg var været bra. Hilsener.