Legg til datoer
Kraków

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Flerdagsturer
181 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 181

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Den store opplevelsen. Veldig bra attraksjoner for voksne og barn, det er ikke mange mennesker og lengste tid for å komme på en attraksjon var ca 15 minutter. Det er mange steder å hvile, hvor du kan spise og hvor du kan kjøpe suvenirer. Det dårlige er at jeg ikke kunne komme inn umiddelbart fordi det var et problem med billetten min siden ifølge dem var koden til billetten min allerede brukt, men til slutt og etter 30 minutter kunne jeg komme inn gjennom inngangen av babyvognene :( Jeg anbefaler å kjøpe billettene direkte i parken siden det ikke tar mer enn 2 minutter i kø.

Et virkelig vakkert sted og en spesiell ros til eieren! Veldig snill og vennlig (han snakket også litt italiensk)! Cabin cruisers er alle perfekte og historiske, veldig rene! Bare Tetris og Virtua Striker manglet! En glede for de som elsker arkader! Litt utenfor sentrum fra sentrum! Spre ordet fordi det fortjener !! Hele 5 stjerner

Vi var i energiland 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fikk mest utbytte av attraksjonene med vann, for forfriskning. Barn opptil 140 cm høye var redde for noen sklier, selv om de kunne bruke det. Bassenger flott. Blått vann som i utenlandske feriesteder.

Det underjordiske museet var fantastisk, å tro at det først ble gravd ut i 2005, og gjenstandene i museet og informasjonen om det hele er så interessant, vi hadde en engelsktalende omvisning, og guiden snakket veldig bra engelsk, vel verdt en besøk.

Jeg friske opp de lang satte bildene. Jeg har vært her mange ganger. I min ungdom var galleriet mer omfattende, men det var nok. Og magien i Krakow er ubestridelig. I tillegg var været bra. Hilsener.